IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Tufan

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Aralık 2012, 15:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
5 yeni film vizyonda




Denzel Washington'ın başrolünde yer aldığı 'Uçuş', genç bir yazarın hızla yükselişini konu edinen 'Çalıntı Hayat', yerli komedi filmi 'Çakallarla Dans 2' haftanın öne çıkan filmleri...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu hafta 2'si yerli, 5 yeni film vizyona girdi.
UÇUŞ[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Yönetmenliğini Robert Zemeckis'in, senaristliğini John Gatins'in üstlendiği ''Uçuş'' haftanın öne çıkan filmlerinden.
Oscar ödüllü Denzel Washington, filmde düşme tehlikesi yaşayan uçağı kurtaran pilot rolünde izleyici karşısına çıkacak.
Başarılı pilot Whip, düşmekte olan bir uçağı bütün pilotluk yeteneklerini kullanarak çok sıra dışı bir biçimde, en az hasarla yere indirmeyi başarır; mürettebatla birlikte uçaktaki pek çok insanın da hayatı kurtulur. Whip hastanede gözünü bir kahraman olarak açar ama kaza soruşturmasında hiç beklemediği bir ithamla karşılaşır. Raporlar kaptan pilotun uçuşa alkol alarak çıktığını göstermektedir. Bir yandan kurtardığı hayatlar, hiç kimsenin o uçağı kendisi gibi indiremeyeceğini söylerken bir yandan da hakkında açılan mahkeme ile uğraşmak durumundadır.

ÇALINTI HAYATLAR
Bradley Cooper'ın başrolde yer aldığı ''Çalıntı Hayat'', genç bir yazarın edebiyat dünyasında hızla yükselişini konu ediniyor.
Filmde, edebiyat dünyasında beklenmedik bir şekilde zirveye çıkan genç yazar Rory Jansen'ın, hayatını yoluna koyduğunu düşündüğü sırada karşılaştığı gizemli adam yüzünden yaşayacağı sıkıntılar izlenecek.
The Words bir sonraki büyük Amerikan romanının yayınlanmasından sonra uzun zamandır beklediği başarıyı kazanan genç yazar Rosy Jansen’ın hikayesini anlatıyor. Tek bir sorun vardır. Kitabı o yazmamıştır. Geçmişi peşini bir türlü bırakmayan Rosy’nin edebi yıldızı yükseldiği sırada, başka birinin eserini çalmasının ve hırsla başarıyı hayattaki en önemli iki kelimenin üstüne koymanın daha bedelini ödemek zorunda kalır.
Yönetmenliğini Brian Klugman ve Lee Sternthal'in yaptığı filmde, Olivia Wilde, Ben Barnes, Zoe Saldana ve John Hannah rol alıyor.


BENİM ANNEM BİR DİNOZOR
Haftanın animasyon filmi ''Benim Annem Bir Dinozor'', çocukları sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.
John Kafka ve Yoon-suk Choi'nin yönetmen koltuğunda oturduğu 3 boyutlu filmde, ''Ernie'' ve ''Max'' adında iki yaramaz çocuğun hikayesi anlatılıyor.
Evden kaçan iki arkadaş, yumurta şeklinde bir zaman makinesine girerek, 65 milyon yıl öncesine giderek kendilerini dinozor yumurtalarıyla dolu bir yerde bulur. Anne dinozor tarafından sahiplenen ikilinin, yumurtalar çatlayıp gerçek yavrular ortaya çıkmadan geri dönmenin yollarını ararken yaşadıkları macera, çocukları eğlendirecek.

ÇAKALLARLA DANS 2 : HASTASIYIZ DEDE
Murat Şeker, kendi yazıp yönettiği ''Çakallarla Dans''ın ikinci filmi ''Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede'' için yeniden kamera arkasına geçti.
Şevket Çoruh, İlker Ayrık ve Timur Acar'ın başrollerde yer aldığı filmin konusu özetle şöyle:
Çakallık yapan kahramanlar, hapse girmiş ve orada zor günler geçirmektedir. Mahallelerinden ve futboldan uzak kalmak onlar için çok zordur. Suçlular üzerinde yapılacak tıbbi bir deney için kobay arandığını öğrenen kahramanlar, bunun ucunda şartlı tahliye olduğunu duyunca kobay olmaya karar verirler. Dışarı çıkınca artık çakallık yapmayacaklarına dair birbirlerine söz verirler. Ama mesele çakal olmak değil, çakallarla dans edebilmektir.

