IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Şubat 2014, 21:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Askerî Lise Mülakat Tecrübeleri




Merhabalar,

Bir paylaşım platformunda arkadaşımız Askerî Lise mülakatlarında yaşadığı her şeyi ayrıntılıca anlatmış. Bir olayda yol almanın en iyi yöntemi teorik bilgilerden çok tecrübelerdir. Buyrun okuyarak fikir edinebilirsiniz:

NOT: Yalnızca fikir edinin, herkes aynı ölçüde olmayabilir.

Alıntı:
Gelen sorularda yoğun olarak YGS den kaç puan gerektiği hakkında sorular var arkadaşlar bu myo veya harp okulu için değil askeri lise için geçerlidir. YGS ile değil ALS sınavı ile öğrenci alınır.


Birçok kişi hiçbirşey bilip bilmeden sağlık muayneleri hakkında atıp tutuyor. Sadece duyduklarını söylüyorlar. Sağlık muaynesinde ayrıntılı bakıldığı doğru ama ciddi bir sorununuz yoksa problemde yok! Burnunuzda kemik var nefes almayı engeller elenirsiniz !

Dizinizde iz vardır pek gözükmes fazlada belli değildir hiçbirşey olmaz !

Dişinizde çürük , dolgu vardır hiçbirşey olmaz !

ARKADAŞLAR BUNDAN ELENİRMİYİM ŞUNDAN ELENİRMİYİM DİYE DÜŞÜNMEYİ KESİN SINAVINIZA GİRİN GİDİN MÜLAKATINIZA YAPTIĞINIZ SADECE KENDİNİZDE EKSİK ARAMAK EĞER KENDİNİZDE EKSİK ARARSANIZ MUTLAKA BULURSUNUZ KUSURSUZ İNSAN YOKTUR AS KUSURLU İNSAN VARDIR VE BEN KUSURSUZUM DİYEDE YALAN ATMIŞTIR!


Merhaba Arkadaşlar...

Öncelikle birkaç şey yazacağım kendi düşüncelerimle...

Askeri Lise kişiliğiniz ve karakterinize uygunsa sizin için tam bir cennettir olanaklarıyla olsun çalışma ve çalıştırma prensibiyle , öğretimiyle vs.vs. tam bir cennettir.

Ama sadece Subaylar rahat yaşıyor , maaşı iyi , okul harika psikolojisiyle giderseniz orası sizin için cehennemden beter olur.

Neyse fazla uzatmıyım

Şubatın ortalarında başvurular alınır.

Nisanın başlarında sınav giriş belgeleriniz gelir ve Nisanın sonlarında sınava girersiniz.

Sınavda yanınızda Kimliğinizi mutlaka bulundurun yoksa sınava giremezsiniz ayrıca kimliğinizi yeniletin en az 2006 tarihli bir kimliğe sahip olun.

Mayıs ın sonlarına doğru sınav sonuçları açıklanır.
haziran ayı içerisinde hangi tarihte mülakata gireceğiniz açıklarınır ve yanınızda getireceğiniz belgeler POSTA aracı ile adresinize postalanır. (bu yüzden adresinizin doğru olduğundan emin olun).

Temmuz aynın başında Mülakatlar başlar ve sonunda biter. Ağustos aynın ilk haftası asil-yedek listeleri oluşturulur. ve ağustosun ortasına kadar kayıtlar alınır ve Eylüle kadar intibank süreci başlar.


MÜLAKATLAR!!!
1-) BELGE KONTROL

İçeri girdiğinizde ilk belgelerinizin sıraya konmasını isterler. ve 2 belge kontrolünden sonra kayıt yaptırırsınız. Belgelerinizi size gönderilen çağrı belgesindeki sırayla dizin size orda o sıraya koymanızı isteyecekler zaman kazanmış olursunuz.

ÖNEMLİ!!!!

1-) Gitmeden önce sizden 8 Vesikalık isteneccek onların arkasına Adınızı Soyadınızı ve TC no nuzu yazın orda uğraşmayın.

