IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 21 Temmuz 2013, 18:23   #1
Estela
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşk ne bekler?





Aşkın beklentileri çok fazladır. Yaramaz küçük bir çocuktur aşk. Söz dinlemez asildir. Sürekli ister istediğini alamayınca küser. Gönlünü alırsınızistemeye devam eder. Bir yan*dan sizi yorsa da onun yüzünde gördüğünüz gülümseme sizin de mutlu olmanızı sağlar.

Aşk sadece sevdiğini söylemeyi değil sevildiğini görme*yi de ister. ‘Seni seviyorum’ sözü herkesi mutlu eder ama söy*lenenler davranışlarla gösterilmezse aşka inanmak zorlaşır.

Aşk zaman ve emek ister. Âşık olan kişiler zamanlarını sevdikleriyle geçirmek isterler. Tıpkı develer susuz kaldıkları zaman hörgüçlerindeki suyla ayakta kalabildikleri gibi âşık*lar da sevdikleriyle bir aradayken yaşadıkları heyecan ve mutluluğu depo eder ve ondan ayrı kaldıklarında yaşadıkla*rı mutlu anların sayesinde yaşamlarına devam ederler. Bu ne*denle uzun süreli ayrılıklar âşıkları mutsuz eder. Bir arada zaman geçirmek paylaşımları arttırdığı için duyguların yo*ğunluğunu da arttırır. Dahası insanlar birbirlerini ancak za*man içinde tanır ve tanıdıkça da kabullenirler.

Aşk tolerans bekler. Aşk bencilliği kabul etmez. Bizim yaşamak istediklerimizin yanı sıra karşımızdaki kişinin de is*tekleri olduğunu hiç unutmaz. Kendi doğrularının kesin ve net olduğu konusunda ısrarcı olmaz. İnatlaşmaz.

Aşk saygı bekler. Kaba ve sert davranışlar incitici tavır*lar bir süre sonra aşkın önüne geçer. Güzel duygular görün*mez olur. Aşk sözcüklerinin yerini hakaretler bağrışmalar alır. Ve aşk ayrılıp barışmalarla devam eder. Ayrılıp barışma*lar ayrılıp barışmalar ve ayrılıklar…


Aşk sorumluluk bekler. Aşk sevdiğine zaman ayırmayı arayıp sormayı bekler. Sevilenin beklentilerini de dikkate alarak davranmayı ister. Söylenenlerin yapıldığını da görmek ister. Sorumluluk bekler; âşık olan karşısındakini mutlu et*mek için çabalasın ister.

Aşk güven bekler. Karşısındakine inanmak ister. Söyle*dikleri ile yaptıklarının paralel olmasını yalan söylememeyi bekler. Zor zamanlarında sevdiğinin yanında olmayı ve ona destek olmayı ister.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, bekler, ne


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aşk Sizden Ne Bekler Zen Ruh Sağlığı 0 01 Mayıs 2013 14:12
Mihriban dua bekler.. esekherif Amatör Şairler 6 24 Nisan 2012 14:40
Bir Kız Neyi bekler? Dilara Serbest Kürsü 9 02 Eylül 2008 21:45