IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 23 Mayıs 2012, 19:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kendinize Tenezzülsüzlük Etmeyin






İnsanlar olmasını istedikleri şeylere odaklandıklarında, İSTEMEDİKLERİ şeyler onlardan uzaklaşır.

İyi düşünürken KÖTÜ hissetmeniz imkânsızdır. Düşüncelerinizle sadece ve sadece KENDİNİZE zarar verebilir ya da sadece KENDİNİZİ mutlu edebilirsiniz. Kendinizden siz sorumlusunuz. Kendinizi kötü HİSSETTİĞİNİZDE, sevginin size ulaşmasını engellemekle kalmıyor, size kendinizi kötü HİSSETTİRECEK İnsanları ve DURUMLARIDA kendinize çekiyorsunuz!

Kendinizden HOŞNUT olduğunuzda, Evrende sizin için var olan tüm SEVGİYİ ve iyilikleri hayatınıza akıtmaya başlar. Sevmek ve ŞÜKRETMEK mucizeler yaratabilir. Sevgi ve şükran tüm hastalıkları ortadan kaldırabilir ve GÜLMEK gerçekten en iyi İLAÇTIR.

Kendinizi sevmemeniz dileklerinizi sizden uzak tutuyor. İstediğiniz şey ne olursa olsun SEVGİYLE beslenir. İçsel varlığınıza odaklanıp onu sevdiğinizde, MÜKEMMELLİK kendisini gösterecektir. Yapmanız gereken tek şey; Kendinizi iyi hissetmek, kendinizi mutlu etmektir. Mutluluğu takip ettiğinizde, sürekli neşeli olur, kendinizi EVRENİN bereketine açarsınız.

Minnettarlık duygusu beyninizin Evrenin yaratıcı enerjisiyle uyum sağlamasıdır. ŞÜKRETMEK yaşamınıza daha çok şey katmanın yollarından biridir.

Seçenekleriniz sonsuzdur ve sizin gücünüzde.

Sınırlarınızı her an geliştirmeye hazır olun/hayatın yeni MESAJLARINA kendinizi açarak gerektiğinde DEĞİŞİME esneklik gösterin/olaylara çok boyutlu olarak bakın ve seçenekleri görün, değişmeniz gerektiğinde açılıp genişleyin-çoğalıp büyüyün/Bilge tarafınız her zaman size yeni seçenekler sunmak için hazır bekler/olaylara direnip, onlara doğrudan karşı çıkmak yerine olayları kendi lehinize kullanın!

Gereğinden fazla yapılan her şeyden SADELEŞMEK gerekir. SADELİK: Gerekli olanın kendini İFADE edebilmesi için GEREKSİZ olanın elenmesidir. Karmaşık ve düzensiz bir hayat şeklinde; Enerjimizin büyük bir kısmı, Yaşanması KOLAY ve NEŞELİ bir hayat yaratmak yerine hayatı DÜZGÜN konumda tutmaya çalışmak için harcanır ve aklımız karışır.

YARGILAMAYIN ki yargılanmayasınız, KINAMAYIN ki kınanmayasınız, AFFEDİN ki affedilesiniz!

Kendinizi savunmak için SUÇLAMADA bulunmak ÖFKEYİ şiddetlendirir, çözüme kesinlikle katkı sağlamayacağı gibi ÇÖZÜMSÜZLÜĞE mahkûm olursunuz.

Sorunları çözmek için BEN KİMİM? KİM SORUMLU sorularını sormak gerekir.

Yaşamınızdan ve yaşadıklarınızdan yalnız ve yalnız sizin sorumlu olduğunuzu yüksünmeden, bezginlik göstermeden ve görmemezlikten gelmeden kabul edin.

Yaşamınız için gereken emeği/çabayı gerektiği yerde ve gerektiği kadar ortaya koyun. Yaşamınızın kolaylaşması için siz çaba göstermeden başkalarının kolaylaştırıcı olmasını beklemeyin. Sadaka kabul eden dilenci konumuna düşmeyin. Emeğinize ve çabanıza başkalarının katılması gerektiğinde TENEZZÜLSÜZ olmayın.

Vermek kadar almak/almayı bilmekte yüce bir erdemdir. Size verilen sevgiyi ve diğer şeyleri İNCİNMEDEN incitmeden, hakkını vererek kabul edin ve teşekkürünüzü anlaşılır şekilde edin/gösterin.

Mevcut duygusal ÇÖPLÜĞÜNÜZÜ şükrederek-affederek ve yaşam sorumluluğunuzu kabul ederek boşattığınızda; Yeniye ve OLUMLUYA yer açılacaktır.

Çoğu zaman MUCİZELER yaratamayız. Çünkü mucizelerin bizim başımıza gelebileceğine inanmayız. Veya isteriz ve tam bir şeyler gerçekleşecekken, EVRENİN bizi işitmediğini veya işittiğini ama yanıtlamaya tenezzül etmediğini düşünürüz.

SABIRLI OLMAK BAZEN MUCİZELERİN BİR PARÇASIDIR!

Katışıksız sabırla yaşamınızı, yaşamınızdan beklentilerinizi ÖDÜLLENDİRİN.

Hak ettiğiniz yaşamı size sağlayabilecek tek kişi sizsiniz!


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
etmeyin, kendinize, tenezzülsüzlük


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kendinize beddua etmeyin MasteR06 Genel İslami Konular 0 14 Aralık 2010 22:35