IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2018, 00:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kahve Falında Fasulye Görmek




Falda fasulye görmek, maddi ve manevi yönden bir takım problemleri aşmakta güçlük çekeceğinize yorumlanır. Siz her ne kadar iyimser olsanız da insanların size kötülüğü dokunabilir. Sosyal ortamınızda arkadaşlarınızla aranızda yaşanacak olaylar canınızı sıkabilir, tartışmalar olabilir veya sizi kötü anlamda eleştirebilirler. Çok fazla üstünüze gelebilirler ve sizi yıldırabilirler. Özellikle hayatınıza dair aldığınız kararların çevreniz tarafından eleştirilmesi sizi üzüyor olabilir. Maddi yönden de zararlara uğrayabilirsiniz. Falda fasulye çıkması, borçların artması ya da borçları ödemekte zorluk çekmek, kredi almak veya borca girmek anlamına da gelir. Harcamalarınızda kontrolü elden kaçırabilirsiniz. Ya da fuzuli masraflar çıkabilir ve bu da ekonomik yönden sizi sarsabilir.
Kahve falında fasulye görmek, özel hayatınızda sevdiğiniz insan ile aranızda yaşanacak sorunlar, belki güven problemlerinin habercisidir. Sevdiğiniz insan ile uzlaşmakta, birlikte ortak kararlar almakta zorluk yaşayabilirsiniz. Siz ne kadar karşı tarafa karşı iyimser bir tutum sergileseniz de, partneriniz size haksızlık yapabilir. Beklentilerinizi karşılamak yerine başına buyruk hareket edebilir. Eğer ilişkiniz yoksa da yeni bir aşk için henüz hazır hissetmeyebilirsiniz. Şu sıralar bir aşka başlamak beraberinde hatalı sonuçlar getirecektir. Doğru kişiyi arayışınıza devam edecek, bu süreçte de taliplerinizi geri çevirmek zorunda kalacaksınız.


Kahve Falında Kuru Fasulye Görmek

Büyük bir sıkıntının hala devam ettiğine, iç huzurunuzu bir türlü sağlayamadığınıza yorumlanır. Bu nedenle hem iş hayatında hem de özel hayatınızda tam olarak konsantre olamayabilirsiniz. Aklınızı sürekli kurcalayan bir şeyin olması sizi pek çok şey için engelleyebilir. Mücadeleniz devam edecek ve bir süre daha problemleri aşmak için çaba harcamanız gerekecek. Bu süreçte derdinizi yakınlarınıza anlatabilir, içinizi dökmek isteyebilirsiniz. Her şeyi içinize atmak daha da işin içinden çıkılmaz hal almasına neden olabilir.


Kahve Falında Kuru Fasulye Tanesi Görmek

Bu sembol bereket ve bolluk demektir. Yeni bir projenin temellerini atabilirsiniz. İş hayatında yeni girişimleriniz olabilir. Hayatınızın bir alanında başlangıç yapmak isteyeceksiniz. Belki ufukta yeni bir aşk olabilir. Artık bir defteri kapatıp yenisini açmak gerektiğinin farkındasınız. Bu sayede bir şeyler değişebilir, hayatınız daha verimli olabilir.
Kahve tabağında fasulyenin anlamı, hane içerisinde çok bilmiş bir insanın sizi ve ailenizi üzmesi, sorun çıkarması demektir. Bu kişi yüzünden aile içi huzurunuz kaçabilir. Ufak tefek gerilimler olabilir. Ancak akrabalarınızla tartışmak yerine, size zarar veren kişileri uyarmanız ve önlem almanız daha akıllıca olabilir.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahve Falında El Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 02 Şubat 2018 00:26
Kahve Falında Gondol Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 31 Ocak 2018 13:32
Kahve Falında Göz Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 31 Ocak 2018 13:16
Kahve falında Zil görmek PySSyCaT Kahve Falı Sözlügü 0 10 Nisan 2016 14:51
Kahve Falında Yol Görmek Lcia Kahve Falı Sözlügü 0 22 Aralık 2014 18:27