IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 30 Nisan 2012, 13:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Birlikte Yaşlanalım




Sana sevgimden başka verecek pek fazla şeyim yok. Bütün sahip olduklarımı dostlara yatırdım, onların faizini alıyorum. Ama çok sevgim var, sınırsız! Seni seviyorum, birlikte yaşlanalım mı?


Öyle büyük, beylik laflarım yok cebimde; hepsini gençken birilerine harcadım. Öksüz kaldım cümlelerim, yetim kaldı sevgilerim… Hepsini tek başıma büyütemezdim, cümlelerimi onlara verdim, sevgimi alıp bugüne geldim.

O yüzden düzüm işte! Herkesten ve belki pek çok kadından daha düzüm ama çok severim seni, sözüm de sözdür. Fazla dürüstüm biliyorum, oyunları beceremem, aptal gibi davranamam, anlamamış gibi yapıp egonu besleyemem. Neysem oyum işte, sen de sever misin beni?

Gözüm hiç yükseklerde olmadı, bundan sonra da olmayacaktır sanırım. Çok basit hayallere teşneyim hatta! Birlikte yaşlanalım mı?

Ölene kadar sevelim birbirimizi mesela, zaten ne kaldı şunun şurasında; 20-30 yıl daha... O vakti güzel geçirelim diye en azından, sevelim mi birbirimizi?

Küçük bir evimiz olsun, büyüğüne gerek yok! Güzel bir mutfağı olsun ama, sabahları cam kenarında kahvaltı edelim. Sen bana gördüğün rüyaları anlat, ben gündüz niyetine dinleyeyim.

Gelip geçeni seyredecek kadar hareketli ama kitap okurken kuş cıvıltılarını duyacak kadar sakin bir yerde olsun evimiz. Yüksek katlara gerek yok, bahçeye çıksak bile bence kafidir halimiz.

Sağlığımıza şimdiden iyi bakalım ki; yasaklamasın bize her şeyi doktor, şöyle karşılıklı her gün bir kahve içelim. Sen konuş ben dinleyeyim, ben konuşayım sen dinle; öyle geçinip gidelim.

Sana gönlümden, ömrümden, bedenimden ne kaldıysa hepsini vermeye razıyım ama en çok sevgimi.. Ne dersin birlikte yaşlanıp, birlikte ölelim mi?

Candan Ünal

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
birlikte, yaşlanalım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Birlikte Arayalım ;) Düş Fıkra 1 23 Nisan 2011 10:07
Birlikte Yükseliş noir İslamiyet 0 19 Nisan 2011 14:59