IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Afrodit

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ekim 2012, 18:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ustaca Sevmek - Don Miguel Ruiz





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ustaca Sevmek ; sevgi , ilişkiler , korkularımız , inançlarımız ve gerçekte kim olduğumuz hakkında bir çok bilgi aktaran harika bir kişisel gelişim kitabı . Birkaç alıntıyla kitabı sizlere tanıtmak istiyorum .

Yaşam bir düşten ibarettir . Eğer sanatçıysak bizler sevgi ile yaratırız yaşamımızı ve düşümüz bir başyapıta dönüşür .


Yaratma gücü sizin elinizde . Gücünüz öylesine büyük ki inandığınız herşeyi gerçekleştiriyor . Ne olduğunuza inanıyorsanız kendinizi buna göre yaratıyor , gerçekleştiriyorsunuz . Şimdi olduğunuz gibisiniz , çünkü kendinize ilişkin inancınız bu .


İnsanlar sürekli bir yaralanma korkusu içinde yaşıyor . İnsanların birbirleriyle ilişki kurması duygusal olarak öylesine acı verici ki görünürde hiçbir neden yokken öfkeye , kıskançlığa , üzüntüye kapılıyoruz . Seni seviyorum demek bile korkutucu olabiliyor . Duygusal iletişim acı ve korku dolu olsa da ilişkiye giriyor , evlenip çocuk sahibi oluyoruz .


Her şeyi yaratan sevgidir , yaşamdır . Korku bile sevginin bir yansımasıdır . Ama korku zihinde var olur ve insan zihnini kontrol eden de korkudur . Her şeyi zihnimizdekilere göre değerlendiririz . Korkuyorsak algıladıklarımızı korkuyla yorumlarız . Ama gözleriniz sevginin gözleri olduğunda nereye giderseniz gidin sevgiyi görürsünüz . Ağaçlar sevgiden yaratılmıştır . Hayvanları , suyu yaratan aynı sevgidir . Sevgiyle baktığınızda kuşlarla , doğayla , bir insanla , herşeyle bir olursunuz . Ama bunun için zihninizi korkudan arındırmanız , sevginin gözleriyle görmeniz gerekir .


Duygusal yaraları iyileştirmenin yegane yolu bağışlamaktan geçer . Zihninizde affedilmez bile olsa sizi yaralayanı bağışlamalısınız . Hak ettiği için değil , siz acı çekmek , size yapılanı her hatırlayışınızda kendinizi bir kez daha yaralamak istemediğiniz için bağışlayacaksınız . Başkaları size ne yapmış olursa olsun , kendinizi sürekli hastalıklı hissetmek istemediğiniz için affedeceksiniz . Kendinize karşı beslediğiniz şefkatten ötürü bağışlayacaksınız .


Yaralarımızı birkez temizlediğimizde iyileşme sürecini hızlandıracak güçlü bir ilacı kullanmaya başlayacağız . Bu ilaç sevgidir . Koşulsuz sevgiden başka ilaç yoktur . Kendinizi sevin , komşunuzu sevin , düşmanlarınızı sevin . İyileşme budur : Gerçek , bağışlayıcılık , öz sevgi .


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2012 Agatha Ruiz De La Prada Bikini Koleksiyonu N999 Ah Kadınlar 2 17 Nisan 2012 22:57
Sevmek...Karşılık Beklemeden, Bıkmadan, Usanmadan, Delice Sevmek... PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 18 Kasım 2011 12:16
AB Komisyonu çok ustaca buldu Lucifer Haber Arşivi 0 08 Temmuz 2010 18:08