![]() |
![]() |
|
![]() | #2 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 7. Hafta Konuğu * BeLLa Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] En sevdiğin,tekrar tekrar izlesemde bıkmam dediğin filmin ismi ? ![]()
__________________ ..let's raise a glass or two to all the things i've lost on you.. |
|
![]() | #3 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 7. Hafta Konuğu * BeLLa Tebrikler. Foruma geliş hikayeniz nasıl oldu? Evcil hayvanınız var mı? Kitap okumayı severmisiniz? En son okuduğunuz kitap ismi nedir. Ve son olarak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir Mevsim olsaydıı??? Hangisi olurdu acaba.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR. |
|
![]() | #4 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 7. Hafta Konuğu * BeLLa Tebrikler ![]() Asla yapmam dediğin bir şey var mı? Yapmaktan hoşlandığın şeyler neler? Sık sık ziyaret ettiğin yerler var mı? Yapmaktan nefret ettiğin şeyler nelerdir? Sıkıldığında neler yaparsın? Seni kızdıran şeyler nelerdir? Küçükken hangi mesleği olmak isterdin? Çok paran olsaydı neler yapardın? Hayatta bir idolün var mı? En fazla para harcadığın şey nedir? |
|
![]() | #5 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 7. Hafta Konuğu * BeLLa Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Kabullendiğim Hikayemi Yaşıyorum.... KİMENE.... |
|
![]() | #6 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 7. Hafta Konuğu * BeLLa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tekrar dünyaya gelsen şu zamana kadar yapamadım yapmak isterdim dediğiniz şeyler var mı? İrcforumlari.net hakkında özeleştiride bulunur musun? En sevdiğin yemekler nelerdir? Sizi anlatan bir şarkı olsa bu hangisi olurdu ?
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ÇALIŞAN; Hata Yapar ÇALIŞMAYAN; Dedikodu Yapar ASİL İNSAN; İdare Eder ACİZ İNSAN; Şikâyet Eder BASİT İNSAN; İftira eder DÜRÜST İNSAN; Sabreder... |
|
![]() | #7 | ||||||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 7. Hafta Konuğu * BeLLa
Syst3m can dost,hobilerimi fobilerimi hayattan beklentilerimi,hatta kayıplarımı vs herseyı iyi kötü yıllardır biliyorsun zaten ama,soruna hemen cvb veriyorum, spor akademisini kazanmıştım gidememiştim,ona giderdim ve hayatımla ilgili kararları biraz daha düşünerek ve korkmadan alırdım.Daha onceleri özgüven konusunda ufak korkularım vardı.Şimdi bu korkularımdan eser yok ama,şimdiki cesaretimi taa o günlerde sergilerdim sanırım. Yapmak istediklerim biliyorsun,manevi ve maddi dahada güçlenmek,işimde olduğumdan dahada büyümek ve ilerlemek ![]() Est.öz eleştiri değilde şu olabilir,forum içerisinde sadece rank’ı olanlar değilde onun haricindeki tüm üyeler paylaşım yaparken bazı erişimlere sahip olabilirler mesela.Biraz daha açıklayarak söyliyeyim,hareketli avatarları kendileri değişebilme kolaylığı olabilir,sayfalarda paylaşım yaparken videolu olan konuları sadece link olarak değilde direk video şeklinde atılabilme gibi ayarlarda duzenleme olabilir.Birde belki yeni olduğum için ve bu forumun kurulumu diğer forumlara göre daha detaylı ve çeşitli olduğu için gözden kaçırmış olabilirim ama şeyi farkettim sanırım,paylaşımı yaptıktan sonra fikir değişikliği yapıp komple kaldıramıyoruz sadece konu içindeki yazıyı paylaşımı silebiliyoruz ama başlık vs profilimiz orda kalıyor.Bunu komple kaldırabilme özelliği sadece yetkılı arkadaşlarımızın dahilinde olduğunu gördüm.Tüm üyelerde bu kolaylık olabilir mesela ![]() ![]() Fırında kremalı köri soslu tavuk ![]() Maitre Gims ~ Bella ![]() Soruların için tşk ederim candost.Sevgiyle sağlıkla kalmanı diliyorum ![]() --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:22 -->-> Daha önceki mesaj 16:21 --
Amin tşk ederim tatlışım.Cümlemizin inş ![]()
__________________ Stay Stronq ⚜ Konu BeLLa tarafından (21 Mart 2020 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir. | ||||||||
|
![]() | #8 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 7. Hafta Konuğu * BeLLa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrikler canım soru sormayacağım hayatında başarıların ve mutluluğun daim olsun ![]()
__________________ hєrkєs kusurlαrı ílє kusursuzun pєşíndє.. |
|
![]() | #10 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 7. Hafta Konuğu * BeLLa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Tşk ediyorum saglıklı gunler diliyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Stay Stronq ⚜ |
|
![]() |
Etiketler |
ıf-kral çıplak 7. hafta konuğu * bella |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF - Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * bb | Ulker | IF-Kral Çıplak 2019 | 18 | 09 Aralık 2019 10:30 |
IF-Kral Çıplak 20. Hafta Konuğu * `She | Beatrice | IF-Kral Çıplak 2019 | 23 | 02 Ekim 2019 22:59 |
IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Che | YaRen | IF-Kral Çıplak 2019 | 25 | 01 Ağustos 2019 09:12 |
IF-Kral Çıplak 31. Hafta Konuğu * mCx | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 11 | 15 Aralık 2018 18:49 |
IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 54 | 07 Haziran 2018 14:42 |