IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Nisan 2015, 23:27   #1
Çevrimdışı
Kızılcık Ve Kırmızı Erik Marmeladı Tarifi


-- Sponsor Baglantı --


Kızılcık Ve Kırmızı Erik Marmeladı Tarifi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
Bir buçuk kg olgun kızılcık
1 kg kırmızı erik
5 çorba kaşığı su
5 su bardağı tozşeker
4 çorba kaşığı limon suyu

Kızılcık Ve Kırmızı Erik Marmeladı Yapılışı
KIZILCIKLARI yıkayıp bir tencereye alın. Üzerine 3 çorba kaşığı su ekleyip yumuşayana dek pişirin. Ocaktan alın ve ılınmaya bırakın. Diğer taraftan erikleri de yıkayın. Çekirdeklerini çıkardıktan sonra dilimleyin ve başka bir tencereye alıp üzerine 2 çorba kaşığı su ekleyin. Yumuşayana dek pişirin ve ılıtın. Kızılcıklar ılındıktan sonra süzgeçten geçirip, çekirdeklerini ayırın ve yeniden tencereye alın. Erikler ılındıktan sonra blenderden geçirin ve kızılcığın üzerine katın. Tencereye tozşeker ekleyin. Kısık ateşte dibi tutmasın diye arada bir karıştırarak 1 saat pişirin. Üzerine limon suyunu katın. Birkaç dakika daha pişirip ocaktan alın. Soğutup temiz ve kuru kavanozlara aktarın. Kuru ve serin bir yerde muhafaza edin.
Kızılcık Ve Kırmızı Erik Marmeladı Tarifi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
Bir buçuk kg olgun kızılcık
1 kg kırmızı erik
5 çorba kaşığı su
5 su bardağı tozşeker
4 çorba kaşığı limon suyu

Kızılcık Ve Kırmızı Erik Marmeladı Yapılışı
KIZILCIKLARI yıkayıp bir tencereye alın. Üzerine 3 çorba kaşığı su ekleyip yumuşayana dek pişirin. Ocaktan alın ve ılınmaya bırakın. Diğer taraftan erikleri de yıkayın. Çekirdeklerini çıkardıktan sonra dilimleyin ve başka bir tencereye alıp üzerine 2 çorba kaşığı su ekleyin. Yumuşayana dek pişirin ve ılıtın. Kızılcıklar ılındıktan sonra süzgeçten geçirip, çekirdeklerini ayırın ve yeniden tencereye alın. Erikler ılındıktan sonra blenderden geçirin ve kızılcığın üzerine katın. Tencereye tozşeker ekleyin. Kısık ateşte dibi tutmasın diye arada bir karıştırarak 1 saat pişirin. Üzerine limon suyunu katın. Birkaç dakika daha pişirip ocaktan alın. Soğutup temiz ve kuru kavanozlara aktarın. Kuru ve serin bir yerde muhafaza edin.
__________________
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
erik, kırmızı, kızılcık, marmeladı, tarifi, ve

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kırmızı Yapraklı Erik Desmont Bahçe Bakımı ve Çiçekler 0 01 Mart 2015 13:08
Bademli Ve Kayısılı Şeftali Marmeladı Tarifi Estela Reçel Tarifleri 0 11 Ağustos 2013 01:08
Karışık Erik Marmeladı Tarifi Estela Reçel Tarifleri 0 11 Ağustos 2013 01:06
Kızılcık Marmeladı Violent Reçel Tarifleri 0 19 Mayıs 2013 18:17
Karışık Erik Marmeladı Violent Reçel Tarifleri 0 19 Mayıs 2013 18:06