IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 20 Ocak 2015, 20:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Geçmişi Serbest Bırakmak!




Başarmak mücadele, istikrar ve özgüvenle sağlanabilir. Başarmak isteyen kişi geçmişindeki olumsuz deneyimlerle yüzleşip onları serbest bırakmalı. Bu aralar en çok sorulan soru da bu? Geçmişimi nasıl serbest bırakacağım? Ya da ben geçmiş deneyimlerimden tamamen kurtulabilirmiyim? Evet gelelim şimdi cevaplara. Siz isterseniz bunları yapabilirsiniz. Ilk asamaniz istemektir. Geçmişi serbest bırakmak ilk önce onunla yüzleşmekle mümkündür. Ne hissettiğiniz, hangi duyguları yaşadığınız çok önemli tabi ki. Geçmişi serbest bırakma seanslarında EFT ve NLP uyguluyoruz.

EFT 80’li yıllarda Roger Callahan isimli bir psikoterapist tarafından bulunmuş bir terapi tekniğidir. EFT’yi uygularken kişinin hissettiği duygular ile yüzleşmesi sağlanır. Kişi burada aslında o duygulara format atar. O duygularla yuzlesir. Bu duyguları vucudunuzun neresinde hissettiginiz de onemlidir. Bu tramvalardan kurtulmak için bunlar önemlidir. Size anlatmak istedigim konu tamamen unutmak değil. Sadece hayatınız boyunca öğrendiğiniz ve yaşadığınız travmaların etkisinden sizi kurtarmaktan bahsediyorum. Geçmiş deneyimler öğrenmekle alakalıdır. Kişi anne karnında, 0-3 yaş arası, 3-6 yaş arası, 6-12 yaş arasında hayatı deneyimlemeye başlar ve kodladıklarını bilinçaltına atar. Kişiler yaşamları boyunca bu kodların etkisiyle hayat sürdürürler. İyi kodlarla hayata başlayanlara ne ala! Peki ya olumsuzluklar! İşte geçmiş yaşam deneyimlerini yani bilinçaltı kodlarını temizlendiğinde kişi hayatına artık istediği yaşamı sürebilir. Bu asla sıfıra inmek değildir. Kişinin, tabiri caizse fabrika ayarlarına geri dönmesidir. Şimdi kim istemez bilinçaltındaki olumsuz kodları temizlemeyi. Yerine yenilerini ve isteklerini kodlamak. Zor bir seyden söz bahsetmiyorum. Istemekle baslayacaginiz yolda basarmak aslinda çok kolay. Sadece biraz sabır. Geçmiş geçmişte kaldı. Bunu kendinize itiraf etmekle baslamanizi tavsiye ediyorum. Başarmak elinizdeyken üstelik, neden geçmişin raflarinda kendinizi arayasiniz ki. arkaya dönüp bakmak, kişinin sürekli olarak geçmişine odaklanması ve düşünüp durması kişinin kendisini ve hedeflerini zor durumda bırakmasıdır. Bu nedenle duyguyu hissetmek ve o duyguyu orada serbest bırakmak gereklidir.

Bunu hep söyledim yine söylemekten çekinmiyorum. Issız bir hayata düştüğünüzde yanınıza alacağınız 3 şey! İstikrar, Mücadele, Özgüven… Hayatınızda bol başarılar diliyorum.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bırakmak, geçmişi, serbest


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Serbest İrlanda’nın “Serbest” Başkenti: Dublin! efLatun Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 0 21 Ocak 2012 23:53
Geçmişi Aramak Rüzgar Aşk ve Sevgi Köşesi 0 20 Kasım 2011 15:55
Bırakmak... Hayal IF Ekstra 0 16 Eylül 2010 20:57
Aile Geçmişi.... Ay Fıkra 0 31 Mayıs 2010 17:25
Bu Şehri Bırakmak Satuk Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 05 Mart 2010 13:24