IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Kasım 2008, 10:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yıldızlar karması bir aile hikayesinde buluştu




Yönetmen Dennis Lee'nin senaryosunu yazıp yönettiği 'Bahçemdeki Ateş Böcekleri' bu cuma vizyona giriyor. Bir aile dramını anlatan filmde Julia Roberts, Willem Dafoe, Ryan Reynolds ve Hayden Panettiere rol alıyor.

'Bahçemdeki Ateş Böcekleri', beklenmeyen bir trajedi ile bir ailenin yaşadığı sevgi ve sadakat karmaşasını konu ediyor. Film, Dennis Lee'nin ilk defa yazdığı senaryonun yönetmenliğini de üstlenmesi ile dikkat çekiyor.

Fedakar bir anne
Daha önce çektiği bir kısa sinema filmi ile Akademi Ödülü kazanmış olan Lee, annesini 2002 yılında kaybettikten sonra bu yarı-otobiyografik aile dramasını kaleme almış. Film, çarpıcı senaryosuyla olduğu kadar, 'yıldızlar karması' diyebileceğimiz oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Filmde; Julia Roberts, Ryan Reynolds, Willem Dafoe, Emily Watson, Carrie-Anne Moss ve Hayden Panettiere gibi isimler rol alıyor. Yönetmen Dennis Lee, filmdeki her karakterin hikayesini eşit oranla perdeye yansıtmaya çalıştığını söylüyor. Julia Roberts, Geçen yıl 'Charlie Wilson'ın Savaşı' adlı filmden sonra bu filmdeki kadın karakterlerinden Lisa'ya hayat veriyor. Kendi çocuklarını yetiştirmek uğruna eğitimini yarıda bırakan ve çocukları koleje başladığında kendi kimliğini kazanan Lisa'yı oynayan Roberts, bu rolle sinemaya daha uzun süre devam edeceğini gösteriyor. İkiz çocuklarının doğumundan sonra kısa süre beyazperdeye ara veren ünlü aktris, bu filmde de iddialı oyunculuğunu gözler önüne sermeyi hedefliyor. Yönetmen Dennis Lee ile çalışmaktan büyük keyif aldığını belirten Roberts, "Willem Dafoe gibi bir aktörle oynamak insanın işini gerçekten çok kolaylaştırıyor" şeklinde konuşuyor.

Problemli bir karakter
Film konusu itibariyle başta erkek karakterlerin etrafında geçse de, zamanla hikaye bütün ailenin etrafında dönüyor. Scarlett Johansson'ın eşi olan Ryan Reynolds, rolü kabul etmesindeki etkeni şöyle açıklıyor: "Öncelikle birçok problemi olan bir karakter olmasıydı... Birini kaybettiğimde o an hiçbir şey hissetmem. Hani bir uyuşukluk hissizlik şoku yaşarsınız. Oynadığım karakter Michael evine döner ve hiç beklemediği bir haber alır. Sanki canını yitirmiştir. Yaşadıklarına rağmen Michael hiçbir şey hissedemez."

__________________
Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aile, bir, buluştu, hikayesinde, karması, yıldızlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
TBL All-Star 2015 | Asya Karması 130 - 138 Avrupa Karması Kalemzede Basketbol 1 19 Ocak 2015 02:07
2013 NBA ALL STAR MAÇI | Doğu Karması 138-143 Batı Karması Kalemzede Diğer Spor Branşları 0 18 Şubat 2013 17:29
Yıldızlar bu albümde buluştu Collettivo Kültür ve Sanat 0 29 Haziran 2008 01:54