![]() |
![]() |
![]() | #2 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | 3 - Channel ( Kanal'a sağ tıkladığınızda cıkabilecek bölümler ) ALT+P ( Channel bölümü secilecek ) Her zamanki gibi (.)(-)(..)( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Gibi ifadeler kullanırız Bir kanalda sağ tuş 'a bastığınızda neler olmasını istiyorsunuz örneğin kanaldan part yaptırtmak istiyorsunuz yani kanaldan cıkmak istiyorsunuz Nasıl yaparız ? tek bir komut olduğu icin tek bölümde kullanabilirsiniz.. nasıl ? PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 4 - Menu bar Menu bar'da Genellikle Yardımcı olabilecek secenekler sunulur mIRC Uzerinden yapılabilecek kücük seyler Örneğin nedir bu ? firefox(Mozilla) acmak gibi Firefox(Mozilla) mIRC'dan nasıl actırtılır en basit olarak su sekilde /run firefox Örnek PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Görüntü Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Peki soracaksınız buradaki commands yazısını nasıl değiştirebilirim ? Cevap : ALT+P ( Menubar ) 'ı sectiğinizde Commands adlı bir yazı cıkacak karsınıza onu silip istediğiniz yazıyı yazabilirsiniz Bu sekilde değiştirilir forum'u incelerseniz System arkadasımız Resimler cekip anlatmıstı 5 - Query ( Nick'in özelinde sağ tıkladığında cıkacak bölümler ) ALT+P View'den Query'i sececeksiniz.. Örnekler verdiğim gibi öncelikle istiyorsunuz ki ben nick'e sağ tıkladığımda İlk basta Whois cıksın daha sonra 2. sırada Who cıksın alt bölüme gecilsin ve Bir bölüm olussun o bölümde Karsılama bölümü olsun Evet , Merhaba , Selam bölümleri olsun Evet'e tıkladığında Evet Nick ? yazsın Merhaba'a tıkladığında Merhaba Nick yazsın Selam'a tıkladığında Selam Nick yazsın Nasıl olacak ? PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Görüntü Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Saygılarımla |
| ![]() |
Etiketler |
mirc, mirc download, mirc indir, popupslar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Popups.dll | Mc_AyALa | mIRC Scripting Programları | 2 | 16 Mayıs 2009 12:13 |
Popups | iSyan21 | mIRC Scripting Sorunları | 1 | 26 Mart 2009 22:43 |
popups | WeiLSiDe | mIRC Scripting Sorunları | 7 | 28 Kasım 2008 16:47 |
Popups | StanteaR | mIRC Scripting Sorunları | 11 | 18 Eylül 2006 12:08 |
Popups Sorun | SaLLaMa | mIRC Scripting Sorunları | 1 | 13 Eylül 2006 17:49 |