IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2020, 14:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Tenet"in Düşük Gişeye Sahip Olacağı Öngörülüyor




Christopher Nolan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Tenet filmi ile ilgili National Association of Theatre Owners'ın CEO'su John Fithian konuştu. Fithian'ın öngördüklerine göre, coronavirüs sonrası ilk vizyon filmlerinden biri olması beklenen Tenet'in gişesi çok düşük olacak.

Coronavirüs salgını, yaklaşık olarak 6 aylık süreçteki tüm vizyon filmlerinin sonbahar aylarına doğru ertelenmesine neden oldu. Ancak buna direnen filmler de mevcut. Bunlar arasında John David Washington ve Robert Pattinson başrollü Tenet bulunuyor. Warner Bros, filmin vizyon tarihini Temmuz ayından başka bir tarihe almak istemiyor ve kesin olarak sinemalarda gösterime sunulacağını söylüyor. Ancak diğer yandan Temmuz'a kadar sinemaların açılması durumunda bile coronavirüs nedeniyle kalabalıktan korkan kitlelerin sinemalara akın etmeyeceği düşünülüyor.

Bu konuda hakkında National Association of Theatre Owners'ın CEO'su Fithian şu konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Sosyal mesafe kurallarına bağlı kalarak nasıl sinemaları açabileceğimizi planlıyoruz. Şirketleri bilet rezervasyonuna ve personel eğitimine yönlendirmek için cesaretlendiriyoruz. İnsan temasını azaltmak için yenilikçi yolları göz önünde bulunduruyoruz. Ve çalışanlar kendilerini iyi hissetmiyorlarsa evlerinde kalacaklarından emin olmalıyız. Disney ve Warner'ın sinema modeline olan inançlarını kanıtlamak için bunu yaptıklarını hissediyoruz. Yani fazladan yol gidiyoruz. Geleneksel izleme yolu bu filmler için mantıklı (Tenet ve Mulan). Eğer bir yıl önce vizyona girmiş olsalardı çok daha uzun süre sinemalarda kalırlardı. Geçtiğimiz yılın gişesine göre çok daha az sayılara sahip olacaklar. Ama harika bir iletişim olacak. İnsanlar Tenet'i çok sevecek ve sosyal medyada paylaşacak."

Christopher Nolan, bir süre önce açıklama yaparak önemli olan tek şeyin insanların Tenet'i görmesi olduğunu söylemişti. Bu durumda yönetmen, streaming platformu planlarına açık olduğunu alttan alta belirtiyordu. Ancak Warner Bros yakın zamanda açıklama yaparak, filmin kesinlikle sinemalarda gösterileceğini söylemiş ve bu kapıyı kapatmıştı.

Eğer coronavirüs salgını sona ererse Tenet, 17 Temmuz 2020 tarihinde sinemalarda olacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



beyazperde.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
tenet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
CHP'li Vekil "Kuran'a Sahip Çıkın" Çağrısı Yaptı aLya Haber Arşivi 0 15 Temmuz 2014 22:37
"Son 13 yılın en düşük büyümesini yaşayacak" Thetis Haber Arşivi 0 15 Mayıs 2012 08:07
"Bireysel teknik kapasitemiz düşük" Desmont Diğer Spor Branşları 0 15 Ocak 2012 20:41