IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Nisan 2019, 18:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
E harfiyle Başlayan Rüya Yorumları




EVRAK: Genç bir erkeğin rüyada, evrak imzalaması hüzne veya boş yere mektup yazmasına yorulur. Evrak lekeli ise, bir tuzak hazırlandığının haberidir.

ERKEK KARDEŞ: Rüyada erkek kardeş müjde almak demektir.

ELMAS: Rüyada elmas şansın iyi olduğuna yorulur. Elmas gören kadın ise varlıklı ve bilgili biriyle; erkek ise anlayışlı, duygusal biriyle evlenecek anlamındadır.

EROİN: Rüyada eroin kullanıldığının görülmesi rüya sahibinin hayaller içinde olduğunu, ayaklarının yere basmadığını işaret eder.

ESİR: Rüyada esir düştüğünü görmek, başkasının malında gözü bulunduğuna veya borcunu inkar ettiğine yahut evlilikte mutsuz olacağına yorumlanır.

EDEBİYAT: Rüyada edebiyatla uğraşmak, rüyayı görenin duygulu ve hassas bir kişi olduğuna ve iş yaşamında başarılı olacağına işaret eder.

EZİYET: Rüyada birine eziyet ettiğini gören kişi bir iyilik yapar. Rüyasında eziyete uğradığını gören kimse büyük iyilik bulur.

ERKEK: Rüyada erkek görmek hayra yorulur. Rüyada tanımadığınız bir erkek görmek doğru haber, ferahlık veren sözler, güzel bir iş fırsatı demektir. Rüyada tanınan bir erkek görüldüğünde onun adının anlamına da dikkat edilmelidir. Adının anlamına göre yorum değişir. Yakışıklı erkek iyi haber, sağlık, hakkıyla kazanç demektir. Rüyada erkek kardeş müjde almak demektir.

ELEK: Rüyada elek gören kişinin arkadaşları hakkında dedikodu yapacaklar demektir.

EJDERHA: Ejderha benzeri korkunç bir hayvan görmek, hasımlarınızı yenebileceğinize işaret eder.

ETİKET: Rüyada etiket görmek, rüyayı görenin gösterişe çok önem verdiğini bildirir.

ERKEK ÇOCUK: Rüyada erkek bir çocuk görmek, çevrenizde güvenebileceğiniz dostlara sahip olduğunuzu ve çevrenizde saygı göreceğinize yorulur.

ECZANE: Rüyada bir eczaneye girmek hayatınızda ciddi değişiklikler olacak demektir. İlaçlarla dolu böyle bir yere girmek maceraya atılmak olarak da yorumlanır. Bir eczaneye girip, ilaç almak erkekler için iftiraya uğramak anlamındadır. Genç bir kadın için ise, yabancı erkeklerle arkadaşlıklardan zarar geleceğine işarettir. Daha yaşlı kadınlar için sağlığın hafif hastalıklardan sonra düzeleceğine yorulur.

ELBİSE: Rüyada eski elbiseler görmek, sürekli varlık içinde olacağına yorulur. Rüyada fakirlere elbise dağıtmak, o rüyayı gören şahsın, çok önceden yaptığı sonradan unuttuğu bir iyiliğin karşılığını alacağı anlamındadır.

EZAN: Ezan sesi duymak, başarı, sağlık ve mutluk anlamındadır.

ET: Rüyada et yemek, iyiye yorulmaz. Özellikle çiğ et daima kötüye yorumlanır. Bir kasapta asılı duran etler çevreyi de ilgilendiren sorundur. İnsan eti dedikodu olacağını bildirir. Rüyasında bir kasaptan et alan kimsenin sağlığı bozulacak demektir. Koyun eti sağlığın bozulacağını ve kötü olayların habercisidir. Kuş eti yemek isteklerin olacağına işaret eder. Kokmuş et çok kötü sayılır. Et yemekleri yemek kazancın helal olmadığının işaretidir.

EĞLENCE: Büyük bir mutluluktan sonra tekrar eski halinize döneceksiniz demektir. Dedikodu olarak da yorulur.

EL: Güzel eller, başarı ve ün kazanacağınıza, bir sanat koluyla uğraşılıyorsa başarılı olunacağına işarettir. Kuvvetli eller, o rüyayı gören kişinin işlerinde başarılar elde edeceğine üst kademelere çıkacağına işarettir. Rüyada görülen eller, o rüyayı gören şahsı işaret ediyorsa rüyayı gören bir süre önce bir dostuna kırılmış ve kırıldığı bu dostuyla uzlaşmaya çalışmalıdır demektir. Çirkin bakımsız eller, fakirlik ve hayal kırıklığı demektir.

ENKAZ: Rüyada herhangi bir çeşit enkaz görmek, pek iyiye yorulmaz. O rüyayı gören kişinin gireceği ve para yatıracağı işlere dikkat etmesi gerekir demektir.

ESANS: Rüyada esans gibi güzel kokular sürmek, yakın bir gelecekte mutlu olacağınızı bildirir. Bir esans veya lavanta alınıyorsa, bu da evlilik müjdesidir. Evliler için esans mutluluk rahatlık demektir.

