🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
Benim IQ'üm zekatı senin gibi on tanesini sallar kenara atar. Sizin genlerinizde kodlanmış olan bir şeyleri bir yerlere bağlama saçmalıklarınıza yanıt verecek değilim, yoksa senin seviyene inerim ve insanlar haklıyı haksızı ayırt etmekte zorlanabilir.
Benim sinirlenmemdeki tek sebep, Mehmetçik katillerini savunup Vatanseverlik taslamanız. Hadi yoluna.
Ben senin milletin adamı cevabına yanıt verdim . Hala ne dediğini bilmiyorsun . Yüzünü yıka o klavyeyi bırak . ^^
__________________
Kılıcını;düşmanlarını öldürmek için değil, zayıfları korumak için ... Kendini korumak için değil , cok değerli ruhunu korumak için kullanmalısın.