2-) Vukuatlı Nüfüs Kayıt Örneğinde DÜŞÜNCELER bölümü olmasına dikkat edin yoksa Üsküdar Nüfus Dairesinde 3 saatlik bir maraton sizi bekler.

3-) Aile fotoğraflarını tam şekilde getiri 1 tanesinin eksik olması elenme sebebiniz olur.

4-)Çeşitli yerlerden aldığınız belgelerinin hepsinin mühürlü olduğuna dikkat edin.

5-) Yanınızda mutlaka bozuk para bulundurun mülakattan önce açlıktan ölebilirsiniz

6-) Saat gece yarısı EN GEÇ 3:30 da orada olun!!!!


2-) Ön sağlık Muaynesi


Ön sağlık muaynesinde yanlış hatırlamıyorsam 6 farklı bölümde sağlık testinden geçersiniz Ön sağlık muaynesi genel olarak bir muaynedir ayrıntılı inceleme yapılmaz. ama 800 kişi gelmişse o gün 600 e yakını orada elenir

Göz , Dİş , Ortopedi , Üroloji

bu saydığım 4 konudan gitmeden yaklaşık 1 ay önce MUTLAKA muayne olup gidin orda hayal kırıklığına uğramayın.


Ön sağlık muaynesinde elinize bir kağıt verecekler kağıdın bir tarafı sağlam kısmı diğer tarafa elendi kısmı eğer bir doktor elendi kısmına kaşe basarsa 2. doktorlar tarafından muayne edlirsiniz ve ordada elendi basılırsa elenirsiniz ama sonunda hepsini sağlam olarak tamamlarsanız o kağıdı başınızdaki askere teslim edersiniz ve bekleme salonuna alınırsınız.


Burada yine gruplara ayrılarak sizi form doldurmanız için sınıflara alırlar burda size sadece 8dk verirler 8dk içinde önlü arkalı formu doldurmanız istenir.

Formdaki önceden bilmeniz gerekenler: hangi dershanelere gittiniz ne kadar ücret ödediniz.

Özel ders aldınızmı aldıysanız öğretmenin adı ve ücreti

hangi tv kanallarını izlersiniz (STV kanal 7 vs.vs. kanalları yazmayın elenirsiniz)

Düzenli olarak okuduğunuz gazete dergi

Düzenli olarak izlediğiniz tv programları

Bu form doldurduktan sonra yine beklemye alınırsınız ( Nerde bekleme dersem orda 10dk bekliyeceğinizi sanmayın en az 1.5 saat )

SPOR MÜLAKATLARI

1-) 400m koşu en az 85 sn de

2-) mekik 1 dk da en az 30 tane

3-) Durark uzun atlama en az 160cm

4-) Diz üstünde basketbol topu fırlatma en az 7m.

Bunlara hepsine önceden çalışın asil listede yer almanız için 4 ünüde başarılı şekilde yapmanız lazım.

en az şöyle olmalı

Koşu : en kötü 78sn de bitirmelisniz
Mekik: en az 40 tane çekmelisiniz ( bunu için her gün düzenli çalışma gerekir) ben 47 çekmiştim
Uzun atlama : en az 190 cm
Top atma: en az 11m

Böyle yapında biraz şansınız olsun

Sporlarıda geçtikten sonra 2 saat kadar mülakatı beklersiniz ve saatte 3 civarı olur ancak o zaman yemek yiyip su içebilrisiniz ona göre gidin.

Ardından Mülakata alımlar başlaroı

SÖZLÜ MÜLAKAT!!!

Burda en önemli olan sizin içeriye giriş tavrınız sert ve sağlam girerseniz onlarda size sert davranır. Ben gülümseyerek merhabalar efendim direyerek içeriye girdim ve Çok rahat bir mülakat geçirdim.

Mülakatta dikkat edilecek noktalar:

1-) İçerideki sandalyenin yanına gelin oturmayın naber nasılsından sonra oturabilirsin diyecektir teşekkürler diyip oturun.

2-) İçeriye girerken Merhabalar diye selam verin en uyugunu budur.

3-) Sandalyede oturuken ayak titretmesi elleri birleştirme gibi hareketler yapmayın

4) kendinizden emin rahat ve dik oturun ayaklarınız omuzlarınızla hizada olsun.

