IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Şubat 2017, 11:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
GTA serisi sinemaya uyarlanıyor




Popüler oyun serisi Grand Theft Auto (GTA) bu kez sinemada karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun ana dağıtıcısının yaptığı açıklamaya göre film çok yakında takipçilerinin beğenisine sunulacak.

En iyi oyun serilerinden birisi kuşkusuz GTA serisi. Birçok oyun sever için GTA’nın yeri çok farklıdır. Serinin son çıkan 5. oyunu da gerek oyun severler tarafından gerekse oyun otoriterlerini tarafından beğeniyle oynandı. Bu beğenilere kayıtsız kalmak istemeyen oyunun yapımcıları ve ana dağıtıcıları işi biraz daha ileri götürmek istiyor. Oyunun yapımcısı olan Rockstar games, popüler seriyi sinemaya uyarlamaya hazırlanıyor.

Zaten GTA’nın sinemaya uyarlanacağı uzun zamandır konuşulan bir durumdu. Bu konudaki dedikodular son zamanlarda iyice ayyuka çıkmıştı. Oyunun ana dağıtıcısı ve halihazırda oyunun lisans haklarını elinde bulunduran Take-Two firmasının CEO’suna göre film kendileri tarafından çekilmeyecek. Daha önce kendilerinin çektikleri uyarlamaların başarısızlığından dert yanan CEO Strauss Zelnick, oyunun lisans haklarını film yapım şirketlerine satarak filmleştirmeyi düşünüyor. Bu konuda birçok film şirketi, popüler seriyi filmleştirmek için sıraya girecektir.

Daha önce Take-Two’nun filmleştirdiği oyun serilerinden olan Warcraft ve Assassin’s Creed başarı yakalayamamıştı. CEO Zelnick’e göre bu başarısızlığın sebebi filmlerin acele gelmesinden kaynaklanıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
grand theft auto, gta, sinema, take-two


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Apple iPhone serisi mi, Samsung Galaxy serisi mi? Desmont IF Anket Arşivi 20 06 Ocak 2015 18:57
Ücretsiz CD-Key(Diablo 2 serisi, Starcraft serisi, Warcraft serisi) dreamy Oyun Dünyasından Son Haberler 0 13 Kasım 2011 12:42