IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Mart 2015, 18:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Uygulaması kolay güzellik ipuçları




Pırıl pırıl sağlıklı bir cilde sahip olmak ve her zaman bakımlı görünmek her kadının hayali. Uplifers olarak en tembel anlarınızda bile işinize yarayıp, hayatınızı kolaylaştıracak güzellik ipuçlarını siz sevgili okuyucularımız için bir araya getirdik.



1. Bol bol su için. Gerçekten de, düzenli bir şekilde günde en az 3 litre su içmenin cildinizde yarattığı değişimi göreceksiniz.

2. Üst kirpiklerinize siyah alt kirpiklerinize kahverengi maskara uygulamak bakışlarınızı daha doğal ve çarpıcı yapacaktır.

3. Gözünüzün iç kısmına beyaz göz kalemi uygulamak gözdeki kızarıklıkları gölgeler ve onların daha az fark edilmesini sağlar.

4. Eğer yanınızda eyelinerınız yoksa dert etmeyin. Elinize bir kalem alın ve maskaranıza batırın. Sonra kalemin ucunu eyeliner gibi uygulayın.

5. Doğal işlenmemiş bal ve tarçın en doğal ve kolay akne tedavi maskesi işi görür.

6. Allık olmadığı zamanlarda, yanaklarınıza uygulayacağınız ufak bir ruj darbesi size allığın cazibesini aratmayacaktır.

7. Dudak çizgilerinizin üzerine uyguladığınız dudak kalemi, onların daha güzel ve dolgun görünmesini sağlar.

8. Ruj lekesini çıkarmanın en iyi yolu soğuk su kullanmaktır. Rujunuzun bulaştığı yeri anında yıkayın, lekeden eser kalmayacaktır.

ruj

9. Eğer evde kullanmadığınız iki farklı renkte rujunuz varsa bir de onları karıştırmayı deneyin. Ortaya çıkacak yepyeni renk, favori rujunuz bile olabilir.

10. Kırmızı, bordo, mor tonlarındaki içinde mavi rengin bulunduğu rujlar; dişlerinizin daha beyaz görünmesine yardımcı olur.

11. Ruj sürmeden önce dudaklarınıza ince bir tabaka halinde uygulayacağınız fondöten, rujunuzun daha uzun süre kalmasını sağlar.

12. Göz kalemlerinin kuruluğundan şikayetçiyseniz, uygulamadan önce nefesinizle kalemin ucunu ısıtmayı deneyin. Daha kolay sürülüyor değil mi?

13. Evde tıraş kreminiz bittiyse dert etmeyin ve tıraş edeceğiniz bölgeye saç kreminizden bir tutam sürün.

14. Saçlarınızın kabarmasını önlemek için; saç fırçanıza çok az sprey sıkın ve saçlarınızı bu fırçayla tarayarak kurutmayı deneyin.

15. Aynı saç modelinden sıkıldınız ama saçlarınızda radikal bir değişiklik de yapmak istemiyor musunuz? Bir geceliğine saçlarınıza, 70’lerin retro tarzında şekil vermeye ne dersiniz?


16. Bacaklarınıza çok az parlak allık uygulamak onları daha ince ve zarif gösterir. Victoria’s Secret melekleri de aynı hileyi uyguluyor.

17. Daha yumuşak bir cilt için, banyo suyunuza bir kaç damla E vitamini yağı damlatın. Hatta varsa, yaralarınızın bile daha çabuk kapandığını göreceksiniz.

18. İçinde kendi saç renginize yakın renk pigmentleri bulunan saç şekillendiricisi kremler, saçınızın daha dolgun ve parlak görünmesini sağlar.

19. Kuru saçlar için şampuanlar sadece saçlardaki yağı temizleyip onları canlandırmakla kalmaz, aynı zamanda saçlarınıza şekil ve hacim verir.

20. Mutfakta hazırlayacağınız başka kolay bir maske: portakal suyu ve kabartma tozunu karıştırıp cildinize nazikçe peeling yapın.

21. Oje sürmeden önce oje şişesini sallamayın çünkü içinde hava kabarcıkları oluşur. Onun yerine parmaklarınız arasında yuvarlayıp öyle uygulayın.

ojeler

22. Saçlarınızı kestane kahve ya da parlak kızıl yapmak için servet harcamanıza gerek yok. Saçlarınızı soğuk suyla yıkamak renklerin daha az akıp, uzun süre dayanmasını sağlayacaktır.

23. Sabah kalktığınızda saçlarınızın dolaşmasından mı şikayetçisiniz? Saçlarınızı tepede topuz yapın ve öyle uyuyun.

24. Hindistan cevizi yağı en iyi vücut nemlendiricisi, göz makyaj çıkarıcısı ve saç şekillendiricisidir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
güzellik, ipuçları, kolay, uygulaması


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güzellik rehberi: Kolay ve iddialı kuyruklu eyeliner uygulaması Desmont Makyajın Püf Noktaları 0 23 Kasım 2014 12:10
Evde Uygulanan Güzellik ipuçları Rhytia Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 24 Şubat 2014 19:53
Güzellik için kolay ve küçük ipuçları .. diShy Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 06 Eylül 2012 16:24
Genç kızlara özel güzellik ipuçları Süslü Ah Kadınlar 0 14 Şubat 2010 13:54
Kış sorunlarına karşı güzellik ipuçları YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 19 Eylül 2009 04:21