IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Nisan 2019, 22:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Elon Musk, Tesla Model 3'teki Kameranın Sırrını Açıkladı




Geçtiğimiz günlerde Avrupa'da en çok satılan elektrikli otomobil olduğu açıklanan Tesla Model 3, bilindiği üzere dikiz aynasının üst kısmında şu ana kadar amacı açıklanmayan bir kameraya sahipti. Tesla'nın CEO'su Elon Musk, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla bu gizemli kameranın neden yerleştirildiğini açıkladı.

2003 yılında kurulan ve ürettiği elektrikli otomobillerle adından söz ettiren otomobil üreticisi Tesla, ürettiği Model 3 isimli aracıyla büyük bir satış başarısı yakaladı. Tesla Model 3'ün çıktığı ilk günden beri aracın özellikleri ve satış rakamları kadar dikiz aynasının üzerine konumlandırılan kamera da oldukça konuşulmuştu. Birçok spekülasyona konu olan kamera hakkında nihayet şirketin CEO'su Elon Musk'tan açıklama geldi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


LivingTesla adındaki Twitter kullanıcısının araçtaki gizemli kamera hakkında yaptığı paylaşıma yanıt veren Elon Musk, kamera hakkındaki tüm spekülasyonlara son verdi.
Until @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] or @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nmusk tells me what this camera is doing for me I'm shutting them out. It SHOULD be used with Sentry Mode, but it's not at this time. When it has a purpose that serves me I'll slide it back open. Here's what I used of you want to

Tesla ve Elon Musk'ın Twitter kullanıcı isimlerini eklediği mesajında "Tesla ve Elon Musk bana bu kameranın ne işe yaradığını söyleyene kadar onları kapatıyorum. 'Sentry' moduyla birlikte kullanılmalılar ancak şu an değil. Benim işime yarayan bir amacı olduğunda tekrar açacağım" ifadelerini kullanan LivingTesla isimli kullanıcıya Elon Musk'ın verdiği cevap şöyle:

"O kamera, Uber ve Lyft ile rekabet etmeye başladığımız ve insanların araçlarını Tesla'nın ortak otonom araç filosunun bir parçası olarak para kazanmalarına izin vermeye başladığı zamanlar için var. Biri arabanızı karıştırdığında videodan bunu kontrol edebileceksiniz."

Elon Musk'ın bahsettiği sistem, Tesla'nın otonom araçlarını ve otopilot sistemini kullanacak bir sürüş paylaşım sistemi olarak karşımıza çıkıyor. Bu sisteme göre Tesla sahipleri, araçlarını sisteme dâhil edip araçların taşıdıkları yolculardan gelir elde edecek. Musk'ın bu projesi şimdilik gerçekleştirilmesi zor bir proje olsa da ulaşımda büyük bir değişimin fitilini ateşleyebilir.

Alıntıdır:

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
elon musk, model 3, tesla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Elon Musk'ın Uzaya Yolladığı Tesla Roadster Mars'a Ulaştı BLueMooN Teknoloji Dünyasından Son Haberler 3 06 Kasım 2018 17:15
NASA, Elon Musk'ın uzaya Tesla göndermesine tepkili oMeN Teknoloji Dünyasından Son Haberler 0 04 Mart 2018 14:45
Elon Musk: Sürücüler yolda uyuyabilecek! Dream Otomobil Haberleri 0 02 Mayıs 2017 12:07
Elon Musk uzaydan ucuz internetin peşinde SeckiN Bilim Dünyasından Son Haberler 0 13 Kasım 2014 09:27