5-) konuştuğunuz kişinin sürekli gözlerine bakın.

6-) Konuşurken sakın duraksamayın Yanlış cevap vermeniz değil duraksamanız kekelemeniz elenmenize sebeb olur heycanınıza hakim olun.

7-) sorulan sorulara kısa ve öz cevaplar verin uzatmayın.

8-) Kesinlikle çok fazla cıvımayın çok fazlada sert takılmayın!

Not: Ön sağlık muaynesindede genel sağlık muaynesindede Cinsel Organıza bakılacak bu yüzden tıraşınızı halledip gidin

Gelebilecek sorular.

%100 kendini kısaca tanıt.
babanı tanıt.
%100 neden askeri lise
Atatürkün İlkeleri?
Sakarya savaşının baş komutanı?
İlk 5 türk devleti?
son beş cumhurbaşkanı?
son beş genelkurmay başkanı?
Ben 24 temmuzda girmiştim Bu gün ne oldu demişlerdi cevap : Lozan barış antlaşması imzalandı.
1 den 100 e akdar olan sayıların toplamı.

Camdan bak ne görüyosun
Tavana dey
Denizde peygamber ve atatürk var hangisini kurtarırrsın
Arkandaki duvar ne renk?

gibi SAÇMALIKLAR kesinlikle yoktur bu be türü şeylere kesinlikle inanmayın.
Orada bildiğiniz muhabbet ediyorsunuz.


Mülakatıda tamamladıktan sonra geçenler hastane sevklerini alır ve ertesi günü sevk edildiği hastahaneye gider. Oradada sağlık muaynesini tamamladıktan sonra Asil yedek listeleri açıklanır ve ona göre okula alımlar gerçekleşir.

Not: Ön sağlık muaynesindede genel sağlık muaynesindede Cinsel Organıza bakılacak bu yüzden tıraşınızı halledip gidin

Ellerim ağırdı sonlarda biraz kısa kestim merak ettiğiniz birşey olursa bu konu altından sorabilirsiniz ayrıntılı açıklama yapabilirim...

Başka bir mülakat tecrübesi:

Alıntı:
Evet arkadaşlar ben bu sene katıldım ve tüm aşamaları geçtim ve anlatıyorum...


neden?

geçmişteki zamanlarıda inceledim her sene mülakat ve sınav döneminde bir sürü gerekli gereksiz konuyla doluyor burası... ve ayrıca kulaktan dolma saçma haberlerle bende tüm gerçekleriyle anlatmaya karar verdim ve sabitlenmesini rica ediyorum...

sabah gittiğiniz zaman mutlaka 4-4:40 gibi orda olun 7:30 da der çağrı belgesinde o saatte gidersen öğlen 2 de anca girebilirsin.

nizamiyeden giriş yapılır ve kapıda numara verilir...

ardından ailenle birlikte bekleme bahçesine geçiyorsun ve orda numaranın söylenmesini bekliyorsun (mesela benim numaram 294 tü, sıra numarası 251-300 arası olanlar nizamiyede toplasın) anonsu duyulur ve ailenden ayrılıp nizamiyeye gidersin.

orda başınıza bir er verirler. o sizin akşama kadar sorumlunuz olur ve sizi kapalı spor salonuna götürür orda bir kağıt verirler belgenizi bu sıraya göre dizmeniz istenir.( sıra çağrı belgesindeki sıradır) tabi orda delgeç fln herşey mevcut gidip o belgeleri ayarladıktan sonra sıra olun der ve ilk belge kontrol yerine gidersiniz orda 1 kişi kontrol eder. ardından imzalar ve devam edersin.

sonra karşına bilgisayar başında 3 kadın çıkar onlar seni kuvvet seçimlerini ayarlar örnkara hava) onu kaydeder. ordanda geçtikten sonra yine bir kayıt bölümğ gelir burda tüm dosyalarınızı bırakırsınız. sadece nüfüs kağıdı ve sıra numarası kağıdı kalır. ve spor salonunda beklersiniz.orda bir asker gelir ve isimlerinizi okur aşağıda sıra olmanızı ister. sıra olursunuz ve ön sağlık muaynesine doğru yol alırsınız.

