IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mart 2015, 13:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
A Perfect Circle.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tool vokalisti Maynard James Keenan’ın Nine Inch Nails, Tool ve The Smashing Pumpkins gibi grupların gitar teknisyeni Billy Howerdel’a grup oluşturma fikriyle oluşan A Perfect Circle, ilk olarak kadrosunda Vandals davulcusu Josh Freese, Failure gitaristi Troy Van Leeuwen ve basçı Paz Lenchantin’i bulunduruyordu.

2000 senesinde “Mer de Mons” adlı ilk albümünü yayınlayan A Perfect Circle, bu albümle Amerika listelerinde 4 numara oldu. Albümün prodüktörlüğünü Billy Howerdel üstlenirken, albümde ayrıca Primus’un davulcusu Tim Alexander konuk müzisyen olarak yer aldı. İlk haftada 188,000 kopya satan albümden çıkan single’lar “3 Libras”, “Judith” ve “The Hollow” oldu ve “Judith” Modern Rock Listeleri’nde 5 numara olmayı başararak grubu 2. albüme doğru yönlendirdi.

Gitarist Troy Van Leeuwen’in Queens Of The Stone Age’e ve basçı Paz Lenchantin’in Billy Corgan’ın yeni grubu Zwan’a geçmesiyle basçı ve gitarist arayışına yönelen A Perfect Circle, kadrosuna Smashing Pumpkins gitaristi James Iha’yı ve Marilyn Manson basçısı Twiggy Ramirez’i dahil ederek 2003 senesinde “Thirteenth Step” adlı 2. albümünü yayınladı. Bir önceki albümde olduğu gibi Virgin Records etiketiyle yayınlanan albümün prodüktörlüğünde yine Billy Howerdel bulunuyordu. İçerik olarak farklı insanların bağımlılık problemlerini çeşitli perspektiflerden dile getiren albüm, Amerika listelerinde 2 numara olarak ilk haftada 231,000 kopya sattı. Albümden çıkan single’lar “Blue”, “The Outsider” ve “Weak And Powerless” olurken, “Weak And Powerless” single’ı Amerika Modern Rock Listeleri’nde zirveye yerleşti.

“Underworld” ve “Resident Evil: Apocalypse” filmlerinin soundtrack’lerine birer şarkıyla katılan A Perfect Circle, 2004 senesinde Virgin Records etiketiyle ve Billy Howerdel prodüktörlüğünde “Emotive” adlı 3. stüdyo albümünü hayranlarına sundu.
John Lennon ve Joni Mitchell gibi sanatçıların savaş karşıtı parçalarını baştan yorumlayarak albüme aktaran grup, bu albümle Amerika listelerinde 2 numaraya yerleşti. Albümde grubun eski basçısı Paz Lenchantin gruba piyano ile eşlik ederken, albümden çıkan single’lar “Imagine” ve “Passive” oldu.

Aynı sene “Amotion" adlı derleme albümü piyasaya süren A Perfect Circle, bu albümde ilk üç albümde yer alan parçaların remix versiyonlarını hayranlarına ulaştırdı. Ayrıca albümle birlikte bir de DVD’ye yer veren grup, bu DVD içerisinde yayınlanan video kliplerle birlikte hiç yayınlanmamış video klipleri de bulundurdu.

Grubun resmi internet sitesinden yapılan açıklamalara göre, Billy Howerdel şu günlerde solo albüm üzerinde uğraşıyor ve belki de bu solo albüm A Perfect Circle’ın yeni albümü olacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
circle, perfect


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Circle of Eight/2009 Afrodit Sinema Dünyası 0 01 Kasım 2011 23:04