07 Mayıs 2012, 23:51 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Lezzetli Makarna Pişirmenin Püf Noktaları Restoranlarda yediğiniz gibi lezzetli makarnalar pişirmek istiyorsanız bu önerilerimize kulak verin! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Tüm makarna çeşitleri aynı değildir. Yörenizdeki en iyi markayı seçmeye özen gösterin. Ayrıca en pahalı makarnanın en iyisi olacağı önyargılarından da kurtulmalısınız. Makarnaların birbirine yapışmasını önlemek için bol su kullanmaktan çekinmeyin. Bu ölçüde su ile daha rahat pişen makarnalarınıza yağ ve tuz da kolayca nüfuz edebilecektir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Makarnaların birbirine yapışmasına neden olan bir diğer hata ise suyun tamamen kaynamadan makarnaların eklenmesidir. Makarna 8-10 dakika arasında pişecektir. Çok fazla olmamakla birlikte 3-4 kez karıştırmak önerilmektedir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Makarnanın pişirme suyuna zeytinyağı eklemeyin. Zeytinyağı makarnanın etrafında koruyucu bir tabaka oluşturur ve sosun makarnaya nüfuz etmesini engeller. Makarnayı yıkamayın. Yıkarken tüm vitaminlerini ve besleyici değerlerini kaybeden makarna lezzetten de yoksun kalmaktadır. Makarnanın süzdüğünüz suyunu sosu pişirirken kullanabilirsiniz. | |
|
Etiketler |
lezzetli, makarna, noktaları, pişirmenin, püf |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Makarna Yapmanın Püf Noktaları | Liaaa | Yemek Tarifleri | 0 | 16 Şubat 2012 18:05 |
Pratik ve Lezzetli bir Makarna Sosu | Adrasteia | Soslar | 0 | 22 Ocak 2012 10:55 |
Çok lezzetli ama | Lucifer | Diyet ve Sağlıklı Beslenme | 0 | 24 Kasım 2011 12:55 |
Makarna Pişirmenin Püf Noktaları | YapraK | Yemek Tarifleri | 0 | 11 Ocak 2010 17:12 |
Sebzeli Makarna ve Somonlu Kelebek Makarna | Kralice | Makarnalar Pilavlar | 1 | 12 Mart 2009 15:31 |