IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2018, 00:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kahve Falında Elma Görmek




Falda elma görmek, çok güzel olaylara şahit olmak ve beklenmedik sürpriz gelişmeler ile birlikte hayatınızda bazı eksik şeylerin yerinin dolması anlamına gelir. Maddi sıkıntısı olan kişiler için yeniden bolluk ve bereket, bol kazanç demektir. Özellikle kendi işini yapan kişiler son derece kazançlı günler geçirebilirler. İş hayatında iş değişikliği yapabilir ya da işinizde yükselebilirsiniz. Sizin için son derece hayırlı olaylar olacak ve yakında kalbinizden geçen güzel şeylere nail olacaksınız. İyi niyetli insanlar ile karşılaşabilir ve onların vesilesi ile sizin içinizdeki umutları yeşertecek haberler alabilirsiniz. Biraz olsun kendinize inanarak bir şeyleri başarabilirsiniz.
Kahve falında elma görmek, düşmanlarınızın sizden uzak durması ve dostlukların baki olması, yeni dostlar kazanmak, sevdiklerinizin çoğalması anlamına gelir. İyi niyetiniz ve temiz kalbiniz ile girdiğiniz ortamlarda çok iyi etki bırakacaksınız. Sizi hayal kırıklığına uğratan bir konuda sürpriz gelişmeler olabilir. Sürekli dua ettiğiniz ve içten dilediğiniz bir dileğiniz da kabul olabilir.
Kahve Falında Kurtlu Elma Görmek

Sosyal çevrenizde ya da hane içerisinde sizi kıskanan ve içten içe fesatlık besleyen bir insana işaret eder. Bu insan size her ne kadar iyi yüzünü gösterse de aslında tam tersi düşüncelere sahip olabilir. Etrafınızda dost sandığınız düşmanlara karşı çok temkinli olun. Sizin başarılı olmamanız için yanıltmak isteyebilirler. Ya da aile içerisinde fitne fesat karıştırarak sizi üzecek şeyler olmasına yol açabilirler.


Kahve Falında Elma Kurdu Görmek

Bazı yorumcular tarafından bu sembol, içinizde şüphe uyandıran ve sürekli aklınızda olan bir soruna işaret eder. Aklınızdan bir türlü çıkaramadığınız korkularınız ya da endişeleriniz olabilir. İç huzurunuzu kaçıran şeylerden dolayı mutsuzluk yaşayabilirsiniz. Maddi ya da manevi yönden huzursuzluklar, hayatınızda olumsuz etki yaratacak. Bunlara odaklanmak yerine çözüm odaklı olmalı ve korkularınızdan sıyrılmaya çalışmalısınız.
Kahve Falında Elma Ağacı Görmek

Bolluk ve bereketin daimi olması, elinizin bereketinin artması, sofranızın rızkının çoğalması, birkaç yerden birden elinize para geçmesi gibi hayırlı anlamlara gelir. İş hayatında yeni projeler veya girişimler çok büyük kazanç elde etmenizi sağlayabilir. Aile içerisine giren para miktarında artış olacak ve almak istediğiniz şeyleri daha rahat alabileceksiniz. Emeklerinizin karşılığını alacağınız günler çok yakın diyebiliriz.
Kahve Falında Yarım Elma Görmek

Kahve falında elma yarısı görmek, hedefleriniz için verdiğiniz mücadelede bir takım başarılar sağlamak ancak hayallerinize tam olarak erişmeniz için biraz daha mücadele etmenizin gerektiği anlamına gelir. Başarılı olmak için yolun yarısına gelmişsiniz demektir. Ancak biraz daha sabırlı ve azimli olmalı, bir şeyler tam başaracak iken yarıda bırakmamalı, hırslı ve gayretli bir şekilde çalışmaya devam etmelisiniz. Bu sayede dilediğiniz güzel başarılara erişme şansınız olacak.
Kahve Falında Isırılmış Elma Görmek

İçinizi kemiren bir takım sorunların habercisidir. Sürekli aklınız kurcalayan şeyler yüzünden psikolojiniz bozulabilir. Belki unutulamayan bir sevgili ya da bir ayrılık sonrasında hala kendinizi toparlayamamış olabilirsiniz. Ancak üzülmek yerine bir şeyleri geride bırakmalı ve geleceğiniz için bir şeyler yapmaya devam etmeli, karamsarlıktan kurtulmalısınız.
Kahve Falında Elma Çöpü Görmek

Mali konularda sıkıntı çekmek, birikimlerin azalması ya da borca girmek demektir. Veya bir işe sıfırdan tekrar başlamak zorunda kalabilir, aynı zorlukları yeniden yaşayabilirsiniz. Özellikle harcamalarınızda dikkatli ve kontrollü olmanızda fayda var.
Kahve tabağında su anlamı, hane içerisinde müjdeli haberlerin alınması, evlilik ya da bebek sahibi olan bir akrabanızın mutluluğunu paylaşmak demektir. Geçim sıkıntısı da sona erebilir. Sevdiğiniz insan size küçük sürprizler yapabilir.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahve Falında El Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 02 Şubat 2018 00:26
Kahve Falında Göz Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 31 Ocak 2018 13:16
Kahve Falında Güneş Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 31 Ocak 2018 13:09
Kahve falında Zil görmek PySSyCaT Kahve Falı Sözlügü 0 10 Nisan 2016 14:51
Kahve Falında Yol Görmek Lcia Kahve Falı Sözlügü 0 22 Aralık 2014 18:27