IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2012, 23:51   #1
Çevrimdışı
Lezzetli Makarna Pişirmenin Püf Noktaları


-- Sponsor Baglantı --



Restoranlarda yediğiniz gibi lezzetli makarnalar pişirmek istiyorsanız bu önerilerimize kulak verin!



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Tüm makarna çeşitleri aynı değildir. Yörenizdeki en iyi markayı seçmeye özen gösterin. Ayrıca en pahalı makarnanın en iyisi olacağı önyargılarından da kurtulmalısınız.

Makarnaların birbirine yapışmasını önlemek için bol su kullanmaktan çekinmeyin. Bu ölçüde su ile daha rahat pişen makarnalarınıza yağ ve tuz da kolayca nüfuz edebilecektir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Makarnaların birbirine yapışmasına neden olan bir diğer hata ise suyun tamamen kaynamadan makarnaların eklenmesidir.

Makarna 8-10 dakika arasında pişecektir. Çok fazla olmamakla birlikte 3-4 kez karıştırmak önerilmektedir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Makarnanın pişirme suyuna zeytinyağı eklemeyin. Zeytinyağı makarnanın etrafında koruyucu bir tabaka oluşturur ve sosun makarnaya nüfuz etmesini engeller.

Makarnayı yıkamayın. Yıkarken tüm vitaminlerini ve besleyici değerlerini kaybeden makarna lezzetten de yoksun kalmaktadır. Makarnanın süzdüğünüz suyunu sosu pişirirken kullanabilirsiniz.

Restoranlarda yediğiniz gibi lezzetli makarnalar pişirmek istiyorsanız bu önerilerimize kulak verin!



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Tüm makarna çeşitleri aynı değildir. Yörenizdeki en iyi markayı seçmeye özen gösterin. Ayrıca en pahalı makarnanın en iyisi olacağı önyargılarından da kurtulmalısınız.

Makarnaların birbirine yapışmasını önlemek için bol su kullanmaktan çekinmeyin. Bu ölçüde su ile daha rahat pişen makarnalarınıza yağ ve tuz da kolayca nüfuz edebilecektir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Makarnaların birbirine yapışmasına neden olan bir diğer hata ise suyun tamamen kaynamadan makarnaların eklenmesidir.

Makarna 8-10 dakika arasında pişecektir. Çok fazla olmamakla birlikte 3-4 kez karıştırmak önerilmektedir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Makarnanın pişirme suyuna zeytinyağı eklemeyin. Zeytinyağı makarnanın etrafında koruyucu bir tabaka oluşturur ve sosun makarnaya nüfuz etmesini engeller.

Makarnayı yıkamayın. Yıkarken tüm vitaminlerini ve besleyici değerlerini kaybeden makarna lezzetten de yoksun kalmaktadır. Makarnanın süzdüğünüz suyunu sosu pişirirken kullanabilirsiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
lezzetli, makarna, noktaları, pişirmenin, püf

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Makarna Yapmanın Püf Noktaları Liaaa Yemek Tarifleri 0 16 Şubat 2012 18:05
Pratik ve Lezzetli bir Makarna Sosu Adrasteia Soslar 0 22 Ocak 2012 10:55
Çok lezzetli ama Lucifer Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 24 Kasım 2011 12:55
Makarna Pişirmenin Püf Noktaları YapraK Yemek Tarifleri 0 11 Ocak 2010 17:12
Sebzeli Makarna ve Somonlu Kelebek Makarna Kralice Makarnalar Pilavlar 1 12 Mart 2009 15:31