boy ve kilonun ölçüldüğü odada sadece donunuz kalcak şekilde (boğaza karşı ) soyunursuz. elinize bir kağıt verilir bu sizin sağlık raporlarınızı belirtir her doktora girdiğinizde doktor o kağıdı imzalaar.

boy ve kilonuz ölçülür doktor imzalar ve 1. odaya girersiniz. burada göz ve diş muaynesi yapılır...(en çok elenen bölümdür) burdan geçenler 2. odaya girer.

oradada sizi dahiliye ve üroloji doktoru bekler. ürolojici karşısına alır indir der 3-4sn bakar kaldır der.

ordan sonra son oda olan 3. oda ya girersiniz ortopedi. eğil kalk avucunu aç kapa... vsvs. ordanda geçerseniz spor için giyinmeye gidersiniz. sonra herkez bir odada toplanır eleneler okunur ve gerekçelerini belirten kağıtlar verilir.

geçenler sınıflara sokulur ve size bir form doldurtulur. anne baba mesleği, gittiğiniz okullar, dershaneler, özel dersler, neden askeri lise, kendini tanıt, kardeş bilgilerin vsvs. 10dk sürede bunlaruı yazılı olarak doldurursunuz.


ardından spora geçilkir il önce durarak atlama yapılır.

ardından mekik

ardından top fırlatma

ardında koşu ile spor biter.

ddikkat edin burdaki komutanlar sert olur sularına gidin.

spordada elenenlerin eline belgeleri verilir ve mülakat için uzun bir bekleyiş başlar.

bahçede oturusunuz. askler gelir adınızı söyler ve içeri alırlar 5 tane mülakat odası vardır sizi şu kapının önünde bekle diye yerleştirir. ve kapının içinden çağrılmanızı beklersiniz.

içeri girdiğinizde %100 yapamnız gereken

1-) merhabalar vsvs. gibi bir selam verin ve hemen oturmayın

2-) onlarda merhaba fln der sonra oturabilirsin der oturursun.

3-) senin doldurğunb formda yazanları senin ağzından ayrıuntılı ister.

4-) bana neden askeri lise? kendini tanıt?

recep ivediği izledinmi? evt dedim neyini beyendn dedi anlattım

sonra annemin babamın mesleğini sordu ... şansıma 24 temmuzda girdim bu gün noldu dedi bende lozan barış antlaşması imzalandı dedim afferim dedi.

yani kimsenin mülakatı aynı değildir. forma ne yazdıysanız ona göre soru gelir.

ve ardından sizi aşağıya alırlar ve meraklı bekleyiş başlar asker gelir arada 10-15 kişinin adını okur hastane sevki der bu geçtiniz demek.

elendiler der zaten açık.

ve 2. mülakat der.

2. mülakat kararsız kalınanlar için yapıla mülakattır.

bana hastahane sevki demişlerdi.

ve hava harp okuluna sevk ettiler.





sabah oraya gittik ve 10ar kişilik gruplara ayrıdılar. orda herkeze numaralar veriyolar ve söylenen şu adını soyadını unut numaranı unutma...

çünkü ordaki adın soyadın o numara.

sonra sırayla röntgen,kan ve idrar alımı,ekg,eko,odiometri,kalp ve böbrek ultrasonu, dahiliye , pisikiytari (yanlış olablr) , ortopedi.

he bölümün adını unuttum.

10 kişi dizilirsiniz ve adam aynen şöle dedi söyliyeceğimi bifda sölemicem.

arkanızı döönün donları dize kadar indr önünü dön kaldır.ve orda genellikjle herkez kopar.

ordanda yuemekhaneye götürürler. yemek yedikten sonra sonuçları beklemek için bahçeye yollarlar. ve sonuçları beklersin.



ÖNEMLİ NOKTALAR!!!!!!

1-) VESİKALIKLARIN ARKASINA AD, SOYAD, VE TC NO YAZPI GİDİN ORDA UĞRAŞMAYIN...

2-) VUKUATLI NÜFÜS KAYIT ÖRNEĞİNDE MUTLAKA!!!! DÜŞÜNCELER BÖLÜMÜ OLMALI YOKSA ÜSKÜDA NÜFUSU YOLCUSU.

3-) GÖZ KONTROLÜNE GİDİN 1 AY ÖNCE FLN. BOZUKZA ÇİZDİRİN

4-) MÜLAKATTA SAKİN OLUN EL KOL FAZLA KULLANMAYIN.

5-) İÇERİ GİRERKEN SELAM VERİN

6-) SPORLAR İÇİN ÖNCEDEN ÇALIŞIN.

7-) KİŞİLERN GÖZLERİNE BAKIN.

VE KENDİNİŞZE GÜVENİN GERİSİ GELİR KATILACAL TÜM ARKADAŞLARA BAŞAIRLAR...

Bir başkası:

Alıntı:
23 Temmuz'da KuLeLi deydim bnde Saat Tam 4:50 de ordaydım adamLar gece orda yatmıs Kimi Kimiside kurmus oraya tezgahı cay 1 Lira Meyva suyu 1 Lira Simit poca acma ne istersen 1 Lira ... Sonra Sırada bekLeye beKLeye canın sıkılıo..Gezmek İstion.. kendimden biLirim..Baban ortaMı kurdu adamLarla muhabbet haLindeyken bende abim + 2 ark. La gezintiye cıktık..Hava karanLık nereye baksan süper manzara oranın havası bi deişik . yada bana öle geldi...Hemen karsıda bi Tane cami var oradan Manzara Ları izLeyebilirsiniz...Güzel ßi aLan .. Sonra bnm hıcbır bılgım yok . bn hepssine tek bi dosyaya sıkıstırdım belgelerin..Sonra orda foTo moto cekildi abimLer 1 2 resım cektıLer onLarı aktarıcam size..baya bi macera yasadık orada sonra bn cekıldım arabaya dınLenmeye bıras uyuya kalmısım abımLer geldı Gırıs sırası bıse gelmıs Sonra isteyen aiLesiyLe girio ama aiLesi tel. felan bırakıo (anne baba abi farketmes) bnde dedim siz girmein ...Sonra orda 4 Lü ekip Olusturduk ...AdLarını unuttum ama simaLarı aklımda hepsinin..Bnm no 118 di 100 ile 150 arasını caırdıLar bozuk parasını almayanLar kıyafetını unutanLar onLarı aLdı ..Sonra nızamıyenın bıras ustunde 15-20 adım ilerisinde kontrol ediolar esyaLarı bızı sonra dosyaLara bakıolar eksık varmı dııe bı masa var herkes orda duzene koyuyo...sonra bnde alel acele koydum hepsi karman çurman oldu sonra orda belgeleri kontrol eden 2 erkek 1 kadın var erkeğe goturdum bu nasıl dosya gıt duzelt dedi ... bi 2 oynama yaptım kadına verdım oda bıraz zırvaLadı ama iyi çıktı taMaM geç dedi...Ordan koridoru takip eT dedi sağa gir sıraya gec dedi ...Biz ark. Larla gittik aynı anda gırdıkkı aynı grupta olalım .. Dosyada KKK... bando astbyLık yazıodu verdık dosyaLarı 20-25 dk. bekledık bizi cağırdıLar ...Bizde heyecan hatsafada tabı sonra iste binaLara girdik cıktık spor aLanını gorduk...Bando odasına girdik..heaaa bu Arada bizim Kısımı Kontor eden abinin adı Oğuzhan dı oğuzhan abi dioduk ona...Sonra bn bandodan 0 aLdım.. bizde bi cocuk vardı boyu 143 cm .. 100 aLdı cocuk hayret ettım antenLer cekiomus galiba .. sonra sıraya gırdık sıranın basında tabıkıde bn vardım direk ön sağlık için belirlenen bölüme ...içeri bi girdik herkez kilotlu Lan dedik noluo bölebiz kıkır kıkır güLerken oguzhan abi dedi su odaya gırın oda bogaz manzaRaLı super bı yer.. Bu arada soyunanLar terLik giyicekti Bn orjinal terlik aldım üzerinde KKK yazıodu adamLar pazarlıa gırdı genede vermedım terlımı bazıLarı cıpLak ayaklıydı... Sonra ilk olarak ÜRoloji bölümüne girdik...bı perde var arkasında doktor bakıo ...sonra sıra bana