IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Deep

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2012, 19:59   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Galaxy S III’ü herkesten önce görün!




Samsung, “İnsanı en iyi anlayan” teknolojiyle donatılan üstün akıllı telefonu GALAXY S III’ü Türkiye’de satışa sunmadan önce kullanıcılarla buluşturuyor.

Samsung Electronics, doğadan ilham alarak tasarladığı yeni lider ürünü GALAXY S III’ü Türkiye pazarına resmi olarak sunmadan önce, test etmek isteyen kullanıcılar için ilk cihazlarını Samsung Mobil ve Dijital Plaza’larda sergiliyor. Bu özel telefonu ilk defa görüp deneyimleme fırsatı yakalayan kullanıcılar, ön sipariş formunu doldurarak GALAXY S III’ü herkesten önce satın alma şansına sahip olacaklar.

Samsung, GALAXY S III’ün Türkiye’ye gelişini, 30 Mayıs 2012, Çarşamba akşamı bir dizi benzersiz etkinlikle kutluyor. Caddebostan ve Nişantaşı’nda düzenlenecek ve dünyanın en ünlü DJ’lerinden Bob Sinclar ve Avicii’ye ev sahipliği yapacak ücretsiz partilerin yanı sıra, Rumeli Hisarı’na yansıtılacak dev vidyo gösterisi de İstanbullulara benzersiz bir gece yaşatacak.

Üstün özelliklerin gücü bir arada
Bu ince ve yenilikçi akıllı telefon, günlük hayatınızı kolaylaştıracak gelişmiş bir zekaya sahip. GALAXY S III‘ün 4.8 inç HD Super AMOLED ekranında şimdiye dek hiç tanık olmadığınız bir görüntü kalitesi ile karşılaşacaksınız.

8MP kamerası ve 1.9MP ön kamerası kullanıcılara çeşitli akıllı kamera özelliklerinin yanı sıra, yüz tanıma ile ilgili seçenekler de sunuyor ve her anın yakalanmasına olanak veriyor. Cihaz, aynı zamanda kullanım kolaylığını üst düzeyde gözeten Android 4.0TM Ice Cream Sandwich işletim sistemine sahip. Sezgisel teknoloji ile donatılan GALAXY S III, kullanıcılara kişiselleştirmeden ödün vermeyen eşsiz bir mobil deneyimi sunuyor.

GALAXY S III, 4 çekirdekli güçlü işlemcisi sayesinde, birçok işlemi kusursuz bir biçimde, yüksek performansla ve çok hızlı bir şekilde eş zamanlı olarak gerçekleştirmeyi mümkün kılıyor.

GALAXY S III yüzünüzü, sesinizi ve hareketlerinizi algılıyor

Akıllı Bekleme: Yenilikçi ‘Akıllı Bekleme’ özelliği sayesinde GALAXY S III’ün ön kamerası gözlerinizi takip ederek, telefon ekranının parlak ışık düzeyini koruyup izleme zevkinizi sürekli kılıyor. Siz baktığınız sürece ekran kararmıyor.

Direkt Arama: GALAXY S III konuşmak istediğiniz zamanı bile biliyor. Direkt Arama özelliği sayesinde biriyle mesajlaşırken, mesajlaştığınız kişiyi aramak istediğinizde, tek yapmanız gereken telefonu kulağınıza götürmek. Direkt Arama özelliği numarayı sizin için çeviriyor.

Akıllı Uyarı: GALAXY S III ne zaman geri döndüğünüzü bilir, siz yokken gerçekleşen cevapsız çağrı ve yeni mesajlarla ilgili sizi bilgilendirmek için, kısa bir titreşimle uyarır.

S Beam: ‘S Beam' özelliği ile başka bir GALAXY S III telefonuna dokunarak, 1GB boyutundaki bir filmi üç dakikada, 10MB'lık bir müzik dosyasını iki saniyede paylaşabilirsiniz, üstelik Wi-Fi veya hücresel bir sinyal olmasa bile!

‘AllShare Cast’ özelliği ile GALAXY S III telefonunuzdan televizyonunuza kablosuz bağlantı yaparak akıllı telefonun içeriğini anında büyük ekrana aktarabilirsiniz. ‘AllShare Play’ özelliği sayesinde ise, GALAXY S III cihazınızla tablet, PC ve televizyonlar arasında, mesafeden bağımsız olarak, her türlü dosyayı anında paylaşabilirsiniz. AllShare Play'deki “Group Cast” özelliği aynı Wi-Fi ağı üzerinde bulunan birden fazla arkadaşınızla ekranınızı paylaşabilme olanağını sunar, kişisel cihazınızdan gerçek zamanlı bir paylaşım yaparak iş arkadaşlarınızla aynı anda yorumlar ve değişiklikleri içeren çizimler hazırlayabilirsiniz.

Pop up play: Bu özellik aynı anda başka görevleri yürütürken ekranın bir bölümünde vidyo oynatabilmenizi sağlar; böylece e-postalarınızı kontrol ederken veya internette gezinirken vidyoyu kapatıp yeniden başlatmanıza gerek kalmaz.

En iyi fotoğrafı sizin için seçer: 8MP kamerası sıfır gecikmeli deklanşör hızına sahiptir; hareketli objeleri gecikmeden, kolayca yakalamanızı münmkün kılar. Görüntüyü görür ve anında resmi çekersiniz. ‘Çoklu Çekim’ işlevi, anında birbirini izleyen yirmi kare çeker ve ‘En İyi Fotoğraf’ özelliği sekiz fotoğrafın en iyisini sizin için seçer; böylece GALAXY S III kullanıcılara daha gelişmiş ve akıldan çıkmayan bir kamera deneyimi sağlar.

Samsung GALAXY S III deneyimleme standının yer aldığı mağazalar:
• Buyaka Samsung Dijital Plaza - İstanbul
• Palladium Samsung Mobil Plaza - İstanbul
• Trump Samsung Mobil Plaza – İstanbul
• Tem-Tur Samsung Dijital Plaza - İstanbul
• Panora Samsung Mobil Plaza – Ankara

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 26 Mayıs 2012, 20:10   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Galaxy S III’ü herkesten önce görün!




Görünce aşık oldum!..

__________________
Dünya çok acı çekiyor. Ama kötü insanların şiddetinden değil, iyi insanların sessizliğinden! / Napolyon
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
galaxy, görün, herkesten, iii’ü, önce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Herkesten önce siz görün! dreamy İnternet Dünyasından Haberler 0 21 Kasım 2011 16:48