EVLAT: Servete ve paraya işarettir.

EV: Güzel, temiz, ferah bir evde olduğunu görmek hayatının da gönlüne göre olması demektir. Hayatı boyunca güven içinde ve yaptıklarından zevk alacak demektir. Evin genişliği mutluluğun artması demektir. Karanlık ve pis ev sıkıntı anlamındadır. Dağ başında ev görmek yükselmenin, herkesten üstün duruma geçmenin haberidir.

EKMEK: Rüyasında ekmek gören kişi çok kısa bir süre sonra muradına erecek, iş yaşamında başarılı olacak, bol para ve berekete kavuşacak demektir. Ekmek kabuğu kesmek çözümü çok zor bir sorunu çözümlemek demektir. Fırından yeni çıkmış ekmek görmek ya da kokusunu almak, para darlığından kurtulacağınıza işarettir. Buğday ekmeği görmek belirsiz olan önemli işler yoluna girecek demektir. Darı ekmeği biraz zorluk ve sıkıntıdan sonra refaha ulaşılacağına yorulur. Arpa ekmeği para durumunuzda beklenmedik bir miktarda artış işaretidir.

ESKİCİ: Rüyada eskici görmek, kişinin yakını tarafından dolandırılacağını anlatır.

ERİK: Rüyada erik görmek, kişinin hiç beklemediği bir yakının ihanetine uğrayacağına işaret eder. Olgun erik görmenin mutluluk getirdiği yorumu yapılır. Erik toplamak emellerinize ulaşamayacağınızı bildirir.

EV YAPMAK: Rüyada ev yapmak, vaktin hoş geçmesine yorulur. Camdan yapılmış ev görmek, hasımlarınızın tuzağına düşmek anlamındadır.

ELDİVEN: Rüyada eldiven giydiğini gören kişi kendine seçkin ortamlarda yer bulur. Rüyada yeni bir eldiveni ilk defa giymek, maaşı yüksek bir işin yöneticisi olacağını bildirir. Yırtık veya kirli eldiven görmek, pek iyiye yorulmaz. Başkasına ait eldivenleri almak da pek hayırlı değildir. Eldiveninizi kaybettiğinizi görürseniz, sevdikleriniz sizi terk edecek demektir. Yeni eldivenler, zor günlerden sonra feraha kavuşmak demektir.

EKŞİ: Rüyada ekşi bir şey yemek kötü bir havadis alacağınızın işaretidir.

ELBİSE SİLMEK: Rüyada elbise silmek, kötü bir haber geleceği anlamındadır.

ELMA: Elma barışın, bolluğun, bereketin ve paranın işaretidir. Rüyada elma görmek her işte şansınızın sizinle beraber olduğunu ifade eder.

EVLİYA: Rüyada melek, evliya gibi kutsal varlıklar görmek daima iyiye yorulur. Büyük mutluluk ve rahatlığı bildirir. Bu rüyalar dertlerin biteceğini müjdeler. Rüyayı gören kimse maddi manevi güvene erer. Evliya rüyalarını kimseye söylememeniz yararlıdır. Evliya türbesi yakındaysa ziyaret etmelisiniz.

ENGEREK YILANI: Yılan iyiye yorulmaz. Hasımlarınız size bir komplo hazırlıyor demektir. Adımlarınızı dikkatli atmanız gerektiğine işarettir.

EVLENMEK: Rüyada evlenen kişi zengin olur diye yorumlanır. Servete ve paraya işarettir.

ELEKTRİKÇİ: Rüyada elektrikçi görmek, yakın zamanda çok para kazandıracak bir işe atılacağınız anlamındadır.

EŞEK: Anıran eşek, değersiz birinde azar işiteceğine işarettir. Eşeğe binmek yabancı memlekete yolculuk demektir. Eşeği kesmek kötü bir iş yapmaya işarettir.

EFLATUN: Rüyada eflatun renk görmek iyiye yorulmaz, genellikle bir hastalık ve sıkıntı demektir.

ENGEL: Rüyada bir engelin aşılması, kişinin en büyük amacına, muradına ermesi demektir. Tüm sorunlara karşı en sonunda başarılı olacağına yorumlanır.

ELBİSE ASKISI: Rüyada elbise askısı görmek, bekar kızlar için kısmet, delikanlılar için ise sıkıntı olarak yorulur.

EŞEK ARISI: Rüyada eşek arısı görmek, bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başlayan, eharfiyle, rüya, yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
C ile Başlayan Rüya Tabirleri Funda Rüya Tabirleri 0 12 Nisan 2019 14:33
B Harfi ile Başlayan Rüya tabirleri Funda Rüya Tabirleri 0 11 Nisan 2019 18:20
G Harfiyle Başlayan ICD Tanı Teşhis Kodları Liaaa Sağlık Köşesi 0 06 Mart 2012 13:40
B Harfiyle Başlayan ICD Tanı Teşhis Kodları Liaaa Sağlık Köşesi 0 06 Mart 2012 13:39
D Harfiyle Başlayan ICD Tanı Teşhis Kodları Liaaa Sağlık Köşesi 0 06 Mart 2012 13:37