IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Nogitsune

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 26 Ocak 2016, 17:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dünya Klasmanında Müsabakalar Düzenlense Rahatlıkla Ülke Olarak Birinci Geleceğimiz 15 Şey




Yok öyle sırıkla atlamaymış, engelli koşuymuş, körlingmiş, atletizmmiş... Kolaysa bunlarda yensinler bizi bakalım. Haydi hodri meydan!
1. Trip Atma


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Trip, yarışmacıların birbirlerine kızması sonucu, kimseyi yaralamadan ama etrafına da yaklaştırmadan yapılan hafif bir atletizm spor dalıdır.
Trip atma yarışmalarında kural, tribin 25-30 m'lik bir pistte koşarak, hız alındıktan sonra omuz hizasında gelişine atma prensibine dayanır.
2. Kurban Peşinde 800 metre Orta Mesafeli Koşu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Büyük bir efor ve sürat harcanılan 800 m. koşuları, hafif atletizm sınıfı bir koşudur. İyi bir 800 m. koşucusu dayanıklı, süratli ve çok zeki olmalıdır. Çömelerek yapılan bir çıkıştan sonra, ilk 50-60 metreyi büyük bir süratle geçmek ve virajları iyi almak çok önemlidir. Çok yorucu olan bu yarışta atletin adımları uzun, serbest ve yumuşak olmalı ve devamlı kaçan kurbanı kontrol etmelidir. Koşucu ağzından ve burnundan nefes alabilir.
3. Karda Poşet ve Leğenle Yokuş Aşağı Kayma


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yarışmacıların herhangi bir marketin sponsorluğunda edindikleri poşetleri altlarına koymak suretiyle, kendilerini yer çekimine ve yokuşun eğimine bırakarak, birbirleriyle kıyasıya mücadele ettikleri kış sporuna verilen addır.
Yarışmacıların; rüzgarın hızını, karın kayganlığını ve poşetin yırtılma katsayısını göz önünde bulundurmaları gerekir.
4. Yolda Kalan Aracı El Birliğiyle İtme


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Grup çalışması yöntemiyle ortaya konulan bu spor, bir kişinin şoför koltuğunda takımı yönlendirmesi ve takımın geri kalan kısmının aracın arkasına geçip tüm kuvvetlerini kollarında toplayıp araca uygulamaları esasına dayanır. Küçük otomobil itme, minibüs itme, otobüs itme ve metrobüs itme gibi çeşitleri vardır.
5. Soluksuz Kepçe İzleme


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu spor yapılırken, sporcuların her şeyi unutması esastır. Kendilerini sadece nefeslerini tutup kepçenin dinamizmine bırakmaları gerekir. Son derece tehlikeli ve vakit alan bir spordur. Bu sporda uzman olmak için bütün günü harcamak gerekebilir. Yarışmacılardan en sona kalıp, kepçe operatörüyle birlikte alandan uzaklaşan birinci olmaya hak kazanır.
6. Çay Tepsisini Bardakları Düşürmeden Havada Döndürme


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Alanında uzman sporcuların, tüm dikkat ve motivasyonlarını çay bardaklarına yoğunlaştırarak, hem bilincini hem de bileğinin kıvraklığını kullanmak suretiyle tepsiyi havada 360 derece döndürdükten sonra çayları servis yapması prensibine dayanır.
Bu sporda dökülen her damla çay sporcunun aleyhinedir. Bardaktaki çayların mililitre cinsinden hacmi ölçülür ve en az çayı döken yarışmacı kazanır.
7. Gözlerini Hiç Kırpmadan Taksimetreye Bakma


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kısıtlı parayla taksiye bindirilen sporcunun görevi gözlerini kırpmadan taksimetreye bakmasıdır. Bunu yaparken aynı zamanda da taksicinin yolu uzatıp uzatmadığı kontrol edilmelidir. Ona ayrılan bütçeye gelindiğinde "Ben burada ineyim abi." deyip evinin yolunu tutacaktır. Kuruşu kuruşuna ineceği yeri tutturup en kestirme yoldan giden sporcu yarışı kazanır.
8. Sarı Işık Yandığında En Önce Kornaya Basma



Çok yoğun dikkat ve beceri isteyen bu spor dalı, yarışmacıların reflekslerine göre hareket etmelerini ölçmektedir. Henüz yeşil ışık yanmadan önce bir anlık görünen sarı ışıkta kornaya ilk yüklenip öndeki aracı rahatsız etmeyi başaran yarışmacı birincilik ipini göğüsler.




9. Bir Koşu Bakkala Gidip Ekmek Alıp Gelme



Sürat koşularının en kısası olup, tüm kuvvetin bir hamlede harcanmasını gerektirir. Bakkala gidip gelme koşuları, bakkalla ev arasındaki kısa mesafede koşulur. Her atlet kura ile belirlenen kendi kulvarında yarışır. İnsan hayatında önem taşıyan salise farkları bakkala gidip ekmek alıp gelme koşularında çok önemli rol oynar.
10. Para Üstü Olarak En Çok Sakızı Verme


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Gelen müşteriye para üstü yerine sakız vermek gibi çok basit yarışma kuralları olan, müşteriyi ikna etme kabiliyeti prensibine dayanan kararlılık sporudur. Sporculara ayrı ayrı 100 adet 10 kuruş ve bir kavanoz dolusu sakız verilir. En az 10 kuruşu harcayarak elindeki sakızları bitiren ilk sporcu yarışı kazanır.
11. Hissettirmeden Stalklama

Yarışmacılardan, uzun süredir görüşmedikleri eski sevgililerini stalklamaları istenir. Likelamadan, takip etmeden, yanlışlıkla arkadaşlık isteği göndermeden eski sevgilisi hakkında en fazla bilgiye sahip olan yarışmacı altın madalyayı kazanır.


12. Televizyona Çıkıp En Saçma Şeyi Yaparak Ünlü Olma



Ülkenin IQ seviyesi en yüksek olan insanları belirlenir ve hepsi ayrı ayrı birer programa gönderilir. Burada en saçma şeyi yaparak hangisinin daha çabuk ülkece tanınan biri haline geleceği izlenir. Bütün ülke tarafından en çabuk tanınan ve en çok hafızalarda kalan insan yarışmayı kazanır.


13. Kısa Sürede En İyi Bahaneyi Bulma



Yarışma prensibi kolay olsa da içerisinde bulunup yarışmak oldukça zordur. 6 kulvardan farlı kişilerin farklı sorularına en hızlı cevap veren ya da geçiştirmeyi başaran kişi yarışmayı da kazanır.
Yarışmacıların bir kereye mahsus olmak üzere "Dayıya sorma" joker hakkı bulunmaktadır.
14. Zenginin Malıyla Hiç Durmadan Çenemizi Yorma



Bir grup fakir yarışmacı bir oda içerisine alınır, yemekleri suları verilir. Ve karşılarına bir televizyon konulur. Televizyonda babadan zengin olan, her gününü farklı ülkelerde geçiren, günde binlerce lira harcayan şımarık zengin çocukları gösterilir. Televizyon bir süre sonra kapatılır. O andan sonra bu zengin çocuklar hakkında en çok cümleyi kuran, söyledikleriyle onları en çok yerin dibine sokan yarışmayı kazanır.
15. Açlık Sınırının Altında Bir Maaşla 4 Kişilik Bir Aileyi Geçindirebilme



Şüphesiz ki, bu spor dalları arasında en zor olandır. Yarışmacımızın, her gün işe gidip geldikten sonra çocuklara kıyafet alma, market alışverişini karşılama, doğal gaz, elektrik, su faturasını yatırma, üniversitedeki kızına para gönderme gibi pek çok kulvarda tek başına mücadele etmesi gerekir. Bunların altından psikolojine ve sağlığına hakim olarak kalkabilen insan yarışmayı kazanacaktır...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
15, birinci, dünya, düzenlense, geleceğimiz, klasmanında, müsabakalar, olarak, rahatlıkla, Ülke, şey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bu üç ülke uranyum üretimde birinci! Desmont Haber Arşivi 0 09 Aralık 2014 21:08
'Eğer Birinci Parti Olarak Çıkmazsak' Rhytia Haber Arşivi 0 13 Mart 2014 14:12
Soyer: Biz birinci parti olarak çıkmak istiyoruz Cemalizim Haber Arşivi 0 10 Nisan 2009 18:23