IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ekim 2022, 16:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tamamen Kadınlardan Oluşan "Hızlı ve Öfkeli" Filmi Gündemde




Universal Pictures film şefi, konuya sıcak baktıklarını açıkladı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hızlı ve Öfkeli serisi, 2023 Mayıs'ında çıkacak 10. film "Fast X" ile başlayan iki bölümlük finalle sona erecek. Hayranlar uzun süredir, tamamen kadınlardan oluşan bir spin-off filmi üzerinde kafa yoruyor ve serinin yaratıcı ekibine göre bu kesinlikle mümkün. Universal Pictures film şefi Donna Langley, Business Insider ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda kadınlardan oluşan bir Hızlı ve Öfkeli filmi görmeyi istediğini doğruladı.
2001 yılında, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster gibi oyuncularla başlayan Hızlı ve Öfkeli serisi toplamda 9 filme ulaştı. Gal Gadot’nun Gisele Yashar, Nathalie Emmanuel’in Ramsey, Michelle Rodriguez’in Letty Ortiz, Helen Mirren’in Queenie, Charlize Theron'un Cipher karakterini ve "Hızlı ve Öfkeli 10"da izleyeceğimiz Brie Larson'ı düşündüğümüzde, hayranların kadınlarda oluşan bir film beklemesi hiç şaşırtıcı değil. "Serimizde çok sayıda harika kadın karakter var ve şimdi Brie Larson da ekleniyor." diyen Langley, Vin Diesel'in de bu fikre sıcak baktığını belirtti.
Hızlı ve Öfkeli, son 20 yılda sokak yarışı kökenlerinden çok uzaklaştı, ancak şimdi bu keyifli yolculuk Fransız yönetmen Louis Leterrier (The Transporter) ile bitiş çizgisine yaklaşıyor. "Hızlı ve Öfkeli 9"un uzay macerasından sonra bizi nasıl bir final beklediğini tam olarak kestiremesek de iki filmden oluşan final destanında ana kadrodan Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Charlize Theron, Helen Mirren, Jason Statham, Lucas Black, John Cena ve Anna Sawai'nin geri döneceğini kesin olarak biliyoruz. "Hızlı ve Öfkeli 10" da bu isimlere Jason Momoa ve Daniela Melchior da eşlik edecek.



beyazperde.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli 9 Filmi Konusunda Kafa Karıştıran Bir Paylaşım Yaptı GeN Yabancı Diziler 0 30 Nisan 2020 00:51
"Hızlı ve Öfkeli" serisinin sert adamları sözleşme gereği asla yenilmiyor! L_ Televizyon Dünyası 0 06 Ağustos 2019 15:16
Öfkeli kocadan eşine "50 kuruşluk çikolata" dayağı Seth Haber Arşivi 4 16 Ağustos 2014 03:19