22 Mart 2009, 18:33 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Barbunyalı Kapuska Barbunyalı Kapuska Malzemeler: 1 adet küçük Lahana 1 su bardağı Barbunya 100 gr. Kıyma 1 adet Soğan 1 çorba kaşığı Biber Salçası 1 çorba kaşığı Margarin Yeterince Sıcak Su 1 tatlı kaşığı Pulbiber Karabiber ve Tuz Hazırlanışı: Barbunyaları akşamdan ıslatıp 15 dk. kadar haşlayın. Bir tencerede margarinle birlikte doğranmış soğanları, kıymayı ve salçayı kavurun. Tencereye haşlanmış barbunyaları ekleyin. Lahanayı dört cm. kalınlığında doğradıktan sonra ilave edip, 5 dk. kadar pişmesini bekleyin.Lahanaların üzerini kapatacak miktarda su koyup 35 dk. pişirin. Pişmeye yakın baharatları ekleyin. Alıntı. | |
|
Etiketler |
barbunyali, barbunyalı, kapuska |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Barbunyalı Tako Tarifi | oneofgirl | Sebze Yemekleri | 0 | 31 Temmuz 2013 16:27 |
Barbunyalı Taze Fasulye | Violent | Zeytinyağlılar | 0 | 14 Mayıs 2013 11:34 |
Yalancı Lahana Dolması ( Lahana Yemeği , Kapuska , Yalancı Dolma ) | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 13 Mayıs 2013 13:28 |
Etli Kapuska | Burce | Et Yemekleri | 0 | 21 Nisan 2012 05:54 |
Barbunyalı Mevsim Salata | Dilara | Salatalar Mezeler | 0 | 23 Nisan 2010 13:03 |