IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Haziran 2012, 18:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye Bu Hafta Müziğe Doyacak




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte bu hafta Türkiye'nin dört bir yanı, çeşitli konserlerle renklenecek.

BKM'nin Turkcell Kuruçeşme Arena'da düzenlediği yaz konserleri bugün Sertab Erener konseri ile devam ediyor. Bu haftanın son konuğu ise müzik dünyasının yeni projesi '90-60-90-Bu Şarkıların 40 Yıl Hatırı Var' isimli grup olacak. Gruba, pazar günü çıkacağı sahnede oryantal Gülnihal de eşlik edecek. Her iki konser de saat 21.00'de başlayacak.


DUMAN'LI AÇILIŞ

Beşiktaş Belediyesi'nin 'Sokakta Hayat Var' sloganıyla sürdürdüğü çalışmalar sayesinde Ortaköy Meydanı yepyeni bir görünüme ve çehreye kavuştu. Meydanın yeni yüzüyle açılışı bugün Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal tarafından yapılacak. Ünlü müzik grubu Duman da, açılış nedeniyle saat 21.30'da meydanda bir konser verecek.

KARADENİZ RÜZGARI ESECEK

Yeşilin her rengini barındıran Karadeniz, bu kez coşkulu notalarıyla hatırlanacak. 17 Haziran Pazar akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde Şevval Sam, Fuat Saka, Niyazi Koyuncu, Karmate, Selçuk Balcı, Volkan Arslan ve Marsis dinleyenleri coşkuya ve horona davet edecek. NN Kültür tarafından organize edilen ve saat 21.00'de başlayacak olan konserde ayrıca Kalan Müzik'in 20'nci yılı kutlanacak.

ALAÇATI FESTİVALİ BAŞLIYOR

Uluslararası Alaçatı Festivali, bugün saat 19.30'da Filarmoni Orkestrası'nın Alaçatı Meydanı'ndaki konseriyle başlayacak. Festival kapsamında bugün 23.00'te Can Bonomo, yarın ise 22.00'de dünyaca ünlü sanatçı Buika, Bu Bi Olay Yeri@Alaçatı Beach Resort'ta sahneye çıkacak.

AMCA'NIN 41'İNCİ YILI

İlhan Şeşen müzikteki 41'inci yılını, 18 Haziran Pazartesi akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde vereceği '41Yıl 41Şarkı 41Hikaye' konseriyle kutlayacak. Şeşen, saat 21.00'de başlayacak konserde, doğum gününü de kutlayacak.

DURAN SAHNEDE

'Gül Senin Tenin' şarkısıyla çıkış yapan Bora Duran, bu akşam 2012 Venue'de sahneye çıkacak. Duran; 'Her Sabah' adlı -----ünden şarkılarının yanı sıra cover parçalara da yer vereceği performansında konuklar, benzerine nadir rastlanan bir canlı müzik ziyafeti vadediyor. Konser saat 22.00'de başlayacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bu, doyaca, doyacak, hafta, müziğe, türkiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık