IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Eylül 2019, 02:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güneş Nerede




Bir varmış, bir yokmuş zamanın birinde yüksek bir kulede bir kız yaşarmış. Bu kızın çok güzel bir yüzü, saçları, odası ve kıyafetleri varmış. Ama yine de mutsuzmuş.Çünkü bu kızın bir derdi varmış. E derdi olanın dermanı da vardır.Ama bu kız derdinin dermanı olmadığını düşünürmüş.Çünkü güneşi göremediğinden yakınırmış. “Güneşi göremiyorum her yer o kadar parlak ki hiçbir şey görünmüyor.

Güneş nereye gitti?” diye her gün üzülürmüş. Etraftaki herkes nasıl güneşi görmüyorsun?Güneş burada işte, deseler de inanmaz bütün gün yüksek kulesinin en üst katına çıkar, yakınır dururmuş. Bir gün yine dışarıya bakıyormuş ve kendi kendine yakınıp duruyormuş.”Her yer çok parlak hiçbir şey göremiyorum. Güneş neredeyse çıksın ortaya! Gözlerim kamaşıyor bu ışıktan demiş.

O tüm bunları söylerken birden ayağı kaymış ve kuleden aşağı düşmüş. Başta bu duruma çok üzülse de (kolay değil koca kuleden aşağı düştü) sonradan sevinçle etrafına bakınmaya başlamış. Görüyorum, görüyorum artık güneşi buldum demiş. Meğerse bizim kız kendisine o kadar yüksek bir kule yapıp oraya çıkmış ki güneşe çok yaklaşmış.

Güneş tam gözünün önünde olduğundan göremiyormuş.Sadece güneşin göz alıcı ışığını görüp her yer parlak güneşin o sıcak,tatlı ışığı yok diyormuş. Demek ki görebilmesi için o kuleden biraz uzaklaşması gerekiyormuş. Gerçi bizimki uzaklaşmadı, düştü ama olsun. Sonunda anladı ya görebilmek için bazen biraz uzaklaşmak gerektiğini.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
güneş nerede


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vitaminler Nerede Üretilir Nerede Emilir Nerede Depolanır PySSyCaT Vitaminler 0 25 Ocak 2015 14:33