IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Nisan 2011, 20:30   #1
Noyan
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
MHP'yi Baraj Altı Bırakacak Kaset!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Gece yarısı internette yayınlanan bir kaset siyasetin gündemine bomba gibi düştü. MHP Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu’nun inanılmaz görüntü ve konuşmalarının yer aldığı videoyu izlediğinizde daha ilk andan itibaren Baykal’ı yerinden eden malum kasetten çok daha sarsıcı olduğunu anlıyorsunuz.

Kasetin içeriğinde yok yok evli kadınlarla cinsel içerikli görüntülerden mafya ve yolsuzluk ilişkilerine, alevi ve türbanılılarla ilgili hakaret vari söylemlerden, pavyon yaşantısına değin sadece ülkücüleri değil tüm siyaset kurumunu zedeleyen görüntü ve söylemler.

MHP Genel Başkan Yardımcısının ağzından kendi seçmeni için “sağ seçmenin Allah belasını versin” “sağ seçmen yuvarlaktır, her tarafa yuvarlanır” ifadeleri, hükümete yönelik AK Parti bir düşsün “analarını bel…ğiz” söylemi izleyenleri tam manası ile hayrete düşürüyor.

Kaset bunlarla da sınırlı değil. Son bölüm de MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak ve MYK Üyesi, Hatay Milletvekili Süleyman Turan Çirkin’in telefon konuşması kaydedilmiş. Burada da diğer görüntüler kadar yüz kızartıcı, MHP adına düşündürücü, Genel Başkan Yardımcısı olmayı bırakın ortalama bir insana dahi yakışmayacak seviyede bir üslupla ne yazık ki konuşmalar cereyan ediyor.

MHP’nin en üst seviyesinde Devlet Bahçeliye en yakın isimlerin içinde olduğu davranış ve karakter yapısı Türk Siyasi tarihi adına utanç vesikası.

Bu arada ironiye bakın ki Recai Yıldırım MHP’de Kadın ve Aileden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.

Gerçekten çok üzücü.

Şimdi meselenin siyasi boyutuna gelelim.

Seçimlere bu kadar kısa bir süre kala kimler ne maksatla bu videoyu hazırlayıp servis etmiş olabilirler.

İşin kolayına kaçanlar Recai Yıldırım’ın Gülen Cemaati ile olan husumetin çerçevesinde hemen bir sonuca varabilirler ancak biraz çalışıp araştırdığınızda “farkliulkuculuk” adlı bir bloga ulaşıyorsunuz. Bu blog da yer alan görüntüler ve manifesto çerçevesinde kasetin Devlet Bahçeliye muhalif bir ülkücü grup tarafından içerinden hazırlandığı anlaşılıyor.

Bu muhalif ülkücü grup MHP’nin, Türk halkının milli manevi değerlerinden uzak bir yönetici kliği tarafından muhafazakâr tabandan uzaklaştırılıp, Başbuğun yolundan çıkartıldığına inanıyor. Ve anlaşıldığı kadarıyla bu Saiklerle Devlet Bahçeli ve yakın ekibini ülkücülere ifşa ederek tasfiye etmeyi amaçlıyor.

Seçim öncesinde gelen bu şok kasetin MHP’yi derinden sarsacağı, Baykal’da olduğu gibi Devlet Bahçeli ve ekibinin istifasına yol açabileceği bu olmazsa MHP’yi baraj altı bırakabileceğini öngörmek çok zor olmasa gerek.

Muhafazakâr MHP seçmeninin bu kasetteki görüntüleri ve konuşmaları hazmetmesi mümkün değil.

Ayrıca skandalda ismi geçen isimlerin milletvekili adayı olduğunu da unutmamak gerek.

Recai Yıldırım mevcut vekilliği ve görevi dışında Adana birinci sıradan, Metin Çobanoğlu aynı şekilde Kırşehir birinci sıradan, Ümit Şafak İstanbul ikinci bölge ikinci sıradan milletvekili adayı.

Açıkça ifade etmek gerek.

Şuan Devlet Bahçeli’nin önünde iki seçenek var. Ya ekibiyle birlikte istifa edecek ya da MHP’yi baraj altına sürükleyecek.

Recai Yıldırım’ın ağzından daha birkaç gün önce çıkmış ibretlik bir sözle yazıyı bitirelim; "Milliyetçi Hareket Partisi'ni Nuh Tufanı bile yıkamaz


Konu Noyan tarafından (27 Nisan 2011 Saat 20:35 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
altı, baraj, bırakacak, kaset, mhpyi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tebessüm iz bırakacak Lady Genel Paylaşım 0 20 Kasım 2010 22:28
PKK ya Silah Bırakacak ya da Yalnızlaştırılacak Kralice Haber Arşivi 0 18 Mart 2009 09:21