IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By PySSyCaT
  • 1 Post By Feronia

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ocak 2017, 11:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İş Dünyası Kurumsal Makyaj İstiyor





İş dünyası, profesyonel imajın destekleyicisi olan kurumsal makyajı tercih ediyor. Sıfır rengin hakim olduğu makyaj ise, sağlıklı bir görüntüye eşlik eden hafif dokunuşlardan ibaret.


Birçok kurum ve kuruluşa profesyonel makyaj seminerleri verdiğini belirten Makyaj Uzmanı ve Eğitmeni Demet Tecir, “Çalıştığımız kurumlardan gözlemlediğimiz kadarıyla iş dünyası, kurumsal makyajı tercih ediyor. Yöneticilerin ağırlıkta olduğu ofis içindeki toplantılarla, dışarda gün ışığında yapılan yemekli toplantılardaki makyaj değişiklik gösteriyor. Bazı havayollarında kırmızı ruj, kurumun kimliğini temsil ederken bir başka havayolu şirketi kırmızı ruju yasaklıyor” dedi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Erkeklerde saç, sakal ve el bakımının dikkat çektiğini hatırlatan Tecir, “Ciltteki sivilce ve akne izlerinin kapatıcı yardımıyla kamuflajı, daha dinamik ve de sağlıklı bir görüntü için yeterli. Ağır notalı parfümler ise karşı tarafa rahatsızlık verebiliyor. Evrak imzalanan anlarda ise gözler, el ve tırnak bakımına odaklanıyor” uyarısında bulundu. “Bireysel imaj, kurumsal imajı etkiliyor”
Bireysel imajın, kişinin çalıştığı ya da temsil ettiği kuruma dair algıyı etkilediğini ifade eden Demet Tecir, “Bu imajı etkileyen pek çok faktör var. Giyim, saç ve makyaj bunların en önemlileri. Örneğin, yüz şekline göre alınmayan kaşlar, ifadeyi olumsuz yönde etkiliyor. Abartılı göz makyajı da profesyonel duruşunuza zarar veriyor. Ciddi kararların alındığı, anlaşmaların imzalandığı, müşteri ziyaretlerinin yapıldığı iş dünyası dinamik ve zarif bir görüntü tercih ediyor. Nasıl göründüğünüz, çalıştığınız kuruma olan algıyı değiştiriyor” yorumunu yaptı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


“İş yerindeki aydınlatmalar cildi solgun gösteriyor” İş dünyasının yoğun temposunda her zaman bakımlı ve güzel görünmenin kolay olmadığına dikkat çeken Tecir, “Gerek dışarda gerekse ofis ortamındaki hava, makyajın ciltte kalma süresini etkiliyor. Bunun için profesyonel ürünler kullanılmalı. Tabii ki temiz ve sağlıklı bir cilt birinci kural olmalı. Zamandan tasarruf ettiren yarı kalıcı uygulamalar ise, yoğun tempoda zahmetsizce ve her gün iyi görünmek için ideal” şeklinde konuştu.
İş dünyasında doğal sıcak tonların tercih edilmesi gerektiği kaydeden Tecir, şöyle devam etti: “Hiç makyaj yokmuş görüntüsü her meslek grubu için geçerli olan temel kurallardan biri. Makyaj yaparken sıcak tonlar seçilmeli çünkü ofis ortamındaki florasan aydınlatmalar, cildi olduğundan solgun gösteriyor. Bunu göz önünde bulundurarak gözlerde şeftali ve toprak tonlar, dudaklarda ise şeftali ve nude tonlarda rujlar kullanılabilir.”“Gözaltı morlukları yanlış mesaj veriyor


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


” Gözaltı morluklarının çalışanlar için daha da büyük sorun oluşturduğuna vurgu yapan Demet Tecir, “Gözaltı morlukları hem kadın hem erkek çalışanlar için büyük sorun. Sizi bütün hafta boyunca uyumamış gibi gösteren gözaltı morlukları karşı tarafa yorgun olduğunuzu, düzenli bir hayatınız olmadığını ve işe odaklanmak konusunda ekstra çaba sarf ettiğiniz mesajı veriyor. Kalıcı morluklar için doktora danışmanız gerekebilir; ancak gözlerinizi buz masajı ile canlandırıp kapatıcı kullanmak gününüzü kurtarır” ifadelerini kullandı.

Makyaj Uzmanı ve Eğitmeni Demet Tecir


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Kaynak : Hürriyet (Mahmure..)

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 18 Ocak 2017, 14:37   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İş Dünyası Kurumsal Makyaj İstiyor




Sabahin korunde ise yetismek icin kostururken hatirlarsak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
iş dünyası kurumsal makyaj istiyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
abartısız makyaj yapımı - kusursuz sade makyaj önerileri resimli anlatım Zen Makyajın Püf Noktaları 0 22 Mayıs 2013 15:39
Gotik Makyaj: 2012 2013 Sonbahar Kış Makyaj Trendleri Estela Makyajın Püf Noktaları 0 13 Ocak 2013 20:49
Dünyaca ünlü makyaj uzmanlarından kadınlara zaman kazandıracak basit makyaj önerileri N999 Makyajın Püf Noktaları 0 07 Aralık 2011 15:12
Kadınların iç dünyası da dış dünyası kadar renkli YapraK Ah Kadınlar 0 24 Eylül 2009 04:32