IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01 Mayıs 2010, 15:23   #1
Dilara
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Turşu Kavurması




Turşu Kavurması
Malzemeler:
½ kilo fasulye turşusu
5 adet kuru soğan
4 yemek kaşığı tereyağı
Hazırlanışı:
1- Fasulye turşunu ister enine keserek, ister aynı boyutta, elinizle sıkarak suyunu süzdürün.
2- Soğanları ince ince doğrayın.
3- Yağı geniş ve yayvan bir kaba alın. Soğanları ekleyin ve sararıncaya kadar kavurun.
4- Fasulyeyi ilave edin. 15-20 dakika kavurun. Ocaktan alın ve sıcakken servis yapın.
Afiyet olsun!

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
kavurması, turşu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nefis Turşu Kavurması Burce Turşular 0 23 Mart 2016 17:23
Haşlama Turşu Burce Turşular 0 17 Mayıs 2012 03:54
Geleneksel kurban bayramı yemeklerinden olan -Kurban Kavurması- Et Kavurması(Resimli) Sevda Et Yemekleri 0 06 Kasım 2011 11:56
Turşu Yapımı Turşu Tarifleri YapraK Turşular 0 28 Eylül 2009 16:53
Mısır Ekmeği Ve Turşu Kavurması YapraK Turşular 0 28 Eylül 2009 16:47