|
|
| |
| | #1 | |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir Soruda ben sorayım Sen yoksan MüsLüm baba var Şahsen bende çok severim müslüm gürses. Merak Ettigim Müslüm Gürsesin Onca seslendirdigi ßir ßirinden GüzeL şarkılarının icinden hangisini Daha çok SeviyorSun (: | |
| |
| | #2 | ||||
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown
Müslüm Babayı, Baba yapan Duruşudur. Müslümcüler bilir, Her şarkısında Ayrı bir tad ayrı bir lezzet ayrı bir tutku ayrı bir meziyet vardır, bir söyledği şarkıyı diğeri gibi söylemez. O yüzden her kulak algılayamaz. Ali Tekintüre bestelerini Yavuz Taner in bestelerini Müslüm baba daha bi içten okuyor. Mesela : Gönül Nikahı şarkısı Bilen bilir. 7 kıta dan 7 ülkeden 7 bilim insanı gelse bu şarkının girişini çözemezler. Corona virüse muslum baba dinletin vicdana gelir insanligi affeder
__________________ Sen Yoksan Müslüm Baba VAR | ||||
| |
| | #3 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu nicki almanda ki sebep nedir ? Takıntıların var mıdır? Hırs ve rekabeti sever misin yoksa olayları akışına bırakmayı mı tercih edersin ? Keşke hiç akrabam olmasaydı dediğin 3 kişi kimdir ? Uyku düzenin önemli midir yoksa eğlence önceliğin midir?
__________________ *Senin bana güldüğün saatlere kuruldum ben |
| |
| | #4 | ||||
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown
Eyvallah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür ederim. Takedown : Anlamı Devirmek demek 90 Lı yılların Bilgisayar korsanı Hacker Kevin David Mitnick in Kullandığı Rumuzdur. Almamda ki Sebep çok eski zamanlar siber güvenlik açıklarına merak sarmamdı. basit heveslerdi ![]() Takıntılarım Var : Birşeyi kafaya takarsam yaparım yapamayacağım şey yoktur yeterki yapmak isteyim. Aynı şekilde yapmak istemeyeceğim şeyi Allahın kulu yaptıramaz. ( Büyük konuşmak gibi olmasın ) illa ki istinalar olur bu hayatta ama şimdiye kadar olmadı. O yüzden bazı şeyler takıntı olmuştur hep Evet Hırsı Severim.... Rekabet de severim ama bizim rakabet edecek yada edilecek kadar büyük hayallerimiz olmadı. Akraba Konusunu atlıyorum Kusura bakmazsın umarım.Uyku düzeni önemlidir illaki. Gece uyuyamayan insanların gündüze sığdıramadığı acılar vardır ![]() Yaşadığımız hayat zaten Eğlenceden ibaret. ama eğlenmek önceliğim olmamıştır. daha somut şeyler ön plandadır.
__________________ Sen Yoksan Müslüm Baba VAR | ||||
| |
![]() |
| Etiketler |
| if kral çıplak konuğu takedown 21 hafta konugu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |