IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ağustos 2010, 03:15   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Siyonizm Ve Sol




Siyonizm bir Yahudi idealidir. Siyon protokollerinin 15. maddesinde, dünya Yahudi krallığı kuruluncaya kadar, bütün ülkelerde temayüz etmiş kişiler elde edilerek, Siyonizm'e hizmet için kullanılmalıdır deniliyor.
Yahudi, bukalemun gibi, bulunduğu yerin rengini alır.



Rusya'da Bolşevik bir ihtilalci, Amerika'da zengin bir bankerdir. Diğer ülkelerde kapitalistinden komünistine kadar her renge girer.
Siyonist, dünyayı, iktisadi, ticari ablukaya alıp, ihracat ve ithalatı elinde tutmaya çalışır. İdeallerini gerçekleştirebilmek için, hazırladıkları protokollerden bazıları şunlardır:


1- Gençleri ahlaksızlığa teşvik etmek
2- Aile kudsiyetini yıkmak
3- Sanat anlayışını düşürmek, müstehcen kalıba dökmek
4- Mukaddesata olan hürmeti yıkmak
5- Lüks ve zararlı modayı teşvik etmek
6- Halkı, faydasız eğlence ile oyalamak
7- Sapık nazariyeler ileri sürerek İslamiyet'i yok etmeye çalışmak
8- Cemiyeti sınıflara ayırmak ve aralarına husumet sokmak
9- Grev ve lokavtları körüklemek
10- Mali istikrarı bozmak.
Sol, yüzüne hangi maskeyi takarsa taksın, bir parça aralanınca kızıl yüzü hemen meydana çıkar. Demokrat, kralcı, cumhuriyetçi, halkçı gibi isimlerle çıksa da, solun değişmez vasfı devletçilik ve din düşmanlığıdır. Her şey ve her iş devletleştirilir, müslümanlara gerici, solcu olmayanlara faşist damgası basılır. Bir ülkeye aşırı solun girebilmesi için hazırlanan maddelerden onu şöyledir:


1- Ülkenizde sol partilerin kurulmasını teşvik edin. Mevcutları ile işbirliği yapın!
2- Halkı sınıf ve zümrelere bölün!
3- İşçi ve işveren arasında daima anlaşmazlık çıkarın!
4- Sol rejimi kurun! Rejim kökleşinceye kadar sol tehlikenin olmadığını bildirin!
5- Mezhep ve tarikat kavgalarını körükleyin! Gizli, açık din düşmanlığı yapın!
6- Halkın sevdiği kahramanları bayrak yapıp, onları tarafınızdanmış gibi gösterin!
7- Roman, şiir, yazı ve karikatür ile, işçinin sefalet içinde olduğunu, abartarak yayın!
8- Hür ülkelere karşı muhalif tavır alıp, Batı düşmanlığını yayın!
9- Sendikaları, gençlik derneklerini ve sanat kuruluşlarını elde edin!
10- Sürekli huzursuzluk kaynakları çıkarın!

alntı


Konu aLdiana tarafından (13 Ağustos 2010 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Ağustos 2010, 19:58   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Siyonizm Ve Sol




Alıntı:
Görüldüğü gibi, solun Siyonizm ile ortak yönü, din düşmanlığıdır.

Aslında forumda siyasetin yasak olduğunu ve siyasi yorumların yapılmadığını biliyorum. Ancak son cümledeki '' din karşıtlığı '' beni rahatsız ediyor, içimde tutamıyorum. Genç arkadaşlara kötü örnek oluyor bu söz. Sol, solculuk nedir nacizane basit bir cümle kurmak istiyorum; Halkını düşünmekten ve sosyal politikalar üretmekten, ezilenin, yoksulun ve daima haklının yanında eşitliği ve demokrasiyi savunmaktır sol görüşü savunmak. Bunun dışında, Atatürk ilkelerini benimsemek, rejimi muhafaza etmektir. Laiktir solcu, çünkü dini duygularını devlet işlerine karıştırmaması gerektiğini bilir, Ata'sından böyle öğrenmiştir, uygular, Ata'sının kemiklerini sızlatmaz.
Gökkuşağıdır, renklidir. Martılara simit atmaktır. Sevmektir. Saygı duymaktır. Aydınlıktır, ışıktır solculuk.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Ağustos 2010, 18:27   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Siyonizm Ve Sol




