IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Mayıs 2014, 19:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Göğüs ölçüsü psikolojiyi etkiliyor




Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alper Tuncel estetik cerrahi yöntemlerinin gelişmesiyle birlikte herkesin meme estetiği yaptırabileceğini söylüyor ve meme estetiğinin özellikle kadınlarda kendine olan güveni arttırdığını belirtiyor.




Dünyanın en ünlü, en zengin ve en güzel kadını olsanız bile, göğsünüz küçükse büyütmeye, büyükse küçük göstermek için saklamaya çalışıyor, giydiklerinizi kendinize yakıştıramıyor hatta kendinizi sevmiyor olabilirsiniz. Göğsünü beğenmeyen kadınlar, kendileri ile barışık olmayabiliyor ve psikolojik sorunlar yaşayabiliyorlar.

Göğsü büyük kadınlar, toplum içine çıktığında kendini saklamaya çalışırken, büyük göğsünü daha küçük göstermek için iç çamaşırı ve kıyafet seçiminde zorluk yaşıyorlar. İskelet sistemine ilişkin rahatsızlıklardan sırt ve omuz ağırlarına kadar birçok sorunu yaşamanın yanı sıra toplum içinde dikkat çekmemek için göğsü gizlemek için gösterilen çaba, kadının duruşundan, konuşmasına ve varlığını ifade etmesine kadar birçok unsuru etkiliyor.

Göğsü küçük olan kadınlar ise kendilerine uygun giysi bulma sıkıntısının yanında, karşı cinsle yakınlaşmada tedirgin, çekingen ve pasif bir duruş sergileyerek, kendini gizleme eğiliminde oluyor. Sonuç olarak büyük ya da küçük göğüslü olsun kadınlar her iki durumda da güvensizlik sorunu yaşıyorlar.

Kadın vücudunun ve doğurganlığın simgesi olan göğüslerin, doğuştan, gelişimsel ve sonradan oluşan sebeplerden dolayı ölçülerinin değişmesi ile kadının yaşam kalitesinin ve sosyal hayatının önemli ölçüde etkilediğine vurgu yapan Op. Dr. Alper Tuncel, estetik operasyonla göğüslerini büyüttürmek isteyen kadınların vücut yapısına uygun olan ölçüyü tercih etmesi gerektiğinin altını çiziyor. Op. Dr. Alper Tuncel, operasyon sonrasında tamamen doğal bir görünüme kavuşmak ve sonrasında yıllarca protezi güvenle taşımak için silikon kohezif jel ve pürtüklü yüzeyli protez kullanımının önemli olduğuna değiniyor. Ayrıca Op. Dr. Alper Tuncel, vücut içerisine yerleştirilecek olan protezin anatomik yapıya uygun olmasının ise doğal görünüm için gerekli olan bir diğer önemli unsur olduğunun önemine dikkat çekiyor.

Protez ve kök hücre yağ enjeksiyonu
Protezle ve kök hücre yağ enjeksiyonu ile meme büyütme ameliyatının, iyi ve kalıcı sonuç verdiğini, kadının kendine olan güvenini arttırdığını belirten Op. Dr. Alper Tuncel, bu operasyonun emzirmeyi engellemediğini ve ayrıca kanser riskine de neden olmadığını da sözlerine ekliyor.

Op. Dr. Tuncel, giydiği hiçbir şeyi üstüne yakıştırmayan sürekli kambur ve kendini saklama eğiliminde olan büyük göğüslü bayanların göğüs küçültme ya da diğer bir deyişle vücuda ölçülerine uygun hale getirme operasyonu için tecrübeli bir Plastik Cerrah tarafından yapılması halinde istenmeyen sonuçların çok nadir olduğunun altını çiziyor. Özellikle dikiş izi sorununun artık günümüzdeki tekniklerle gözle görünmeyecek kadar az olduğunu da sözlerine ekliyor.

Son olarak göğüs ölçüsünde değişiklik yaptırmak isteyen kişilere öncelikle kan tetkikleri, mamografi veya meme ultrasonografisi öneren Op.Dr. Alper Tuncel ailesinde meme kanseri olan ya da risk grubunda yer alanların ise mutlaka düzenli muayene ve kontrol amaçlı tetkikler ile durumunu takip etmesini öneriyor.

__________________
Kırk yılda bir gibisin...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
etkiliyor, göğüs, psikolojiyi, ölçüsü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Göğüs ölçüsü yaşam kalitesini etkiliyor mu Violent Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 17 Mayıs 2013 20:08
Hiperaktivitenin ölçüsü Ecrin Çocuk Sağlığı 0 25 Şubat 2012 23:06
Üstünlüğün Ölçüsü Kalemzede İslamiyet 0 25 Temmuz 2011 14:13