geldı . indir dedi indirdim yukarı kaldır dedi sonra geç dedi.sonra boy ve kilo ölçümüne girdim.oradanda gectım 167cm boy 60 kg kiLo..ardından ortepediye girdik galıba...unuttum neyse bosver eller kollar uzat eğil kalk derken sıraYLa herkesı caırdı yanına isimLeri okuyarak sonra vucuduna bakıo herkesın... cizik buruk felan varmı ayaKLara baktı benım arkanı dön ayanı kaldır dedı... Sonra yazdı sol pelpeyLus gibi bişi AnLamı sol düztabanmış dedim bu macera kısa sürecek galiba. . hüzünLe ayrıldım ordan tabı herkes gıbbı bnde terLıkLerı ıcerde unutarak zaten bı daha gıremedım ıcerı ...cıplLak ayakLa kaldım.. sonra göz diş....gözde bişi okutmadı bana dedi gözlük taksan iyi olur probLemın yok ama dedi ..Sonra hemen diş elendı damgasını vurdu diştede bişey cıkardılar... sonra dedim bn 2 tane sorunLu var 5 te 2 si sorunLu sonra dırek itiraza ...dişçi sağlam raporunu çaktı aynı şekilde ortepedicide çaktı sonra oguzhan abı sasırdı dedi sn cabuk kıyafetLerını giy (gec kalmıstık) yanıma gel tamam dedım sonra gıydım geldım..direk kosarak bi odaya girdim adam direk dedi 10 dk. var elime bi kağıt bi kalem tutusturduLar neyse bnde anLamadıkLarımı yanımdakılere sordum...işte yazıodu abin abLan kac kardessınız.ana adı baba adı meslekleri abın ablanın varsa okuyosalar mezun oldukları okullar sonra cevrendeki hobiLerin felan filen en çok sevdiğin 5 dizi okudugun gazeteLer ( fanatik - fotomaç yazın gaste bolumunden soru gelmesın ) sonra okudugun en son kitap yazarıyLa beraber onLarı verdık sonra uzun atLama bn bizim ekipten kalan 13. son kişiydim 178cm atLadım...37 mekik çektim 10mtre basket attım 85 sn. de kostum bu arada mekik çekerken dikkatli olun adam 40 çekti 20 yazdırdı cunku tam olarak koymuodu 2 3 kişi öyLe gitti mekikten hatırladıım kadarıyLa 1 kişi kalmıstı spordan...Sonra mulakata caırılmanı beklıcen en az 2 bucuk saat belkide biz daha fasla bekledık bızden sonrakı ekıpLer gırdı bız gırememıstık .. sonra caırıolar ....bn 5. odada giricektim..sonra bnm onumdeki kişinin soyadı Tolundu şişmandı bırascık arkamdakinin adı ise buğraydı .. birinin soyadını dierinin adını hatırlıom.. sonra gitdik iste sordu soruları tanıt kendını neden askeri Lise..Atatürk ilkeleri ..cevrenın sevdıgın yonLerı ...senı sıkıstırmak ısterLer yanı..sonra buyuk çoğunluk sevki aLır zaten alamıcaksan elendin derLer..sonra 1 saat gibi sevki bekledik hatta ne biri 2 saat ... sonra tabı kazandık ya geçtikya ilk günü bunun en gusel yanı tabıkıde aileye haber vermek bnm evım zaten yesilyurt hava harp okuluna yakın bn dırek cıktım annem Le kardesım evdeydı o yuzden onLara süpriz yapaLım dedik..ama ilk gunu kazanmıssın ya o duygu baska oluo muhtesem bı duygu adeTa sonra ilk burhan abıyı gordum askerLerle sohbet edıodu kazandınmı dedi kazandım dedim ilk gunu aferım dedi...bnden fasla sevındı adeta..sonra bn ölmüşüm önumu goremıorum koray abıyLe burhan abı bana yasLanarak yolda uyudular eve doğru giderken bende hal kalmadı konusacak adeta...sonra cıktım eve yemek yedım dırek yattım söyLedım yarın yesılyurtta genel salık var tamam dedi...hea bu arada k.