IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Şubat 2013, 17:38   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kısa Saçı Nasıl Seksi Yaparsınız?




Saçınızın nasıl göründüğü önemli değil, yeni tarzlar denemek her zaman eğlencelidir. Yaz için, hızlı, yapılması kolay, çözüm garantili ve seksi stiller arıyorsunuz. New York’lu tasarımcı Km Lepine’e Madison Avenue’daki müşterilerine verdiği tavsiyeleri sorduk. Sadece kırpma olsa bile saçlarınızı kestirin. “Yaza kırık uçlarla başlamak istemezsiniz.” Şimdi bu stillerden birini deneyin:

Dalgalarınızla çalışın. Eğer saçınızda doku ya da dalga varsa, bununla uğraşmak güzel, seksi ve moderndir. Dalgaları belirginleştirmek için jöle ya da şekillendirici krem kullanın. Kısa ve uzun kısımlar kıvrılabilir. Yüzünüzün etrafındaki bir ya da iki tutam saç toka ile kıvrılabilir ve küçük tokalarla yüzünüzün önünden çekilebilir.

Düz saçlarınızı kaldırın. Eğer düz ve çenenize gelen uzunlukta saçlarınız varsa önünü kabartarak görüntünüzü değiştirebilirsiniz. Sadece biraz hacim verici ürün sürün ve saçı kabartın. Daha sonra alnınızın önünden kaldırın ve hoş bir saç aksesuarı ile mesela çiçekli bir toka ile tutturun. Eğer bir Elvis kabartısı istemiyorsanız, Sadece biraz köpük ya da saç diplerinize hacim verici ekleyerek de saçlarınızı kaldırabilirsiniz. Sonra saçlarınızı saç diplerine doğru bir tarakla iterek kabartın. Bu küçük kaldırma yumuşak ve gevşektir ve doğal bir hoşluk verir.

Kaküllerinizle eğlenin. Eğer kakülleriniz varsa hepsini yana toka ile tutturmayı deneyin. (önce jöle ya da hafif sprey sürmeniz gerekebilir.) Ya da jöle sürün ve kaküllerinizin alnınızdan tek tek dökülmesini sağlayın. Görünüşünüzü inceltir ve flört ihtimalinizi artırır.

Doğal olun. Lepine’e göre, kısa düzleştirilmemiş afro-amerikalı saç yaz stili için ideal. “Saçlarınızı örebilir, bazı kısımlarda toplayabilir, sarabilir, tutturabilir, doku verebilirsiniz. Kısa doğal saçları birçok küçük güzel saç aksesuarı ile süslemeyi seviyorum.” diyor. Stil seçtiğiniz parçalara göre eğlenceli ya da gözalıcı olabilir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kısa, nasıl, saçı, seksi, yaparsınız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dalgalı ve Seksi Plaj Saçı Nasıl Yapılır? Sevda Saç Modelleri ve Bakımı 0 17 Temmuz 2012 15:57
Kısa Aşk Sözleri-Kısa Aşk Mesajları-Kısa Aşk Sözü-Kısa Aşk Mesajı 2011 2012 PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 15 Kasım 2011 12:50
Gül'ün saçı 4 ayda nasıl ağardı? Sır Haber Arşivi 0 11 Kasım 2010 08:21
Nasıl Seksi, Zengin ve Ünlü Olunur? Kralice Ah Kadınlar 0 15 Kasım 2008 12:46