IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Numune

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2015, 12:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
10 Adımda Doğal Makyajın Püf Noktaları




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kusursuz ve doğru makyaj uygulaması sizi olduğunuzdan daha genç gösterdiği gibi yanlış uygulanan makyaj da yaşınıza yaş katar. En önemli cilt bakım uygulamalarından biri olan makyajı, eğer doğru olarak yaparsanız, hem her daim bakımlı gözükürsünüz hem de cildiniz daha aydınlık ve pürüzsüz gözükür.

Makyajın bütün sırrı 'doğru renk' seçiminde saklı. Cildin güzelliği bu makyajda ön planda. Eğer doğru teknikleri öğrenirseniz, hafif bir makyajla, çok etkileyici bir görünüme kavuşabilirsiniz.
İşte, 10 adımda doğal makyajın püf noktaları.

1. Görünüm
Doğal makyajda görünüm, iştah açan dudaklar ve yürek titreten gözler üzerine. Ne dumanlı gözler, ne de ağır fondötenlere gerek var.

2. Rengini Bul
Hangi rengin sizin renginiz olduğunu bilmeniz önemli. Eğer solgun ve renksiz bir cildiniz varsa, şeftali tonları ve uçuk pembeler kullanmanız uygun olur. Eğer cilt renginiz sarıya dönükse, krem formlu bej renkli malzemeleri tercih edin.

3. Önce Deneyin
Makyaj malzemenizi satın almadan önce mutlak ve mutlaka test edin. Bir çok kadın, yanlış renk seçimi yüzünden baştan kaybediyor ve ne kadar uğraşsalar dahi o makyaj kendilerine yakışmıyor. Ya yüzleri hayalet kadar soluk oluyor ya da koyu renkten dolayı maske takmış gibi görünüyorlar.

4. Dudaklara Peeling
Dudaklarınızı pürüzlü görünümden ve kuruluktan kurtarmak için hafif bir peeling uygulaması yapın ve dudak nemlendiricinizi sürün. Dudaklar için satılan "lip exfoliator" ürünleri kullanabilirsiniz. Ölü deriler gidince dudaklarınız doğal bir parlaklığa da kavuşacak aynı zamanda.

5. Kapatıcı
Kapatıcı alırken, kaliteli ve cilt tonunuzla tamamıyla bütünleşecek bir kapatıcı olmasına dikkat etmelisiniz. Krem kapatıcılar kolay emilim bakımından çok idealdir. Yüzünüzün istediğiniz her noktasında kullanabilirsiniz, dudaklar dahil.

6. Fondöten
Kapatıcıdan sonra fondötene ihtiyacınız kalmadığını düşünüyorsanız, kullanmayın. Eğer kapatıcılık açısından fondöten ile cildinizi tamamen pürüzsüz göstermek istiyorsanız da hafif bir fondöten tercih edin. Kuru cildiniz varsa, ışığı yansıtan fondötenleri tercih edebilirsiniz. Aydınlık bir görünüm verirler. Fondöten ister mat, ister ışık yansıtıcılı olsun mutlaka çok ince bir tabaka şeklinde sürün.

7. Allık
Sadece elmacık kemiklerinizin üzerine çok hafif bir pembelik verin. Şeftali tonu da olur. Krem ya da likit formlu allıkları tercih edin ki, hem daha doğal hem de sağlıklı bir parlaklık kazanırsınız.

8. Maskara
Kirpiklerinizi önce kıvırın. Sonra, hacim veren bir maskara ile birkaç dakikalık aralarla kirpiklerinizi 2-3 kat boyayın. Dolgun görünen kirpiklerinizi en son kirpik tarağı ile tarayın ve tane tane ayrık, uzun görünmelerini sağlayın.

9. Dudak Parlatıcısı
Ten rengi bir parlatıcı ile dudaklarınızı parlatın. Hatta içinde gümüş parlaklığı olanları tercih edin, böylece daha da dolgun görüneceklerdir.

10. Son Kontrol
Cildiniz saten gibi pürüzsüz ve sağlıklı, bakışlarınız derin, dudaklarınız da parlak ve çekici görünüyorsa, bu iş tamamdır!

__________________

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
10, adımda, makyajın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
5 Adımda Doğal Makyajın Sırları Zen Makyajın Püf Noktaları 0 11 Ekim 2013 15:27
Makyajın Püf Noktaları Dilara Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 30 Ekim 2010 07:11
Makyajın en önemli püf noktaları Süslü Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 22 Ekim 2010 16:24
Makyajın Püf Noktaları Dilara Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 25 Mayıs 2010 21:59
Makyajın Püf NoktaLarı Süslü Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 1 15 Mart 2009 23:11