22 Ocak 2012, 10:58 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Soslu enginar Malzemeler: 1 Adet Enginar Yarım Limon Suyu 2 Çorba kaşığı Yoğurt 1 Çorba kaşığı Mayonez 1 Çorba kaşığı Limon Suyu 1 Çorba kaşığı Zeytin Yağı 1 Diş Sarımsak 1 Çay Bardağı Dereotu Yeteri kadar Tuz Yeteri kadar Beyaz Biber Yapılışı: Enginarı yıkayıp kabuklarıyla birlikte limonlu suda haşlayın. Yoğurt, mayonez, limon suyu ve zeytinyağını çırpın. İçine sarımsak rendeleyin. Dereotu, tuz ve beyaz biberi ekleyip karıştırın ve enginar ile birlikte servis yapın. Soslu enginar artık hazır, afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
enginar, soslu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beşamel soslu enginar | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 04:38 |
Ispanak Soslu Enginar | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 02:28 |
Mercimekli Enginar | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 19:03 |
Zeytinyağlı Enginar | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 01:45 |
Enginar Dolması | Kralice | Dolma ve Sarmalar | 1 | 12 Mart 2009 17:11 |