22 Mart 2009, 18:13 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Gürcü Usulü Sarımsaklı Sos Gürcü Usulü Sarımsaklı Sos Malzeme: 8 diş sarmısak Tuz Yarım kahve kaşığı kişniş tohumu Sirke Su Hazırlama: Sarmısakları havanda dövün. Tuzunu, kişnişini atın. İyice karıştırın. Sirkeyi dökün. Üstüne biraz soğuk su koyun. Yeniden karıştırın. Bu sos soğuk hindi, piliç, balık ve et yemeklerinde kullanılır. Alıntı. | |
|
Etiketler |
gurcu, gürcü, sarimsakli, sarımsaklı, sos, usulu, usulü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gürcü Mantısı Tarifi | Elysian | Hamur İşleri | 0 | 25 Haziran 2014 10:51 |
Gürcü Hatun | InTheDarK | Tarih | 0 | 08 Nisan 2012 19:30 |
Abhazya'dan, Gürcü bölgesine operasyon | Cemalizim | Haber Arşivi | 0 | 09 Ağustos 2008 22:00 |