IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Zen

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Haziran 2014, 17:53   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şifalı Bitkilerde Dikkat Edilmesi Gerekenler




Şifalı bitkiler tüketirken ve tüketmeden önce dikkat edilmesi gereken durumlar vardır. Kronik bir rahatsızlığı bulunan veya düzenli bir şekilde ilaç tedavisi gören kişilerin faydalanacakları şifalı bitkiler önceden uzman bir doktorla konuşmaları önemlidir. Bunun dışında gebe olan veya bebek emziren bayanların şifalı bitkileri kullanmadan evvel kesinlikle doktorlarına danışmaları tavsiye edilmektedir. Son olarak bitkilerin barındırdığı şifalı madde oranı, yetiştiği bölge, iklim durumu ve hasat elde etme yöntemlerine göre farklılık gösterebileceğinden ve bireyin bünyesine göre değişik reaksiyon yaratabileceğinden, arzu edilen etki görülmediği taktirde farklı bir bitkiye geçilmesi önerilmektedir.

Şifalı bitkilerin ruhu sakinleştirme, endişe, gerilim ve stresi azaltma, sinir yorgunluğu ve menopoz belirtilerini rahatlatma, enerjiyi arttırma, uyarıcı, canlandırıcı, besleyici, kansızlık giderici, halsizlik ve yorgunluk giderici, uykuyu düzenleyici ve depresyondan kurtarıcı özelliklerinden faydalanmak içinde uzman bir psikolog kontrolünde bu şifalı bitkilerin kullanılması tavsiye edilmektedir.

Şifalı bitkiler ile ilgili bu konuda araştırma yapmış kişilerin adı kullanılarak piyasaya çeşitli haplar, zayıflama ürünleri, hastalıklara iyi geldiği söylenen hap ve benzeri ürünlerin tüketilmemesi gerekmektedir. Şifalı bitkilerin hapları tüketmek yerine, doğal olarak bitkilerin kendileri tüketilmelidir. Şifalı bitkilerin iyi geldiği hastalıklar ile ilgili sadece şifalı bitkiler ile tedavi olmak büyük bir yanlıştır. Hastalığınız ile ilgili internette okuduğunuz bilgiler ile kendi kendinize tanı koymayınız. Şüphelendiğiniz bir hastalığınız var ise sağlık konusunda tek yetkili kişi olan doktorunuza danışınız. Unutmayınız ki ticari rant uğruna sağlığınız yerine sadece cebinizdeki paraya göz diken onlarca kişi vardır. Söz konusu sağlığınız olduğu için herhangi bir hastalığınızda ilk olarak doktorunuza danışınız, kullanmak istediğiniz şifalı bitkileri doktorunuza sorunuz, zayıflama hapı ve bu tür sağlığınıza zarar verecek ürünleri kullanmamaya özen gösteriniz. Şifalı bitkileri yardımcı olarak kullanınız, asıl tedavi için doktorunuza başvurunuz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bitkilerde, dikkat, edilmesi, gerekenler, Şifalı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Forexte dikkat edilmesi gerekenler Burce Ödev ve Tezler 0 05 Haziran 2014 15:45
Güneşlenirken Dikkat Edilmesi Gerekenler Liaaa Sağlık Köşesi 0 07 Mayıs 2012 10:53
Diyette Dikkat Edilmesi Gerekenler Burce Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 23 Mart 2012 00:49
Rüyada dikkat edilmesi gerekenler limon Rüya Tabirleri 2 20 Eylül 2011 01:09
Güneşlenirken Dikkat Edilmesi Gerekenler Heidi Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 30 Nisan 2008 10:36