31 Temmuz 2013, 16:48 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Ballı Sebze Malzemeler 4 adet şalgam 4 adet havuç 1 adet soğan 3 çorba kaşığı bal 100 gr. tereyağı 1 adet defne yaprağı Tuz, karabiber 4 adet bonfile Yemeğin Tarifi Şalgam ve havucu ayıklayıp, küp şeklinde doğrayın. Soğanı ortadan ikiye kesin. Küçük bir tencereyi yarısına kadar su ile doldurun. 2 çorba kaşığı bal ve soğanı ekleyip kaynatın. Sebzeleri ilave edip 5 dakika haşlayın. Sebzeleri sudan çıkarıp süzün. 50 gr. tereyağında kavurun. Tuz, karabiber ve defne yaprağını ekleyin. Üzerine kalan 1 çorba kaşığı balı koyup karıştırın. Ballı sebzeleri tereyağında kızartılmış bonfilenin yanında garnitür olarak servis yapın. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
ballı, sebze |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ballı Muz Tatlısı | Burce | Tatlılar | 0 | 26 Mayıs 2012 23:54 |
Ballı Saç Maskeleri | Dilara | Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri | 0 | 17 Mart 2011 16:20 |
Ballı Limon | YapraK | İçkiler İçecekler | 0 | 10 Nisan 2009 06:18 |
Ballı Tavuk | Kralice | Et Yemekleri | 0 | 23 Mart 2009 18:33 |
Ballı Dudaklar | Kralice | Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri | 1 | 03 Ocak 2009 23:43 |