IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2011, 12:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Kontra Bakış" ile Kahkaha Tufanı Yaşandı




Kısa bir süre önce yeni dönem çalışmalarına başlayan ve perdelerini sanat severler için açan Meclis Sanat Kültür Merkezi, yeni bir tiyatro [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]una daha ev sahipliği yaptı.

Tiyatrocu – Showman İsmail'in Akgül'ün sahnelediği "Kontra Bakış" isimli tiyatro [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]u MKM'de tiyatro severler ile buluştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'lı Tiyatrocu – Showman İsmail Akgül'ün tek başına sahne aldığı "tek kişilik gösteri" şeklindeki "kontra bakış" isimli [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]da, yaşamda karşılaşılan bir çok olaya ters ve farklı açılardan bakıldı.

MKM salonunu dolduran yüzlerce tiyatro sever "kontra bakış" isimli [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]u büyük bir ilgi ile izledi ve olaylara esprili bir şekilde yaklaşım gösterilen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]da kahkahalara boğuldular.

Meclis Kültür ve Sanat Merkezi Basın Danışmanı M.Hüseyin ZORKUN yaptığı açıklamada, Tiyatrocu – showman İsmail Akgül'ün, tek kişilik [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]unda farklı bir performans sergilediğini ve izleyicilere kahkaha tufanı yaşattığını belirtti...

MKM Basın Danışmanı M.Hüseyin ZORKUN, İki bölüm halinde sahnelenen komedi türü [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]da, ilk bölümde bazı şarkıların ve sözlerin eleştirildiğini ve farklı açıdan ele alındığını belirterek, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]un ikinci bölümünde ise, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi çocukluk kahramanlarının öykülerinin mizahi bir dil ile farklı bir bakış açısıyla anlatıldığını söyledi...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ile, kahkaha, kontra bakış, tufanı, yaşandı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"anadolu'ya üç bakış" karma resim sergisi »Dєηiz« Kültür ve Sanat 0 08 Mayıs 2009 21:17