çekmeceden kuleliye saatı ıyı kontrol ettım tam 15 dk. geldık abımın sayesınde sonra saati felan kurduk abımLe ikimiz kolkola sarılarak uyuduk evelsı gun geldı saat 08:00 en gec ordan olunmaLıydı..babam uyanıo saate bakıo saat 07:45 2 dk. da giyiniorus hemen iniorus dısarı abım cıkarıo bu sefer sade babamLa bn gidioz cunku esyaLar gelıcek abım gelemıo...adam uctu adeta 7 8 dk. da biz hava harp okulundaydıkk...sonra ben tam isiimLer okunurken geldım.. yetıstım yanı ayrıldık aiLeyLe...sonra okundu 10 kişilik ListeLer...2887 miydım neydım ama ekıpte bugra vardı tolun vardı onu hatırlıom:.ilk önce girdik bi odaya oradaki bizim kısma yardım eden abının adı gelıba canısın abıydı iyi birisiydi ust tarafı cıkardık bısey surduLer felan...Sonra goz kbb işitme felan gırdık sonra kan almaya kanı verdım elıme bı bardak verdıler idrar testi için ama bn hıc su ıcmemıstım ondan gelmedı tuvaletim bn sonra baya bı odaya gırdık psıkolojı rontgen ortepedi felan sonra en son ksım var kalbınde demır varmı ona bakıolar bıde yanında bı oda var ordada makıneye balıolar senı koca bı sıse su getirdi iç bunu dedi canısı abi içtim direk gidebiLirmiyim dedim git dedi bınadan cıktım baska bınaya gıttım idrar bölümü kapanırken verdım ıdrarımı sonra orayıda gectık... beqleme odası bi çeşit lüks bi kantıne geldık.. belgesel ızledık orda...Sonra yemekhaneye F-4 yemek hanesınde yedık yemeı sonra bırakıldık aiLemizim yanına saat 12 gibiydi 5 Te acıkLanır dedı sonucLar bn babama ısrar ettım ama ikna edemedım eve gıtmek ıcın ..Sonra orda böle oturmalık kapalı yerLer var ben kafayı vurdum dırek yattım uyandıımda az bişey kalmıstı acıklanmasına sonucun..baktım cevremde herkes yatmıs o bolume bırısının telefonu calıo alarmı kurmus adam kalkmadı bn kaldırdım adamı sonra gelelım sonucLarın acıkLanmasına eLendınız neden ? .. Retinal İnceLme yenı duydum bu hastaLıı ama neyse evelsı gun iTiraza Gata ya orda 20 kişi vardı gözde bu sefer gene cıktı o kaarar eledınız neden miyop astigmat sonra cıktım ordan birini gördüm adam kuleliyi bitirmis harp okulundayken 2. senesınde ayrılmıs: ...cok gusel ortamLar var ama hepsindede bn sevdım okumak isterdim ama nasip deilmiş bnm şimdiki hedefim... kara Harp oKuLu ...

ÖNEMLİ: Ben aynen alıp buraya aktardım, alıntı kutucukları içinde geçen bilgiler bana ait değildir.

__________________
en büyük servet itibardır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
askeri, lise, mülakat, tecrübeleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mülakat Soruları ve Cevapları Zen Kişisel Gelişim 0 11 Aralık 2012 19:15
Askeri Lise’de Kuran dersi Katherina Haber Arşivi 0 19 Kasım 2012 07:28
Askeri lise öğrencisinin hazin sonu Lucifer Haber Arşivi 0 15 Ekim 2010 17:58
Lise Mezuniyet Notunuzu Öğrenin..Lise Mezuniyet Notu Sorgulama Süslü Ödev ve Tezler 2 21 Şubat 2010 22:40
Mülakat Hasan Genel Paylaşım 5 24 Mayıs 2006 11:29