IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 12 Ocak 2009, 15:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Askın 7 Sevıyesı




Beraberliginizin ne zamandir devam ettigi cok da belirleyici degil; asil olay askinizin hangi seviyede seyrettigini gosteren basit ipuclarinda gizli. Askin 7 seviyesini bilirseniz, aci finale ne uzaklikta durdugunuzu kolayca anlarsiniz!

SEVIYE 1:
AKLIM BASIMDA DEGIL


Tanistiginiz andan beri karninizda kelebekler ucusuyor, ayaklariniz yerden kesiliyor, kendinizi dunyanin en mutlu insani gibi hissediyorsunuz. Merak etmeyin, yalniz degilsiniz. Bu ve buna benzer belirtiler, iliskinin ilk gunlerinde ortaya cikan dogal tepkilerdir. Olanlar karsisinda insan ister istemez teslimiyet bayragini cekiverir. Onemli olan teslimiyetin duzeyini karsinizdakine gore belirlemektir.

SEVIYE 2:
SUREKLI ONDAN BAHSEDIYORUM


Birkac aydir berabersiniz ve birbirinize dair kesfettiginiz ne varsa insanlara anlatmaya bayiliyorsunuz. Diger yandan, insanlarin sizden sIkilabilecegini de dusunuyorsunuz. Siz sonsuza dek partnerinizle bir arada kalabileceginizi hayal ederken, herkese surekli onu anlatmaniz yuzunden ilk kavgalar yasanabilir. Biraz daha ketum olun.

SEVIYE 3:
BENI OLDUGUM GIBI SEV

Sik tekrarlayan aglama nobetleri ve kavgalar gundemde... Artik cesit kiyafetleri, makyaj malzemelerini bir kenara koydunuz. 24 saat bakimli olmaya useniyorsunuz. Nasil olsa o sizi taniyor ve sizi oldugunuz gibi seviyor, degil mi? Ama bu durum cok uzun sure istediginiz seviyede gitmeyebilir. Kendinize cekiduzen verin ve onunla tanistiginiz zaman ne kadar bakimliysaniz, yine oyle olun.

SEVIYE 4:
ARTIK TELEPATI DEVREDE

Birbirinizin cumlelerini tamamladiginiz evredir. Bir soru soruldugunda, cevabin ne olmasi gerektigini biliyorsunuzdur. Partneriniz huysuzlaniyorsa hasta olacagini anlarsiniz... "Paran var mi?" dediginizde "Alisverise mi cikalim" cevabini almaniz da genellikle bu evreye rastlar! Oncekilere oranla daha rahat bir surectir, tadini cikarin.

SEVIYE 5:
YOKSA BENDEN SIKILDI MI?

Askin yerini sevgiye biraktigi, iliskinin de rutinlesmeye basladigi evredesiniz. .. Bu evrede her iki taraf da arkadaslariyla daha cok vakit gecirmek ve biraz daha sosyallesmek ister. Taraflar birbirlerinden sIkildiklarini dusunurler, aslinda ihtiyaclari olan biraz zamandir. Birbirinize biraz anlayis gosterir, istedigi zamani verirseniz her sey yolunda gider. Inatlasmaya kalkmayin!

SEVIYE 6:
YOK, BENI SEVIYOR

Besinci seviyeyi kazasiz belasiz ardinizda biraktiysaniz, partnerinizin hálá neden yaninizda oldugu sorusunun cevabini bulmussunuz demektir: Cunku sizi seviyor. Arkadaslariyla rahatca gorustu, baski hissetmedi ve yine gule oynaya yaniniza geldi...

Bundan sonra ihtiyaciniz olan sey, olaylara birbirinizi kirmadan hosgoru cercevesinde bakmaktir. Bu sayede bircok cift uzun yillar birlikteliklerini keyifle surdurur.

SEVIYE 7:
YOLUN SONU GORUNDU

Bunca zaman gecti hâlâ iletisimde sorun mu yasiyorsunuz? Ne yazik ki, bosa kurek cekiyorsunuz. 7'nci seviye bir bakima askin sonudur! Sik sIk birbirinizle kavga etmek, surekli yanlis anlasilma halinde olmak, ayrilik canlarinin caldigini, dahasi her sey yoluna girse bile bir daha asla o ilk asIk oldugunuz insana ulasamayacaginizi gosterir.

__________________
Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
7, askin, askın, seviyesi, sevıyesı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Askın Yalan Olduğunu Söylemediler Bana Rhytia Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 31 Ocak 2014 21:48
Askın Yalan Olduğunu Söylemediler Bana.. Ein Aşk ve Sevgi Köşesi 0 23 Haziran 2010 14:07
Ben giderken sana askın son satırLarını bıraktım Lady Aşk ve Sevgi Köşesi 0 15 Temmuz 2009 11:56