IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2018, 00:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kahve Falında At Arabası Görmek




Falda at arabası görmek, şu anki mevcut düzeninizi korumak için çok fazla çaba harcayacağınıza ve huzurun sizin için daha fazla önem kazandığına yorumlanır. Aile hayatınız ile ilgili sorunlar varsa, bunları bir an önce ortadan kaldırmak amacıyla kendiniz el atacaksınız. Aile içerisinde denge kurmak için gerekli tüm sorumlulukları yerine getirmek isteyebilirsiniz. Özellikle aile bireyleri arasındaki anlaşmazlıkların son bulması sizin için bir hayli önemli olacak. İç huzurunuzu artıracak aktiviteler yaparak ve iyimser tutum sergileyerek daha refah içerisinde bir hayat yaşama hayali kuruyor olabilirsiniz. Sizin gelecek ile ilgili planlarınızı sevdikleriniz de önemsiyor. Şu günlerde her şeyden önce iç huzurunuz öncelik taşıyor. Bu nedenle de öncelikle özel hayatınızda daha sakin olacak, anlayışlı bir tavır sergileyeceksiniz. Falda at arabası çıkması, aynı zamanda iş ya da eğitim hayatında her şeyin yoluna girmesi anlamına gelir. Bir süredir sizi zor durumda bırakan sorunları yavaş yavaş geride bırakmaya başlıyorsunuz. Daha güzel bir gelecek için temelleri sağlam atma konusunda kararlısınız. Bu dönem içinde kendiniz ve sevdiklerinizin mutluluğu için fazlasıyla eneri sarf edeceksiniz.
Kahve falında at arabası görmek, bazı fal yorumcuları tarafından bir süredir emek harcadığınız bir projede önemli bir gelişme ya da ilerleme kaydetmek demektir. Belki tanışacağınız insanlar ve yeni bağlantılar ile birlikte karşınıza çıkacak fırsatlar uzun süredir uğraştığınız projeleri hızlandırabilir. İş ya da eğitim hayatında önceliğiniz ileriye dönük yatırım olduğu için bir müddet daha emek harcamaya kendinizi hazırlıyorsunuz. Ancak sağlığınıza da dikkat etmeli, kendinize aşırı yüklenmemelisiniz. Sırf başarı için kendinizi çok fazla tüketmek bazı sağlık sorunlarına yol açabilir, sizi bitkin düşürebilir.
Kahve fincanında at arabası genellikle pozitif manalara gelir. Hayata karşı sağlam bir tutum sergiliyor, güçlü yanınızı öne çıkarıyorsunuz. Sizin içinizdeki enerji ve güç başkaları tarafından da fark ediliyor. Belki bir süredir bazı işlerinizi ağırdan almış olabilirsiniz. Ancak artık hem iş hayatında hem de özel hayatında çok daha mücadeleci olacaksınız. Kendi mutluluğunuz kadar başkalarının mutluluğu da sizin için son derece önemli hale gelebilir. Özellikle hayatınızdaki insanı mutlu etme çabanız olumlu sonuçlar getirecektir.


Kahve tabağında at arabasının anlamı, hane içerisinde yapılan konuşmalar ve görüşmelerin yanlış anlaşılma ihtimalinin olması demektir. Akrabalarınıza veya yakın çevrenize derdinizi anlatmakta bir hayli güçlük çekebilirsiniz. Özellikle aile bireylerine düşüncelerinizi aktarırken daha ılımlı olmanız gerekiyor. Aile içi saadeti korumak ve refahı sağlamak için elinizden gerekeni yapıyor olabilirsiniz. Yakında bu çabalarınızın meyvesini alacaksınız. Bencil olmak yerine hem kendiniz hem de aileniz için iyi kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatında ise sevdiğiniz insana bağlılığınız artabilir.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fal


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kahve Falında El Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 02 Şubat 2018 00:26
Kahve Falında Göz Görmek Sır Kahve Falı Sözlügü 0 31 Ocak 2018 13:16
Kahve falında Zil görmek PySSyCaT Kahve Falı Sözlügü 0 10 Nisan 2016 14:51
Kahve Falında Yol Görmek Lcia Kahve Falı Sözlügü 0 22 Aralık 2014 18:27
Kahve Falında Dağ Görmek Ne Demek Estela Kahve Falı Sözlügü 0 27 Temmuz 2013 16:37