IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By N999

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 24 Mart 2012, 00:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hiç Kimseyi Bekleyen Kadınlar




Aşk hakkında en güzel düşlerden biridir doğru adamı beklemek ama aşkın en büyük düşü, belki de en büyük yanılgısıdır. Doğru adamı, ruh ikizinizi, beyaz atlı prensi veya hiç kimseyi beklersiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


En acısı hiç kimseyi beklemektir çünkü hiç kimsenin içinde hem doğru adam, hem ruh eşi, hem beyaz atlı prens saklıdır. Hiç kimseyi bekleyenin yürek kırgınlığı öyle çoktur ki; büyüklüğünden görülmez!

Bay Yanlış’ın peşinden bir ömür gidenlerden daha çok acıtır yüreğimi hiç kimseyi bekleyenler çünkü onlar beklediklerinin bile farkında değillerdir. Küskünlükleri, gururları, kırgınlıkları ve ümitsizlikleri yüreklerinin üstünü kapladığından, aşka inanmadıklarını zannederler.

Hiç kimseyi bekleyen, pardon beklemeyen kadınların çoğu, daha önce en az bir kere şöyle sağlam bir aşkın eteklerinde kör kütük savrulup acı çekmişlerdir. Güçlü, dirayetli, sert ve taştan ekmek çıkartan kadınlardır. Acılarını, kederlerini, gözyaşlarını yüzlerinde göremezsiniz.

Onlar pek çoğuna göre kırılmaz kabuklar, geçilmez duvarlarla çevrilmişlerdir ve her şekilde başlarının çaresine bakabilirler. Kimse onların bir erkeğin yanında sokak kedisine dönüşeceğini tahmin edemez. Onların kırılması, bükülmesi, incinmesi zordur çünkü onlar dayanıklıdır.

Oysa pek çoklarının yanılgısıdır bu! Hiç kimseyi bekleyen kadınların yürekleri, başkalarından daha yumuşak, daha kırılgan ve hassastır. Onların sevdası da, belası da büyüktür.

Mutlaka daha önce denemiş, direnmiş, ellerinde ve yüreklerinde ne varsa ortaya dökmüşlerdir ve uğruna baş koydukları o sevda muhtemelen en değmeyecek adama denk gelmiştir. O yüzden kırgın ve yorgunlardır. Ağırlarına gitmiştir öylesine inandıkları bir aşktan kovulmak, vazgeçmişlerdir.

Hiç kimseyi bekleyen kadınların ardından giden adamların yanılgısı ise; onların aşka aşık olduklarını görememeleridir. O kadınların gözbebeklerinde sevda gizlidir ve en çok onlar aşkı sunmaya gönülden niyetlidir. Sadece bunu hatırlamaları gerekir.

Bir gün gerçekten bir baba yiğit gelir, hiç kimseyi bekleyen bir kadının kolundan tutar, yüreğinin bahçesine götürür, baş tacı eder oturtur. İşte o zaman krallık serilir önüne, o kadının yerini aşkın oku alır ve sevginin en güzel çiçekleri o bahçede açar. Yeter ki birisi, hiç kimseyi bekleyen kadınların aslında en çok bekleyen olduğunu anlayabilsin!

Candan Ünal

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bekleyen, hic, kimseyi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık