IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Eylül 2012, 19:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung Mobile, 11 Ekim'de yeni bir basın etkinliği düzenleyecek




Samsung, Almanya'nın Frankfurt şehrindeki mobil ürün mağazasında gerçekleştireceği basın organizasyonu için davetiye dağıtımına başladı. 11 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikte büyük etki yapacak küçük bir cihaz tanıtacağını açıkça belirten mobil sektörün lideri, geçtiğimiz günlerde yayınladığı Android 4.1 Jelly Bean güncelleme takviminde yer alan Galaxy Music adlı telefonunu resmen gün yüzüne çıkarabilir.

Resmiyet kazanmadan önce yanlışlıkla Google'ın en yeni Android sürümüne güncellenecek modeller arasında listelenen Galaxy Music'in piyasadaki mevcut medya oynatıcılardan birinin yeni ismi olabileceği öne sürülmüştü. Ancak bugün çeşitli kaynaklar tarafından sağlanan veriler ışığında bizleri yeni bir müzik telefonunun beklediği iddia edildi. SammyHub sitesi cihazda, FM antenli FM radyo, Samsung'un SoundAlive teknolojisi, SRS, müzik oynatıcıya kolay ulaşım sağlayan bir müzik tuşu ve ön yüzde çift hoparlör gibi müzik odaklı fonksiyonların mevcut olacağını bildirdi. Ayrıca bir süredir Güney Koreli üreticinin mobil aygıtlarında ön yüklü olarak bulunan Music Hub servisinin Galaxy Music modeline bütünleşik halde eşlik edeceği tahmin ediliyor.

Orta segmentte konumlanması beklenen telefon, 3 inç büyüklüğünde bir ekran, 850MHz hızında tek çekirdekli işlemci, 512MB RAM, 4GB dahili hafıza, microSD kart slotu ve 3MP kameraya sahip olacak. Çift SIM kart destekli sürümünün de çıkış yapacağı bilinen Galaxy Music, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemiyle çıkış yapacak ve pazara sunulmasının ardından Android 4.1 Jelly Bean güncellemesini alacak.

Şimdilik etkinlik hakkında ancak bu kadar detaya sahibiz. Galaxy Music adlı bir aygıtın varlığı resmen doğrulandı, fakat tanıtımın 11 Ekim'de yapılacağını kesin bir dille ifade edemeyiz. Son dönemde GT-I9260 mode lnumaralı bir telefon üzerinde çalıştığı bilinen Seul merkezli üretici, bu ürünüyle de tüketicinin karşısına çıkabilir. Yine de davetiyede yer alan slogandan hareketle teknoloji dünyasını heyecanlandıracak büyük çaplı bir duyurunun yapılmayacağı düşünülüyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
11, basın, bir, düzenleyecek, ekimde, etkinliği, mobile, samsung, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsung'dan Yeni Kamera: Samsung Q20 Bulut Bilim Dünyasından Son Haberler 1 15 Nisan 2012 14:43
Samsung'dan Yeni Kamera: Samsung Q20 ALeMCi Bilgisayar Donanımı 0 15 Nisan 2012 11:11
Yeni iPhone Ekim'de Geliyor mu? ALeMCi Apple 0 10 Nisan 2012 13:21
15 Ekim 2010 Basın Özeti Lucifer Haber Arşivi 0 15 Ekim 2010 17:46
ÖSYM, hatalı kitapçık için saat 14.00'te basın toplantısı düzenleyecek Dilara YGS ve LYS'ye Hazırlık 2 25 Temmuz 2010 17:22