AÇLIĞA DOYMAK
'Kurtlar Vadisi Filistin'in yönetmeni Zübeyr Şaşmaz'ın 'Açlığa Doymak' adlı yeni filmi sinemaseverlerle buluşuyor.
Başrollerini Mete Horozoğlu, Hazar Ergüçlü ve Didem Balçın'ın paylaştığı filmde Ali Sürmeli, Musa Uzunlar, Lale Mansur gibi isimler yer alıyor.
Film, birbirlerinden farklı dünyalarda yaşayan üç insanın sıradan hayatlarının, ölümü dileyecek kadar büyük bir azaba dönüşmesini anlatıyor. Açlığa Doymak, “Ruhsal bir azap bedensel bir acıyla yenilebilir mi? İnsan en temel ihtiyacı olan yeme içme arzusunu bir amaç uğruna kesebilir mi” sorusuna cevap arıyor.

OPERASYON ARGO
Gerçek olaylara dayanan "Argo" altı Amerikalıyı kurtarmak için düzenlenen, İran rehine krizinin sahne arkasında ortaya çıkan ve halkın yıllar sonra öğrendiği gizli bir operasyonu anlatıyor.
İran devriminin kontrol edilemeyecek noktaya ulaştığı dönemde, 4 Kasım 1979''da militanlar Tahran''daki ABD elçiliğine saldırırlar ve içeride bulunan 52 Amerikalıyı rehin alırlar. Ancak tüm bu kaosun ortasında altı Amerikalı kaçmayı başarır ve Kanada büyükelçisinin evine sığınır. Bulunmalarının ve büyük olasılıkla öldürülmelerinin an meselesi olduğunun farkında olan Tony Mendez (Ben Affleck) adında bir CIA "sızma" uzmanı altı Amerikalının ülkeden sağ salim çıkmasını sağlayacak riskli bir plan yapar. Böylesine inanılmaz bir plan ancak filmlerde olmaktadır.

SİMURG
Yönetmen Ruhi Karadağ'ın ''cezaevi ve açlık grevlerini'' işlediği belgesel türündeki filmi ''Simurg'', vizyona girdi.
‘Simurg’da, F Tipi cezaevlerine karşı ilk kez 1996’da başlatılan ölüm oruçlarına katılan 6 arkadaşın, 2000’deki ölüm oruçları ve Hayata Dönüş Operasyonu’na bakışları yansıtılıyor.
Refik Ünal, Cafer Gürbüz, Çiğdem Kazan, Hüseyin Muharrem Gündüz, Ali Ekber Akkaya ve Delil İldan’ın hem 2000, hem de 2010 yılında çekilen görüntülerinin kullanıldığı 109 dakikalık film, onların hikâyesi üzerinden şekilleniyor. Korsakoff hastalığına yakalanan, konuşmakta ve yürümekte zorluk çeken 6 arkadaşın düşünceleri, ‘gökyüzü altında’ çay içmeye duydukları özlem, umutları, tanıklıkları ve bugünleri aktarılıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 08 Aralık 2012, 21:09   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 5 yeni film vizyonda




hastasıyızzzzzzzz dedeeeeeee!!!!

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Parayı Hayatınızın Her karesinde bulabilirsiniz ama Dostu Her zaman bulamazsınız.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
5, film, vizyonda, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
5 yeni film vizyonda Sevda Sinema Dünyası 0 21 Ekim 2012 09:34
8 yeni film vizyonda PassioN Kültür ve Sanat 0 27 Nisan 2012 21:54
6 yeni film vizyonda PassioN Kültür ve Sanat 0 09 Mart 2012 20:25
3 Yeni Film Vizyonda.. Düş Kültür ve Sanat 0 02 Eylül 2011 00:02
4 yeni film vizyonda Feronia Sinema Dünyası 0 01 Ocak 2010 14:56