IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Eylül 2016, 15:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Witney Carson Kimdir, Biyografisi




Witney Carson Kimdir ?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Güzel dansçı Witnet Carson 1993 yılında doğmuştur. Ve henüz daha çok genç yaşlarda olmasına rağmen büyük projelerde yer almış bunların içerisinden de galibiyetler ile ayrılmıştır. Her zaman yaptığı danslar ve güzelliği ile tüm dünyanın dikkatini kendi üzerine çekmeyi başarmıştır güzel dansçı. Dans ederken en çok Latin danslarını ve salon danslarını yapmaktan hoşlanıyor.

Bunun yanı sıra koreograf olarak da kendisini geliştirmiştir. Bunların hepsinin dışında küçük roller olarak da olsa oyunculuk deneyimi de vardır.2012 yılından bu yana her dönem kendi isminden söz ettirmekte bir numaradır sanatçı. Katıldığı dans yarışmalarında daha küçük yaşlarda iken güzel başarılar elde ederek yoluna devam etmiştir. Dans alanında çalıştığı ve yarışmalara katıldığı zamanlarda bu alanda kendisini yetiştirmiş önemli insanlar ile çalışma fırsatı yakalamıştır.

Genç yaşlarda olmasına rağmen dört yıl boyunca sevgililik hayatı yaşadığı erkek arkadaşı ile dünya evine girmiştir. Kendisi evlenmeden önce okuduğu okullarda burslar kazanmıştır. Bunu da ettiği dans ve oralarda aldığı gayretten ötürü başarılarına borçlu idi. Yetenekli dansçı her zaman mesleğinde en iyi yerlere gelmek içi elinden gelen her şeyi yapacağını belirtmişti. Gerekirse uykusuz kalacağını ve sadece onu ayakta tutacak kadar yemek yemeyi söylemişti. Dans onun için bu dünyada en değerli varlıklarından bir tanesi idi. Kendisi gibi eşi de aynı zamanda dans alanında çalışmaktadır. İlişkileri bu danslar sayesinde başlamıştı. Birçok dans alanında hem dans ederken olsun, ister öğretirken hemen hemen her türlü platformda yer almıştır.

Witney Carson henüz daha çok genç yaşlarda büyük başarılara imza atmış ve hırsına yenik düşmemiş nadir sanatçılarımızdan bir tanesidir. Hayranları tarafından açılan kendi adına internet sayfaları vardır. Sanatçı hakkında bilmediklerinizi bu sayfalar yardımı ile öğrenebilme imkânı yakalayabilirsiniz. Ayrıca ünlü güzel dansçının sosyal medya üzerinde özgürce kullandığı kendisine ait hesapları da mevcuttur. Bu alanlarda kendi düşüncelerini rahatlık ile dile getirebiliyor. İstediği zamanlarda özel bir anını sevdikleri ile paylaşmak isterse bunu hem yazı yolu ile hem de fotoğraf paylaşarak yapmayı da başarabiliyor.

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
witney carson biyografisi, witney carson hayati, witney carson kimdir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pia Toscano Kimdir, Biyografisi Ebru Sanatçılar 0 08 Eylül 2016 14:59
Naz Sayıner Kimdir, Biyografisi Ebru Oyuncular / Yönetmenler 0 05 Eylül 2016 14:55
Sarah Jio Kimdir, Biyografisi Ebru Şairler / Yazarlar 0 02 Eylül 2016 17:13
Rachel Carson Kimdir - Rachel Carson Resimleri - Rachel Carson Biyografisi AftieL Bilim Adamları 0 18 Mayıs 2014 19:32
Akşemseddin Kimdir ? (Biyografisi) Sevda Düşünürler 1 23 Ocak 2012 23:47