IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mayıs 2018, 12:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aydınlık makyajın püf noktalarını öğrenin!




Mat görünümden sıkılanlar için aydınlık makyajın püf noktalarını veriyoruz. Aydınlık bir makyajla, daha sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olabilirsiniz. Peki, aydınlık makyaj nasıl yapılır?




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.








Aydınlık makyaj nasıl yapılır?

Aydınlık makyaj, cilde doğal bir görünüm kazandırır. Özellikle, dış etkenler nedeniyle matlaşan ciltler için idealdir. Aydınlık makyajda, cildin nem bakımından zengin olması çok önemlidir. O halde, aydınlatıcıların, ışıltılı allık ve farların hakim olduğu aydınlık makyajın püf noktalarını öğrenmeye başlayabilirsiniz…


Makyaja başlamadan önce cildi nemlendirin!
Sağlıklı bir cilde sahip olmak için, öncelikle cildi nemlendirmek gerekir. Nemsiz ve kuru ciltlerde makyaj istenilen etkiyi veremez. Makyaja başlamadan önce cilt tipinize uygun bir nemlendiriciyi, yüzünüze masaj yaparak uygulamalısınız.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sahipseniz ve gün içinde cildinizin yağlanmasından korkuyorsanız, su bazlı nemlendiriciler sizin için doğru tercihler olacaktır.


Makyaja aydınlatıcı bazla başlayın!

Cildinize nem kazandırdıktan sonra, makyaja aydınlatıcı bir bazla başlayın. Aydınlatıcı baz sayesinde, daha pürüzsüz ve parlak bir cilde sahip olabilirsiniz. Böylece, fondöteniniz de kusursuz görünecektir. Aynı zamanda, uyguladığınız baz makyajınızın daha uzun süre dayanmasına yardımcı olur.


Işıltılı fondötenler tercih edin!
Doğal ve taze görünen bir cilt için fondötenin dokusu çok önemlidir. Aydınlık [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için, mat fondötenler yerine, ışıltılı ve hafif fondötenler tercih etmelisiniz. Böylece, yüzünüz daha ferahlatıcı bir görünüme sahip olacaktır.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Yağlanmaya karşı transparan pudra!
Tüm bu uygulamalardan sonra cildiniz yağlanmaya müsaitse, transparan pudra imdadınıza yetişecektir. Yüzünüzde en çok yağlanan bölgelere transparan pudra uygulayarak, cildinizdeki ışıltıyı kaybetmeden yağlanmayı önleyebilirsiniz. Tüm yüze pudra uygulamak, sizi doğallıktan uzaklaştırır ve yapay bir cilde sahip olmanıza neden olur.


Göz altındaki kusurlardan kurtulun!
Aydınlık bir makyaj için, yorgun ve koyu göz altlarından kurtulmanız gerekir. Çok ağır olmayan bir kapatıcı ile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kapatın. Kapatıcıyı göz kapaklarınıza da uygulayabilirsiniz. Böylece, damarlı görünümden kurtularak cilt tonunuzu eşitlemiş olursunuz. Ayrıca, makyaja başlamadan önce göz çevrenizi de nemlendirmeyi unutmayın.


Göz makyajınız doğal tonlarda olsun!
Far seçimini, pembe veya şeftali tonlarında tercih ederseniz daha doğal bir görünüm kazanabilirsiniz. Açık ve parlak bir farla, göz pınarlarına ve kaş altlarına ışıltı verebilirsiniz. Gözlerinizi olduğundan daha büyük göstermek için beyaz veya ten rengi bir göz kalemini gözünüzün iç kısmına uygulayın. Rimel sürerken, doğal görünümden uzaklaşmamaya özen gösterin. Dilerseniz, kahverengi veya siyah bir eyeliner ile kirpik diplerinizi belirginleştirebilirsiniz.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Aydınlatıcı ve allıkla yüzünüze renk katın!
Yüz hatlarınızı belirgin hale getirmek için, inceltmek istediğiniz bölgelere bronzlaştırıcı bir pudra uygulayabilirsiniz. Aydınlık makyajın olmazsa olmazı, aydınlatıcı ürünlerdir. Elmacık kemiklerine, burun kemiğine, şakaklara ve üst dudak çizgisine aydınlatıcı uygulayın. Cildinizin kuruysa likit aydınlatıcılar tercih edebilirsiniz. Son olarak, şeftali tonlarında doğal bir allıkla yanaklarınıza tatlı bir renk verin.


Makyajınızı sabitlemeyi unutmayın!
Makyaj sabitleyici spreyler, makyajınıza daha nemli bir görünüm kazandırır. Aynı zamanda, makyajın kalıcılığını artırır. Özellikle nemlendirici özelliğe sahip spreylerle, sağlıklı ve ışıltılı bir makyaj elde edebilirsiniz.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aydınlık makyaj, makyaj, nemlendirici


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zuckerberg Viddy'ye Katılması Odak Noktalarını Değiştirdi Spartacus İnternet Dünyasından Haberler 0 01 Mayıs 2012 09:24
Makyajın Püf Noktaları Dilara Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 25 Mayıs 2010 21:59
Mat Makyajın Doğallığı! Dilara Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 01 Mayıs 2010 16:00
Makyajın Hedefi YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 21 Mart 2009 23:32
Makyajın Püf NoktaLarı Süslü Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 1 15 Mart 2009 23:11