IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Eylül 2014, 23:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hazımsızlık ve Menopoz




daha yaygın hazımsızlık olarak adlandırılan dispepsi , nedeniyle sindirim zorluğu rahatsızlık veyakarın ağrısı ile karakterize klimalı bir tıbbi olduğunu. Hazımsızlık hormonal değişiklikler ya da diyet menopoz ile ilişkili olabilir . Hazımsızlık
Hazımsızlık veya hazımsızlık , kalp yanık , kalp palpatations , anjin , terleme , hassasiyet , bulantı , karın ağrısı , şişkinlik ve geğirme belirtileri ile karakterize bir sindirim hastalığıdır . Uzun süreli hazımsızlık tipik GERD ( gastroözofageal reflü hastalığı ) , gastrit veya asit reflü tanısı konuldu. Tedavi diyet değişiklikleri , antiasit ve bazı durumlarda , reçeteli ilaç olarak içerir .
Menopoz
Menopozkadının adet döngüsününson aşaması olan ve bununkalıcı sonuna notlar dişinin üreme yeteneği . Menopoz genellikle 51yaş ortalaması olmak üzere, 40 ve 58yaşları arasında ortaya çıkar . Menopoz belirtileri düzensiz adet dönemleri , vajinal kuruluk , sıcak basması , uyku bozuklukları , ruh hali , artan karın yağ , meme dolgunluksaç ve kayıp incelme , dispepsi ( hazımsızlık ) ve ishaldir .
menopoz sırasında Neden & Effect

, hava bazen mide şişkinlik , gaz ve bazı kadınlarda hazımsızlık belirtileri ilekarın boşluğunu doldurur . Bu, menopoz ve vücuttaki diğer hormonal değişiklikler sırasında vücutta östrojendüzeylerinde azalma kaynaklanmaktadır. Örneğin, progesteron doğal bir sakinleştirici etkisi vardır , ancak yüksek progesteron düzeyleri menopozal kadınlarda görüldüğü gibi , şişkinlik neden olabilir .
Diğer Hususlar
Metabolizma vegastrointestinal sistem Ayrıca sindirim sorunlarına yol açabilir menopoz sırasında yavaşlatır . Bağırsaklarda yaşayan bakterilerin doğalsindirim işlemi sırasında karın gaz ve şişkinlik neden olur . , Şekerli gıdalar yüksek protein ağır veya işlenmiş önemsiz gıdalar yüksek bir diyet yemek gaz ve hazımsızlık belirtileri artacaktır . Menopoz sırasında hazımsızlık azaltmak için bir yolu meyve, sebze , baklagiller ve diğer bitki bazlı besinlerde bulunan lif açısından zengin bir diyet , yemek etmektir .
Uzman Insight
< p > öncesi ve önleyici sağlık bakımı için menopoz sırasında , özellikleyıl içinde , doktorunuzu ziyaret düzenli önemlidir . Hazımsızlık hoş olmayan Bunlara ek olarak , bu tipik olarak hemen ya da acil bakım gerektirmez. Hazımsızlık devam ederse veyaağrı dayanılmaz hale , ancak eğer tıbbi bir uzmana başvurun .

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hazımsızlık, menopoz, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Menopoz PopSy Kadın Sağlığı 1 14 Mart 2013 14:17
Menopoz dönemi cLaS Kadın Sağlığı 2 18 Temmuz 2012 22:02
Menopoz Nedir Lucifer Kadın Sağlığı 0 09 Aralık 2011 18:54
Menopoz şikayetleri Sim Kadın Sağlığı 0 17 Ağustos 2011 10:51