IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2012, 15:02   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Makyaj Çantanıza Almanız Gereken Malzemeler




Kadınların vazgeçilmez parçalarından olan makyaj çantaları, çoğu zaman gereksiz malzemeler ile şişirilebiliyor. Eğer sizlerde gittikçe ağırlaşan makyaj çantalarınız hususunda sıkıntılar yaşıyor ve bu durumu artık sıkıntı olmaktan çıkartmak istiyorsanız, sizler için önerdiğimiz makyaj malzemelerini çantanıza ekleyin ve sadece bu ürünleri kullanın meleklerim. Makyaj çantanızı elinize alın ve bir masaya boşaltın, içerisine sadece aşağıdaki makalemizde yer alan ürünleri koymanız yeterli olacak. Bu şekilde hem var olan kargaşadan kurtulacak, hem de daha derli toplu bir makyaj çantasına kavuşacaksınız. Makyaj çantalarınızda bulunması gereken ürünler;


1. Rimel: Sabah sürdüğün rimelden gün içinde ne kadarı kalabilir ki? Bu yüzden olmazsa olmazların ilki rimel. Gün içinde yapacağın küçük bir rötuş gözlerine canlılık katacaktır.
2.Ruj: Özellikle kış aylarında kuruyan dudaklarımızı nemlendirmesi için sıksık ruj kullanırız. Aplikatörle uygulanan sıvı rujları tercih edebilirsiniz. Hem dudağının nemlilik süresini uzatır hem de aplikatörle dudak çevreni rahatça belirlersin.
3.Pudra: Doğru seçilmiş kaliteli bir pudra pürüzsüz görünen bir cildin vazgeçilmezidir! Kış aylarında kuruyan cildinin üzerinde pul pul bir görüntü olmasını istemiyorsan toz pudra kullanmamalısın. Olabildiğince kompakt, kremsi ya da süngeri ıslattığında fondöten kıvamına gelen pudraları tercih edebilirsin.
4.Nemlendirici: Kış aylarında pudradan önce en faydalı makyaj altı bazı nemlendiricidir. Cilt tipimize uygun nemlendiricimizi bütün kış yanımızdan ayırmamalıyız. Üzerine süreceğin pudranın rengini kuvvetlendirmek ve daha pürüzsüz bir görüntü vermek için ten rengindeki nemlendiricileri deneyebilirsin.
5.Allık: Cildin pul pul olmaması için kremsi allıklar kullanabilirsin. Eğer iki farklı rengin olduğu allıklardan kullanıyorsan diğer rengi de gözlerinin üzerine far olarak uygulayabilirsin. Parfümerilerde hem ruj, hem allık, hem de far olarak kullanılabilen ürünler satılmaktadır. Bunlar çok amaçlı olması bakımından son derece pratiktir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
almanız, Çantanıza, gereken, makyaj, malzemeler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kemik Erimesi Riskine Karşı (Tavsiyeler ve almanız gereken besinler) Sim Kadın Sağlığı 1 14 Mart 2013 15:04
Bu Sonbahar Almanız Gereken 10 Parça Sue Moda Trendleri 3 04 Ekim 2012 21:05
Aşk İçin Almanız Gereken 5 Risk Rüzgar Ah Kadınlar 0 30 Nisan 2012 22:30
Doğa Sporları - Dağcılık - Dağcılık için gereken malzemeler nelerdir? (Resimler) Sevda Diğer Spor Branşları 0 18 Aralık 2011 14:51
Doğa Sporları - Mağaracılık - Mağaracılık için gereken malzemeler nelerdir? Sevda Diğer Spor Branşları 0 18 Aralık 2011 13:52