IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Nisan 2012, 16:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
SATURN TAKSİM Starcarft GGcUp turnuvası kayıtları başladı!




Tüm Türkiye çapında isteyen herkesin turnuva resmi web sitesinden kayıt yaptırabilecekleri Saturn Taksim GGcUp turnuvaların kayıtları başladı. Saturn Taksim GGcUp-Oscar Turnuvası’nın kayıtları 12 Mayıs saat 18:00’a, Saturn Taksim GGcUp SenioR Turnuvası’nın kayıtları ise 19 Mayıs saat 18:00’a kadar devam edecek.

Saturn Taksim GGcUp’ta OscaR Turnuvası Gold ve Platinum liglerinden oluşan A Grubu, Bronze ve Silver liglerinden oluşan B Grubu, SenioR Turnuvası ise Diamond ve Master ligleri için gerçekleşecek. 26 Mayıs Cumartesi Saat 12:00’da Saturn Taksim mağazasında gerçekleşecek SenioR finalleri, tüm oyun severlere açık olacak. Ayrıca, oyun tutkunları starcraftturkiye.com/tv adresinden de turnuvanın canlı yayınını takip edebilecekler.

Online gerçekleşecek Saturn Taksim GGcUp – OscaR Turnuvası’nın finalistleri 12 Mayıs-13 Mayıs 2012 tarihlerinde yarışarak şampiyonları belirlenirken, 19 Mayıs’ta gerçekleşecek online eleme sonrası Saturn Taksim GGcUp – SenioR Turnuvası’nın 8 finalisti 26 Mayıs’ta gerçekleşecek büyük finalde kıyasıya yarışacak.

Demirören İstiklal Alışveriş Merkezi’nde yer alan 9000 metrekarelik alanı ile Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazası olan Saturn Taksim’de sadece finalistler değil, oyun tutkunları da bir arada olacak. Mağaza içerisine kurulacak özel alanda seyirciler heyecanlı saatler geçirecek.

Saturn Taksim GGcUp Turnuvası’nda tüm finalistler Saturn’dan hediyeler kazanacak.

OscaR etabında; OscaR A Grubu 1’incisi Logitech G105 Gaming Keyboard ve Toshiba 8GB USB Bellek, OscaR A Grubu 2’ncisi A4 TECH RV1000 Q Tr.V-TrackWifi Gaming Klavye ve Mouse, OscaR A Grubu 3’üncüsü X360 FIFA Street ve Toshiba 8GB USB Bellek kazanırken, OscaR B Grubu 1’incisi PSX SAINT ROW 3 ve A4 Tech V-Track Gaming Mouse/F3, OscaR B Grubu 2’ncisi A4 Tech F4 Gaming Mouse Ve Toshiba 8GB USB Bellek, Oscar B Grubu 3’üncüsü İse Hometechsp-87 Radyolu Hoparlor Ve A4 Tech X7 G800 kazanacak.

Saturn Taksim GGcUp - SenioR Turnuvası’nda kazananları bekleyen ödüller ise şöyle; SenioR 1’incisine Apple Macbook Pro, SenioR 2’ncisine Intel’den ULTRABOOK SenioR 3’üncüsüne Asus EeePadTransformer Prime TF201, SenioR 4’üncüsüne LG OPTIMUS ONE P503 ve Braun 7 Serisi760-1 CC, SenioR 5’incisine SSDNow V-Series ve LogitechDriving Force™ GT, SenioR 6’ncısına Razer R3M1 Set ve AsusENGTS450, SenioR 7’ncisine Samsung BD-D5100 ve Verbatim53029, SenioR 8’incisine Verbatim53029 ve KingstonWi-drive, SenioR 9’uncusuna EpsonStylus Sx235W ve Asus P5P41 hediye edilecek.

Ayrıca kayıt olanlar arasında yapılacak çekiliş ile Ulus T-shirtten 20 adet özel tasarım Starcraft t-shirt’ü verilecek.

İşte Bu! Teknoloji sloganıyla, değişen Dünya trendlerinde en son teknolojiye en uygun fiyatla sunan ve profesyonel teknoloji danışmanlığı hizmeti veren Saturn, Türkiye ile birlikte toplam 12 ülkede 240’a yakın mağazasıyla teknoloji keyfini, yaşamınızın bir parçası haline getirmenizi sağlamaya devam ediyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başladı, ggcup, kayıtları, saturn, starcarft, taksim, taksİm, turnuvası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hac Kayıtları Başladı ..! LeyLa Haber Arşivi 0 22 Haziran 2011 14:29
Ankara Barosu Bilişim Hukuku Sertifika Programı 17-18.Grup kayıtları başladı. PopSy Bilişim Hukuku 0 19 Mart 2009 20:58