Elbette ayırmak ve ayrıştırmak lüzumsuzdur. Ancak bu ülkede siviller arasında ciddi görüş ayrılıkları var. Demokrasiden söz etmek istiyorsak eğer farklı görüşlerin çeşitliliğiyle parlamenter sistemi işletebiliriz. Sağcı ve solcular karanlık ve sisli sokaklarda birbirlerine kurşun sıkarken, ordu; yönetimin otoriteden yoksun olduğunu ve ülkedeki siyasi olguları birbirine düşürdüğü gerekçesiyle darbe yaptığında her iki görüşü benimseyenlerde cezaevlerinde işkence gördüler. İşkence anayasasına yüzde 98 ile evet dendi. Rejim tamamen şiddete, baskıya ve zulme dönmüştü.. Evet sağcılar ve solcular kavga içindeydi, biri dur demeliydi. Ancak bu darbeyle olmamalıydı. Darbeden sonra neden Türkeş, Erbakan, Demirel'e görev verildi hükümeti kurması için? Neden sağcı kesim ön plana çıktı? Demokrasi denen şey bu mudur?
-
Dini sömürü ve ilginçliklerinizi siyasete karıştırmanıza da saygı göstermek olgunluk ve demokrasi örneğidir.
Dinimizi gerçek anlamda yaşayan ve siyasete alet edenler neden bu zamana kadar ceplerini doldurdu? Erbakan'ın kayıp trilyon davasını incelemeni tavsiye ederim. Hocam sen napmışsın yahu diyeceğine eminim. Namazında niyazındaydı ya? Her namazında niyazında olanı saf ve temiz sanmayın. Pek sevdiğimden kullanmıyorum sağ ve sol ayrımını. Bu bir gerçek maalesef; sağcı ile solcu siyah ve beyaz gibidir, birbirini sevmez. Hayatlarındaki tüm olgular birbirinizin zıttıdır. Keşke, başlığımız sağ ve şiddet olsaydı da sağcılığıda nacizane açıklasaydım. Bahçelievler katliamını ve daha bir çok kanlı katliamları yapan kimdi, kesimi neydi? Bilim adamlarını, gazetecileri öldürenler hangi gömlek altındaydı, hangi ocaklara mensuptu? Dikkat edin şimdi: terör eylemi yapmayan, sivil örgütlenen; anayasadaki grev, gösteri, yürüyüş haklarını kullanan solcu ve ezilen, hak arayan kesimin bugüne kadar kanlı bir eylemini, insan canına kıydığını gördünüz mü? tanık olmayı bırakın, gündemde oldu mu böyle birşey? Haber ajansları geçti mi? Haberlerde denk geldiniz mi? Gelmediniz, gelmeside zordur. Çünkü insancıl ve bilimsel birşeyler görüyorum o kesimde. Bakın evet kutsal kitapda güzellikler iyilikler yazmakta, aynı zamanda ibadet yeteneğine sahip insanların imana yakın ve yanlıştan uzak olduğu her zamanda, kalplerinde de bu olguları yaşatmaları mümkün olabiliyor mu? Olamıyor, keşke olsa. Keşke, başlığımız cemaatçiler ve muhafazakar kesim olsaydıda yazının içinden bir yerden dini sömürü ve çılgınlıklarını yakalayıp, yapmayın etmeyin dinimizi kirletmeyin diyerek enstrümanı öttürmeye başlasaydım. Onunda sırası gelir mutlaka, paylaşırız düşüncelerimizi.

Alıntı:
Halkı düşünmek, sosyal politikalar üretmek, ezilenin yanında olup eşitlik ve demokrasiyi savunmak sol görüşle mi oluyor?

Hayır sol görüşle olmuyor, Anayasada sosyal devlet ibaresiyle oluyor. Yapacaksın diyor, sana kural koyuyor. Halkını düşüneceksin diyor sana yasalar. DP'den sonra bana örnek gösterir misin, sol bir iktidarın sosyal devlet anlayışına aykırı davrandığını? Şunu demen normal, bir tek Ecevit 74'de iktidardayı, müsade etmediler ki adam çalışsın..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Geri kalan her dönemde, peynir gemisini lafla yürüten sağcıları gördüm ben. Seçimlerde çöplerden oy çıkarken de sağ bir iktidar vardı. Ekmek kuyruklarında halk perişan olurkende öyle.

Alıntı:
Sağcıya sor, solcuya sor, devrimciye sor, ülkücüye sor, muhafazakara sor, kime sorarsan sor hepsi kalıpsal tanımlar yapar ve genelde İslamiyet bu tanımların hepsini kapsar.

İyi bir zekaya sahip, araştırmacı, kitabı okuyan ve gerçek anlamda arapçaya hakim olan bilim adamları laikliğin ve demokrasinin kitapta yazdığını çözmüşler. İnanıyorum ben buna sonuna dek. Sorunun temelide burda. Bir kesim diyor ki, benim anayasam Kuran'dır. Bir kesimde, yok efendim olmaz öyle şey, sivil olmalıdır... Sağ ve sol kavramları böyle doğmuştur. Sağın temelinde din, solun temelinde bilimsellik çağdaşlık vardır. İkiside ihtilal yapmaya çalışır. Zaten ihtilalsiz olmamalıdır, yenilik her zaman gereklidir. Sağcının yaptığı ihtilal kötü sonuçlar verirse, bunun adı şeriat olur. Solcunun yaptığı ihtilal iyi sonuçlar verirse, fransız ihtilalinde halkın yaptığı ihtilal ve dünyanın dengelerinin, kavramlarının değiştiği gibi.. iyi sonuçlar veren ihtilalin adı da devrimdir.

Alıntı:
Ne zaman kardeşçe Türklük çatısı altında toplanılırsa o zaman ülke olarak ileri gidebiliriz.

İşte bazı kesimler diyor ki, benim ırkım rengim belli kardeşim, neden Türk diyorsunuz bize? Neden ''ne mutlu Türküm'' sözünü benimsememe çalışıyorsunuz diyorlar.
Anne babalarını seçme özgürlükleri yok insanların. Olsaydı da yine şuan ki ırklarını seçerlerdi çünkü bu mesele gurur ve onur meselesi olmuş artık. Anayasadaki ibare şu; Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan herkesin dili, rengi, ırkı aynıdır. Devletinin yönetim şekli Cumhuriyet, bayrağı ay yıldızdır. Herkes birdir, eşittir.
Birde Osmanlıyı canlandırmaya çalışan bir kesim var, onların amacı da tıpkı Noyan gibi, Türki ırkları bir araya toplamak, bir nevi cihat politikası, tek ırk, tek din muhabbeti.. İşte böyle bir düşünceyle, bir ve beraber yaşamak zorlaşıyor. Hak aramak zorlaşıyor. İnsan haklarına saygılı devlet anlayışı diye bir anlayış vardır. Hukuktan öte bir cümledir bu. Dünyada böyle kabul edilmiş bir doktrindir.
Cevap hakkı doğdu, buyrun.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Ağustos 2010, 18:32   #4
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Siyonizm Ve Sol




Cıızzzz. Uslu durun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni Dünya Düzeninin Arkaplanı (Siyonizm) Sue Esrarengiz Olaylar 0 07 Ağustos 2012 11:51
Osmanlı ve Siyonizm AngeLus Ödev ve Tezler 0 25 Aralık 2009 16:08
Siyonizm Spammer Musevilik 0 09 Temmuz 2009 01:38
Siyonizm ve Üstün Irk Fikri YapraK Musevilik 0 20 Mart 2009 19:03